SAP Mobile Banking, desemnata solutia anului pentru Mobile Commerce

29 august 2013

Solutia SAP Mobile Banking, dezvoltata de liderul mondial pe piata de solutii software de business SAP AG (NYSE: SAP), a fost desemnata solutia anului si a primit premiul "Mobile Banking Award 2013", in cadrul galei de decernare a premiilor "Future Mobile Awards for Mobile Commerce", acordate de compania de cercetare Juniper Research.

SAP Mobile Banking, desemnata solutia anului pentru Mobile Commerce

Solutia SAP Mobile Banking, dezvoltata de liderul mondial pe piata de solutii software de business SAP AG (NYSE: SAP), a fost desemnata solutia anului si a primit premiul "Mobile Banking Award 2013", in cadrul galei de decernare a premiilor "Future Mobile Awards for Mobile Commerce", acordate de compania de cercetare Juniper Research. De asemenea, solutiile SAP pentru plati mobile si comert mobil au primit recomandarea juriului.   

SAP a primit premiul pentru solutiile complete de mobile banking, plati mobile si transferuri de bani de pe telefonul mobil, dedicate atat pietelor dezvoltate, cat si celor emergente. Printre aceste solutii premiate se numara SAP Mobile Banking si SAP Mobile Inclusive, care permit institutiilor financiare de pe pietele emergente sa ofere servicii bancare celor care nu au acces la ele, totul prin intermediul canalelor mobile.

„Castigarea premiului Future Mobile Award for Mobile Commerce oferit de Juniper pentru al doilea an consecutiv este o dovada a competentei SAP ca lider in domeniul inovatiei in comertul mobil si mobile banking. Importanta canalelor mobile va continua sa creasca, pe masura ce institutiile bancare vor dezvolta strategii omnidirectionale, cu scopul de a stimula importanta consumatorilor, de a reduce costurile si de a gasi noi surse de venit. SAP isi mentine angajamentul de a oferi solutii inovative, continuand totodata sa ofere conditii de siguranta si securitate pentru realizarea tranzactiilor financiare, atat prin intermediul canalelor mobile, cat si online”, a declarat Matthew Talbot, Senior Vicepresident al diviziei Mobile Commerce, SAP.

„SAP ramane in fruntea companiilor din domeniul serviciilor de mobile banking multi-channel, fiind totodata pozitionata si ca lider de piata si lider pe segmentul comertului mobil. SAP are o pozitie avantajoasa, ce ii permite sa isi dezvolte in continuare relatiile cu clientii si pozitionarea corporativa, cu scopul de a-si continua expansiunea in acest sector”, a spus Nitin Bhas, Senior Analyst al Juniper Research si unul dintre membrii juriului care a acordat premiul Future Mobile Award for Mobile Commerce.

Castigatorii premiilor oferite de compania de cercetare Juniper au fost selectati de catre un juriu format din experti in domeniu, pe baza unor criterii ce includ: caracteristicile produsului, beneficiile utilizatorilor, nivelul de inovatie, parteneriatele stabilite, lansarile comerciale, certificarile obtinute, gradul de conformitate si potentialul de dezvoltare.

Despre SAP

Ca lider de piata pe segmentul solutiilor software pentru afaceri, SAP (NYSE: SAP) ajuta companiile de orice dimensiune si din orice tip de industrie sa-si gestioneze afacerile mai bine. De la back office la consiliul director, din depozite pana la punctele de desfacere, din computer pana la instrumentele mobile de comunicare – SAP transfera oamenilor si organizatiilor increderea si puterea necesare pentru a lucra impreuna eficient si pentru a folosi eficace resursele interne ale afacerii, astfel incat sa fie cu un pas inaintea competitorilor. Aplicatiile si serviciile SAP ajuta peste 238.000 de clienti sa gestioneze profitabil operatiunile si resursele, sa se adapteze continuu si sa creasca sustenabil. Pentru mai multe informatii vizitati www.sap.com 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Cosmin Vilcu, SonicWall: Atacurile cu ransomware asupra instituțiilor de stat și organizațiilor guvernamentale sunt în creștere. Cum le prevenim?

Atacurile cu ransomware asupra instituțiilor de stat și organizațiilor guvernamentale sunt în creștere conform SonicWall, iar apariția situației de la spitalele românești nu este tocmai o surpriză.

Citește tot arrow_forward

Compania românească Cyber Smart Defence deschide birouri în Dubai (UAE) și Maryland (USA)

Cyber Smart Defence (CSD), cea mai dinamică companie de securitate cibernetică fondată și condusă de antreprenori români, se află în al treilea an consecutiv de dublare a cifrei de afaceri. 

Citește tot arrow_forward

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește tot arrow_forward