Senior Software își extinde portofoliul de soluții dedicate managementului lanțului logistic cu Logistic Vision Suite

05 iunie 2014

Senior Software consolidează parteneriatul cu Mantis Informatics și introduce în portofoliul propriu soluția Logistic Vision Suite (LVS), dedicată companiilor cu activități logistice complexe.

Senior Software consolidează parteneriatul cu Mantis Informatics și introduce în portofoliul propriu soluția Logistic Vision Suite (LVS), dedicată companiilor cu activități logistice complexe. Astfel, experiența acumulată de Senior Software în cele peste 200 de implementări se alătură specializării Mantis în domeniul logistic, pentru a oferi clienților din România cele mai performante soluții software pentru managementul lanțului logistic.

Senior Software, cel mai dinamic furnizor local de soluții software integrate pentru managementul afacerilor, extinde parteneriatul cu Mantis, lider în domeniul furnizării de sisteme informatice și consultanță pentru logistică din sud-estul Europei. Astfel, la 2 ani de la apariția SeniorWMS– dezvoltat pe platforma Mantis și dedicat IMM-urilor din România – Senior Software oferă acum clienților săi și Logistic Vision Suite – o suită de soluții ce integrează o varietate de componente și instrumente software de execuție și control în cadrul lanțului logistic.

„ În ultimii ani piața din România s-a maturizat într-un ritm accelerat, iar competiția este acerbă și prezentă în toate domeniile. Însă în contextul creșterii concurenței marjele de profit au de suferit, iar companiile sunt nevoite să găsească noi metode de reducere a costurilor de operare, fără a afecta calitatea relațiilor cu clienții.

Astfel, ca parte a strategiei Senior Software, am decis să extindem parteneriatul cu Mantis pentru a oferi companiilor din România noi instrumente software pentru optimizarea și reducerea costurilor operaționale. Soluția Logistic Vision Suite are la bază know-how-ul acumulat în urma a peste 600 de implementări la nivel internațional, și pune la dispoziția managerilor fluxuri de lucru eficiente, validate în piață, asigurându-le acestora un avantaj în plus în fața concurenței.” Daniel Toma, Director General Senior Software

“Mantis, cu o prezență de peste 10 ani pe piața din România, este lider local în domeniul celor mai noi tehnologii WMS, filiala românească demonstrând angajamentul nostru în această piață strategică. Știm că o prezență de succes într-o țară înseamnă cunoașterea în profunzime a nevoilor și particularităților pieței respective. Astfel, pentru a ne consolida poziția, am ales Senior Software ca partener în România datorită vastei sale experiențe. Prin intermediul Logistic Vision Suite, clienții Senior Software vor avea acces la o soluție SCM de top și vor beneficia de avantajele unei platforme foarte performante, care se adaptează cu ușurință la nevoile fiecărei companii.” Faidon Daskopoulos, International Director Mantis Informatics

Logistic Vision Suite este rezultatul unei investiții de peste 8 milioane de euro și 18 ani de cercetări în domeniul logisticii.  Ajunsă la cea de-a treia generație, Logistic Vision Suite este compusă din mai multe componente software disponibile pe aceeași platformă și dedicate managementului, automatizării și optimizării lanțului logistic în companiile moderne. Soluția LVS integrează tehnologii precum cititoare de coduri de bare, frecvențe radio (RFID), Voice Picking, Pick-by-Light, Put-to-Light, sisteme de conveioare și sortatoare de manipulare automatizată, pentru performanță și acuratețe ridicată în operațiunile logistice.

LVS este dezvoltat 100% pe tehnologie Microsoft .NET și are la bază o arhitectură deschisă, astfel că poate fi implementat individual sau poate fi integrat cu usurință cu alte sisteme de gestiune a afacerilor, precum SeniorERP. În plus, se adaptează ușor specificului oricărei companii, permițând implementarea facilă a regulilor de business și configurarea rapidă a unor fluxuri de lucru personalizate pentru diferitele operațiuni logistice din depozit (put away, picking, replenishment).

Despre Mantis:

Înființată în 1996, Mantis Informatics SA numără peste 600 de implementări în 22 de țări din Europa, Rusia/CSI, Orientul Mijlociu & America de Nord. Din 2001 compania activează și pe piața din România, având clienți precum Titan, Aquila, Lekkerland, Tibbett Logistics, Altex, Sarantis România și alții. Mantis Informatics dezvoltă și implementează sisteme informatice (Warehouse Management System, Transport Management System, Yard Management System, Container Terminal Management System) și oferă servicii de consultanță pentru managementul și optimizarea lanțului logistic în cadrul companiilor medii și mari.

Despre Senior Software:

Înființat în 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucători pe piața sistemelor software de management al afacerilor, cu peste 200 de implementări atât în România cât și în țări precum Italia, Marea Britanie, Bulgaria. Compania a încheiat de-a lungul timpului parteneriate stabile cu lideri mondiali precum Tableau Software și Microsoft. Senior Software dezvoltă și implementează sisteme informatice de ultimă generație, specializate pe verticale de piață: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA, SeniorWMS și SeniorINVENTORY, care susțin afaceri de peste 1 miliard de euro.

Printre clienții Senior Software se numără:

Heinrig Distribution, Herlitz, Roma..nia, British Foam Grup, Walmark România, Regency Company, Consolight, Multibond Dural, Dacia Plant, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, Apollo Mod Distribution, Koelner România, Koelner Bulgaria, Velfina, Dinamic 92 Distribution, Altius, Immergas România, Hofigal Import Export, Biochefarm, Felder Gruppe, Sea-Bell Trading, General Industry, Cora Trade Center, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, Cord Impex, Marcoser, Gero Tools, Duraziv, Planoil, Therezia Prodcom, M&M Product, Gomar Electric, Sipex Company, Almera International si multi altii.

Senior Software

Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics. Senior Software a pornit cu o singura divizie iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin c...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi modernizeaza fabrica

Producatorul de branzeturi Mirdatod Prod a reusit sa-si imbunatateasca procesele din fabrica, implementand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi gestioneaza mult mai eficient resursele si obtine rapid rapoartele si analizele financiare necesare.

Citește tot arrow_forward

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori de produse din peste din tara, proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul solutiei pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evolutia continua a companiei sustinuta de pachetul unic de sisteme software ales in ultimii 8 ani au dus la vanzari de peste 20 de tone pe zi....

Citește tot arrow_forward

Cum schimbă tehnologia industria AgriBusiness?

Conform celor mai noi trenduri punctate de G2Crowd, două tendințe majore vor influența în următorii ani perspectiva și abordarea agriculturii: intențiile generației millenials (născuți în perioada 1981-1996) de a investi în această industrie, precum și determinarea importanței preciziei, care poate face diferența între productivitate și eșec....

Citește tot arrow_forward