Romtelecom și Cosmote intră de astăzi sub brandul Telekom România

13 septembrie 2014

Doi dintre cei mai cunoscuți operatori de telecomunicații din România intră sub umbrela aceluiași brand, Telekom România, schimbându-și denumirile. 

Romtelecom și Cosmote intră de astăzi sub brandul Telekom România

Doi dintre cei mai cunoscuți operatori de telecomunicații din România intră sub umbrela aceluiași brand, Telekom România, schimbându-și denumirile. 

Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications vor purta, începând de astăzi, noile denumiri ale operatorilor Romtelecom şi Cosmote România, schimbarea fiind parte a procesului de adoptare a brandului "Telekom" al grupului german Deutsche Telekom.

Telekom Romania intră pe piaţă cu conceptul one-stop-shop. Astfel, pe o singură factură, clienţii Telekom Romania Communications vor avea acces la servicii integrate de comunicaţii, precum și acces la conexiuni broadband mobil şi fix, voce mobilă şi fixă şi, de asemenea, divertisment TV.

Deutsche Telekom deține numele domeniului online telekom.ro din anul 2001, dar a activat recent această pagină, special pentru evenimentul de lansare de astăzi, 13 septembrie 2014. Acesta va marca trecerea oficială a brandurilor Romtelecom și Cosmote la noul brand, Telekom România.

Romanii sunt așteptați la aceste evenimente sâmbătă, 13 septembrie, începând cu ora 18:00, intrarea fiind libera. Mai multe informații pe www.fanmagenta.ro.

"Începând de sâmbătă, 13 septembrie, unul din doi români care folosesc în prezent servicii Romtelecom sau Cosmote România vor deveni utilizatori ai Telekom Romania şi cele două companii vor intra oficial în familia internaţională Telekom. Ca urmare a unui proces foarte rapid de adopţie a noului brand, Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications vor fi reprezentate comercial prin intermediul brand-ului Telekom Romania", informație publicată într-un comunicat al celor doi operatori.

Toți utilizatorii platformei online Cosmote Webcare au fost invitați, printr-un e-mail dedicat, să acceseze din data de 14 septembrie noul cont (My Account) pe www.telekom.ro. Beneficiile sunt multiple: posibilitatea primirii facturii în format electronic și în variantă detaliată, alături de un istoric al facturilor, modificarea serviciilor și extraopțiunilor, programarea încărcărilor săptămânale sau lunare ale cartelelor, precum și acces la serviciul Telekom TV Web & Mobile.

Abonamentele pot fi consultate aici http://www.victorkapra.ro/2014/09/ofertele-telekom-romania/

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Numeroasele implementări de sisteme informatice (ERP și WMS) ne-au ajutat să descoperim împreună cu clienții noștri elemente de detaliu care particularizează fluxurile de lucru din distribuție, astfel încât acum să avem o viziune de ansamblu asupra activităților de aprovizionare, care ne permite să înțelegem perfect nevoile companiilor de distribuție.FluxVisio...

Citește tot arrow_forward

România, cea mai afectată țară din lume de amenințarea informatică a momentului

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au descoperit o amenințare informatică agresivă care se ascunde pe dispozitivul infectat și are acces la toate datele personale ale victimei.Denumită Scranos, amenințarea se răspândește rapid la nivel global, cu activitate extrem de intensă în România, India, Brazilia, Franța, Italia și Indonezia. Scranos...

Citește tot arrow_forward

56% dintre organizațiile din România ar apela prima dată la furnizorul lor de securitate cibernetică, după un atac

Pe de altă parte, conștientizarea provocărilor cu care se confruntă investigatorii cibernetici în munca lor îi determină pe factorii decidenți din domeniul IT, din organizațiile din Europa, să înțeleagă nivelul de pregătire necesar pentru a le face față în fiecare zi, peste jumătate dintre participanți (51%, respectiv 56%, în România) declarâ...

Citește tot arrow_forward