Se lansează programul Actions on Google

12 octombrie 2016

Luna decembrie vine cu noutăți din partea Google. Programul Actions on Google va permite programatorilor să integreze software-ul și dispozitivele proprii cu noul Asistent Google (Google Assistant).

Se lansează programul Actions on Google

Luna decembrie vine cu noutăți din partea Google. Programul Actions on Google va permite programatorilor să integreze software-ul și dispozitivele proprii cu noul Asistent Google (Google Assistant).

Valabil pentru smartphone-urile Pixel sau pentru Google Home (sistemul de control al dispozitivelor din casă, accesat cu ajutorul vocii), Google Assistant este forma de inteligență artificială ce îmbunătățește utilitatea și utilizarea dispozitivelor în sarcinile și responsabilitățile zilnice.

Actions on Google cuprinde 3 părți principale:

  • Google Assistant SDK, prin intermediul căruia vei putea să integrezi Asistentul Google într-o gamă largă de dispozitive de la Raspberry PI (un SBC – Single-Board Computer, de dimensiunile unui card de credit, pordus în UK de către fundația cu același nume), la instrumente digitale ale consumului de masă.
  • Direct Actions (Acțiuni Directe), ce facilitează comunicarea directă (ca de exemplu inițierea unor sarcini precum apelarea unei persoane sau rezervarea unui restaurant), odată cu conectarea dintre dispozitivul propriu și sitemul de control al vocii pentru asistentul digital;
  • Conversation Actions (Acțiuni conversaționale), care permit inițierea unui dialog contextual cu asistentul.

Pentru a fi la curent cu noutățile despre programul Actions on Google, accesează https://developers.google.com/actions/.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward