Romtelecom și Cosmote intră de astăzi sub brandul Telekom România

13 septembrie 2014

Doi dintre cei mai cunoscuți operatori de telecomunicații din România intră sub umbrela aceluiași brand, Telekom România, schimbându-și denumirile. 

Romtelecom și Cosmote intră de astăzi sub brandul Telekom România

Doi dintre cei mai cunoscuți operatori de telecomunicații din România intră sub umbrela aceluiași brand, Telekom România, schimbându-și denumirile. 

Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications vor purta, începând de astăzi, noile denumiri ale operatorilor Romtelecom şi Cosmote România, schimbarea fiind parte a procesului de adoptare a brandului "Telekom" al grupului german Deutsche Telekom.

Telekom Romania intră pe piaţă cu conceptul one-stop-shop. Astfel, pe o singură factură, clienţii Telekom Romania Communications vor avea acces la servicii integrate de comunicaţii, precum și acces la conexiuni broadband mobil şi fix, voce mobilă şi fixă şi, de asemenea, divertisment TV.

Deutsche Telekom deține numele domeniului online telekom.ro din anul 2001, dar a activat recent această pagină, special pentru evenimentul de lansare de astăzi, 13 septembrie 2014. Acesta va marca trecerea oficială a brandurilor Romtelecom și Cosmote la noul brand, Telekom România.

Romanii sunt așteptați la aceste evenimente sâmbătă, 13 septembrie, începând cu ora 18:00, intrarea fiind libera. Mai multe informații pe www.fanmagenta.ro.

"Începând de sâmbătă, 13 septembrie, unul din doi români care folosesc în prezent servicii Romtelecom sau Cosmote România vor deveni utilizatori ai Telekom Romania şi cele două companii vor intra oficial în familia internaţională Telekom. Ca urmare a unui proces foarte rapid de adopţie a noului brand, Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications vor fi reprezentate comercial prin intermediul brand-ului Telekom Romania", informație publicată într-un comunicat al celor doi operatori.

Toți utilizatorii platformei online Cosmote Webcare au fost invitați, printr-un e-mail dedicat, să acceseze din data de 14 septembrie noul cont (My Account) pe www.telekom.ro. Beneficiile sunt multiple: posibilitatea primirii facturii în format electronic și în variantă detaliată, alături de un istoric al facturilor, modificarea serviciilor și extraopțiunilor, programarea încărcărilor săptămânale sau lunare ale cartelelor, precum și acces la serviciul Telekom TV Web & Mobile.

Abonamentele pot fi consultate aici http://www.victorkapra.ro/2014/09/ofertele-telekom-romania/

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward