Senior Software: 10 ani de experienta in domeniul sistemelor informatice pentru managementul afacerilor

28 iunie 2013

La 10 ani de la infiintare Senior Software inseamna 2 sedii, in Bucuresti si Constanta, 60 de angajati, o cifra de afaceri de 1,6 milioane de euro in 2012 si aproximativ 200 de implementari de solutii informatice care sustin afaceri de peste 1 mld de euro. Dar mai mult decat cifre, Senior Software inseamna astazi inovatie, dinamism si efort constant pentru intampinarea nevoilor clientilor.

 

La 10 ani de la infiintare Senior Software inseamna 2 sedii, in Bucuresti si Constanta, 60 de angajati, o cifra de afaceri de 1,6 milioane de euro in 2012 si aproximativ 200 de implementari de solutii informatice care sustin afaceri de peste 1 mld de euro. Dar mai mult decat cifre, Senior Software inseamna astazi inovatie, dinamism si efort constant pentru intampinarea nevoilor clientilor.

Luna aceasta se implinesc 10 ani de cand Senior Software ofera companiilor cea mai noua tehnologie integrata in solutii informatice pentru managementul afacerilor: ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management) si SCM (Supply Chain Management). Avand capital integral romanesc, Senior Software a reusit sa creasca de la an la an remarcandu-se ca unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de software.

„Atunci cand am pus bazele Senior Software, am pornit la drum cu gandul de a fi cei mai buni, iar rezultatele nu au ezitat sa apara. Au fost 10 ani de impliniri, in care am consolidat echipa, am acumulat know-how si am pus bazele unor parteneriate puternice. Nu am facut compromisuri in ceea ce priveste calitatea solutiilor si serviciilor oferite, iar clientii ne apreciaza pentru seriozitatea si profesionalismul cu care abordam fiecare proiect.”, a declarat Daniel Toma, Directorul General Senior Software.

In 2003 Senior Software si-a inceput activitatea in Bucuresti, iar in 2008 a deschis filiala din Constanta, in urma unei investitii de aproximativ 60 000 EUR. Aceasta a pornit de la 5 angajati si a ajuns in prezent la 20, in total compania numarand astazi 60 de angajati.

2010 a fost anul in care Senior Software a lansat in premiera in Romania conceptul de „Self Service Business Intelligence”, prin incheierea unui parteneriat strategic cu Tableau Software, numarul unu mondial in vizualizarea datelor, si a fost numit de catre Microsoft ca fiind cel mai activ partener pe zona SaaS (Software as a Service). In acelasi an, SeniorERP a integrat tehnologia EDI (Electronic Data Interchange), pentru exportul documentelor in format XML, automatizand comunicarea dintre furnizori si IKA (International Key Accounts).

In 2011 a urmat o noua premiera, SeniorERP devenind primul sistem ERP din Romania disponibil in cloud, pe platforma Windows Azure de la Microsoft. In anul urmator, a aparut versiunea in engleza a sistemului ERP, ca prim pas al strategiei de extindere in afara granitelor.

Tot in 2012 Senior Software a lansat suita de sisteme SCM dedicate managamentului lantului logistic, formata din SeniorWMS – pentru gestiunea depozitelor si SeniorINVENTORY – pentru planificarea procesului de aprovizionare si optimizarea stocurilor. A urmat apoi sistemul SFA pe Android : SeniorSFA, destinat managementului activitatii echipelor de pe teren.

Experienta Senior Software denota din cele peste 200 de implementari de succes realizate in companii de distributie, productie si servicii, precum Walmark Romania, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings Romania, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Sea-Bell Trading, Gamacris Distributie, Ocean Fish, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK Romania, Cord Impex, Gero Tools, Dufa Tec, Duraziv, Heinrig Distribution, Planoil etc.

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro si www.seniorsoftware.ro

Despre SeniorERP:

SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica ERP pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:

  • Primul ERP din Romania disponibil SaaS
  • Primul ERP din Romania disponibil in Azure - solutia cloud de la Microsoft
  • Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare
  • Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 - care include WCF pentru comunicatie securizatain timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
  • Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software - lider mondial in vizualizarea datelor

 

Senior Software

Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics. Senior Software a pornit cu o singura divizie iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin c...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori de produse din peste din tara, proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul solutiei pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evolutia continua a companiei sustinuta de pachetul unic de sisteme software ales in ultimii 8 ani au dus la vanzari de peste 20 de tone pe zi....

Citește tot arrow_forward

Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi modernizeaza fabrica

Producatorul de branzeturi Mirdatod Prod a reusit sa-si imbunatateasca procesele din fabrica, implementand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi gestioneaza mult mai eficient resursele si obtine rapid rapoartele si analizele financiare necesare.

Citește tot arrow_forward

Bitdefender a deschis la Târgu Mureș al cincilea birou din România

Producătorul de soluții de securitate cibernetică Bitdefender a deschis un nou birou la Târgu Mureș, al cincilea din România al companiei, pe lângă cele din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara....

Citește tot arrow_forward