Rex Black, unul dintre cei mai cunoscuţi autori în domeniul testării software, participă la SEETEST 2014

29 Aug 2014

Rex Black, Preşedintele RBCS, antreprenor și autor recunoscut în domeniul testării software, cu peste 30 de ani de experiență în industriile de software, hardware și testare de sisteme în Statele Unite va deschide cea de a doua zi a SEETEST 2014 cu un discurs despre profesia de tester în 2015 şi în anii care vor urma.

Rex Black, unul dintre cei mai cunoscuţi autori în domeniul testării software, participă la SEETEST 2014

Rex Black, Preşedintele RBCS, antreprenor și autor recunoscut în domeniul testării software, cu peste 30 de ani de experiență în industriile de software, hardware și testare de sisteme în Statele Unite va deschide cea de a doua zi a SEETEST 2014 cu un discurs despre profesia de tester în 2015 şi în anii care vor urma. Rex va susține de asemenea și un tutorial cu tema “Fundamental Agile Testing Principles” in cadrul SEETEST, in data de 25 septembrie.

În prima zi a evenimentului, membrii comunităţii vor avea şansa să îşi dezvolte abilităţile şi cunoştinţele participând la tutoriale de specialitate care vor aborda subiecte precum testarea în medii de risc, modelul TMMi, abilităţi soft pentru manageri, testarea de aplicaţii mobile, principii practice ale încărcării şi performanţei sau principii fundamentale ale testării agile.

SEETEST 2014 aduce în faţa audienţei unii dintre cei mai cunoscuţi experţi în domeniu care îşi vor împărtăşi experienţa şi cunoştinţele.

Erik van Veenendaal va discuta despre centrele de testare de excelenţă. Eric este expert în testare recunoscut internaţional, autor al unui număr impresionant de cărţi şi lucrări în domeniu şi fondator al Improve Quality Services BV, companie specializată în testarea şi managementul calităţii software-ului, va discuta despre centrele de testare de excelenţă.

Dintre experții internaționali care vor susține tuturiale și prezentări în cadrul SEETEST 2014 îi amintim pe: Geoff Thompson (Experimentus, UK), Graham Bath (T-Systems, Germany), Vipul Kocher (Pure Testing, India) şi Yaron Tsubery (Enghouse, Israel). Mai multe informaţii despre conţinutul fiecărui tutorial sunt disponibile online la http://www.seetest.org/index.php?page=tutorials

SEETEST 2014, eveniment aflat la a 3-a ediție, va avea loc în Bucureşti pe 25 şi 26 septembrie şi va reuni 300 de membri ai comunităţii regionale care vor participa la 6 tutoriale şi 15 prezentări organizate în 3 sesiuni paralalele.

Aducând în discuţie subiecte precum testarea de software, tehnici şi design al testării, managementul proceselor de testare, testarea bazată pe risc, îmbunătăţirea proceselor de testare, performanţa testării, testarea agile, testarea în securitate, testarea mobile sau automatizarea testării, SEETEST 2014 este cel mai important şi cuprinzător eveniment al industriei din regiune.

Până duminică, 31 august, toate biletele beneficiază de un discount Early Bird de 20%. Înregistrarea se face online pe site-ul evenimentului la http://seetest.org/index.php?page=registration

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare