Senior Software anunță deschiderea unei noi filiale la Cluj

16 septembrie 2014
Senior Software, unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de soluții software integrate pentru managementul afacerilor, a deschis un nou punct de lucru la Cluj, ca parte a strategiei companiei de a fi mai aproape de clienții săi.

În vara anului curent, Senior Software a deschis un nou punct de lucru la Cluj, al doilea după cel de la Constanța. Compania urmărește pe această cale să fie mai aproape de clienții săi, inclusiv din punct de vedere geografic, și să crească gradul de disponibilitate către companiile din zonă, prin constituirea în primă fază a unei echipe de 10 oameni, în departamente dedicate clienților (customer oriented).

„În ultimii ani infrastructura de comunicații a cunoscut o dezvoltare explozivă. Niciodată nu a fost mai simplu, mai accesibil și mai rapid să primești și să transmiți volume uriașe de date, indiferent de localizarea partenerului. Cu toate acestea, în multe situații comunicarea problemelor cu adevărat importante nu se poate efectua fără prezență fizică. Drept urmare, pentru a facilita dialogul cu clienții noștri și pentru a putea înțelege situațiile particulare cu care se confruntă, am decis să deschidem o a doua filială Senior Software, de data aceasta la Cluj. Aici vrem să formăm o echipă dedicată în special gestionării relațiilor cu clienții, iar motivele pentru care am ales Clujul sunt legate, printre altele, și de potențialul semnificativ de recrutare din zonă.”, Daniel Toma, Director General Senior Software.

Extinderea Senior Software vine în contextul unei creșteri semnificative a volumului vânzărilor, pentru 2014 fiind preconizată o cifră de afaceri cu cel puțin 50% mai mare față de 2013, precum și a unui număr tot mai mare de clienți care aleg să își gestioneze afacerile cu soluțiile informatice oferite de companie.

În prezent, Senior Software are peste 70 de angajați și este în continuă creștere, managerii companiei urmărind ca numărul acestora să ajungă la 100. Cei interesați să se alăture echipei de la Cluj pot vedea job-urile disponibile și pot aplica aici:http://www.seniorsoftware.ro/cariere/.

senior-software-anunta-deschiderea-unei-noi-filiale-la-cluj 

2014-09-16 20:44:18 

Senior Software anunță deschiderea unei noi filiale la Cluj

Softlead

Ai nevoie de o aplicație?

1
2

alte articole it&c

Dezvoltatorii GandCrab revin cu noi versiuni ale celui mai răspândit ransomware din lume. Bitdefender oferă decriptor gratuit victimelor

GandCrab a infectat până acum peste un milion de victime, iar instrumentele de decriptare pentru versiunile anterioare au fost descărcate de aproape 400.000 de utilizatori, care nu au mai plătit astfel milioane de euro atacatorilor

citeste tot

S-a lansat cel mai recent studiu dedicat aplicațiilor software de tip SaaS

Blisfully a publicat cel mai recent studiu dedicat implementărilor aplicațiilor software de tip Software as a Service (SaaS), cea mai importantă concluzie a anului 2018, din perspectivă globală, fiind dată de apetitul crescut pentru achiziții. Astfel, bugetele alocate achizițiilor software au crescut cu 78% față de anul anterior. 

citeste tot

Intracom Telecom lansează noua gama de echipamente radio (MW) pentru rețele de access fix ultra broadband

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme de telecomunicații și soluții, a anunțat astăzi lansarea noului echipament radio Point-to-MultiPoint (PtMP) MW, WiBAS™ micro-BS ce asigura conectivitate pentru mediul corporate și rezidențial. Compania va expune produsul său unic la standul 7B50, în sala 7, la MWC Barcelona, 25-28 februarie 2019.

citeste tot