Senior Software anunță deschiderea unei noi filiale la Cluj

16 septembrie 2014

Senior Software, unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de soluții software integrate pentru managementul afacerilor, a deschis un nou punct de lucru la Cluj, ca parte a strategiei companiei de a fi mai aproape de clienții săi.

Senior Software, unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de soluții software integrate pentru managementul afacerilor, a deschis un nou punct de lucru la Cluj, ca parte a strategiei companiei de a fi mai aproape de clienții săi.

În vara anului curent, Senior Software a deschis un nou punct de lucru la Cluj, al doilea după cel de la Constanța. Compania urmărește pe această cale să fie mai aproape de clienții săi, inclusiv din punct de vedere geografic, și să crească gradul de disponibilitate către companiile din zonă, prin constituirea în primă fază a unei echipe de 10 oameni, în departamente dedicate clienților (customer oriented).

„În ultimii ani infrastructura de comunicații a cunoscut o dezvoltare explozivă. Niciodată nu a fost mai simplu, mai accesibil și mai rapid să primești și să transmiți volume uriașe de date, indiferent de localizarea partenerului. Cu toate acestea, în multe situații comunicarea problemelor cu adevărat importante nu se poate efectua fără prezență fizică. Drept urmare, pentru a facilita dialogul cu clienții noștri și pentru a putea înțelege situațiile particulare cu care se confruntă, am decis să deschidem o a doua filială Senior Software, de data aceasta la Cluj. Aici vrem să formăm o echipă dedicată în special gestionării relațiilor cu clienții, iar motivele pentru care am ales Clujul sunt legate, printre altele, și de potențialul semnificativ de recrutare din zonă.”, Daniel Toma, Director General Senior Software.

Extinderea Senior Software vine în contextul unei creșteri semnificative a volumului vânzărilor, pentru 2014 fiind preconizată o cifră de afaceri cu cel puțin 50% mai mare față de 2013, precum și a unui număr tot mai mare de clienți care aleg să își gestioneze afacerile cu soluțiile informatice oferite de companie.

În prezent, Senior Software are peste 70 de angajați și este în continuă creștere, managerii companiei urmărind ca numărul acestora să ajungă la 100. Cei interesați să se alăture echipei de la Cluj pot vedea job-urile disponibile și pot aplica aici:http://www.seniorsoftware.ro/cariere/.

Senior Software

Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics. Senior Software a pornit cu o singura divizie iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin c...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori de produse din peste din tara, proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul solutiei pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evolutia continua a companiei sustinuta de pachetul unic de sisteme software ales in ultimii 8 ani au dus la vanzari de peste 20 de tone pe zi....

Citește tot arrow_forward

Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi modernizeaza fabrica

Producatorul de branzeturi Mirdatod Prod a reusit sa-si imbunatateasca procesele din fabrica, implementand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi gestioneaza mult mai eficient resursele si obtine rapid rapoartele si analizele financiare necesare.

Citește tot arrow_forward

Care sunt companiile care se implică în digitalizarea magazinelor fizice, afectate de pandemie?

Pentru a facilita tranziția în mediul online a magazinelor fizice afectate de pandemia de coronavirus, 17 companii de top cu experiență în servicii pentru comerțul online, au pus bazele inițiativei #VreauOnline, un program care oferă training gratuit și servicii specializate de transformare digitală. În cadrul programului, comercianții primesc sprijin și reduceri la pac...

Citește tot arrow_forward