Surpriza zilei vine de la GpeC Summit – Talia Wolf vine pentru prima dată în România

12 octombrie 2016

Cunoscută la nivel internațional ca expertă în optimizarea conversiilor pentru e-commerce, Talia Wolf va vorbi pentru prima dată în România în cadrul GpeC Summit despre cum segmentarea emoțională, desing-ul strategiilor cu rol de persuasiune și pshihologia consumatorului pot sta la baza celor mai importante tactici de generare a conversiilor în comerțul electronic.

Surpriza zilei vine de la GpeC Summit – Talia Wolf vine pentru prima dată în România

Cunoscută la nivel internațional ca expertă în optimizarea conversiilor pentru e-commerce, Talia Wolf va vorbi pentru prima dată în România în cadrul GpeC Summit despre cum segmentarea emoțională, design-ul strategiilor cu rol de persuasiune și pshihologia consumatorului pot sta la baza celor mai importante tactici de generare a conversiilor în comerțul electronic.

Și pentru că la Softlead vorbim despre lead-uri, iată că aceasta este o oportunitate uriașă de a crește numărul oportunităților de vânzare pentru brandurile din industria e-commerce folosind instrumente ce au la bază nevoile reale ale consumatorilor. Toate acestea, în mod evident, trecute prin filtrul optimizărilor permanente pentru device-urile mobile, marketing personal sau integrat, precum și prin analize complexe și cercetări aprofundate despre comportamente și stimuli ce pot crește relaționarea brand-consumator.

Talia Wolf a fost recent votată în topul vocilor cu puternică influență în ceea ce privește optimizarea conversiilor. Pe blogul personal, Talia descrie studii de caz relevante ale implementărilor strategiilor specilizate de creștere a engagement-ului și a ratei de conversie pentru brandurile din portofoliul său.

Așteptăm cu nerăbdare să o ascultăm la GpeC Summit, pe 16-17 noiembrie 2016 și promitem să ne pregătim din timp întrebările!

Mai multe detalii despre program și speakeri găsiți aici.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

Safetech Innovations, lider în sectorul securității cibernetice pe piața românească, lansează primul său produs de securitate informatică – iSAM (Information Security Automation Manager), o soluție pentru automatizarea procesului de management al securității informației în cadrul organizațiilor. 

Citește tot arrow_forward

Bitdefender a deschis la Târgu Mureș al cincilea birou din România

Producătorul de soluții de securitate cibernetică Bitdefender a deschis un nou birou la Târgu Mureș, al cincilea din România al companiei, pe lângă cele din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara....

Citește tot arrow_forward

5 aplicații software ERP pentru companii medii

Aplicațiile software de tip ERP care pot fi implementate cu succes și accesibile companiilor mici, totodată, din punctul de vedere al costurilor, sunt cele care promit eficiența proceselor organizaționale pentru departamentele financiare, precum și o acuratețe a cifrelor unitare ale business-ului....

Citește tot arrow_forward