SIVECO premiata la Smart Learning Awards Dubai

26 mai 2014

Specialistii romani de la SIVECO au fost premiati la Smart Learning Awards, ceremonia care a celebrat incheierea primei etape a programului national de modernizare a sistemului educational emiratez.

SIVECO premiata la Smart Learning Awards Dubai

Orasul Dubai a gazduit ceremonia de premiere a partenerilor si participantilor implicati in programul national destinat modernizarii sistemului educational din Emiratele Arabe Unite. SIVECO Romania, in calitate de partener strategic al programului, a fost premiata de Ministrul Educatiei si directorul general al programului pentru rezultatele obtinute pana in prezent in cadrul programului.

La eveniment au participat peste 500 de invitati de marca, printre care Ministrul Educatiei, Humaid Mohammed Obaid Al Quattami, directorul general al programului, Mohammed Gheyath, oficialitati din guvern, reprezentanti ai mediului educational din Emirate, reprezentanti ai SIVECO Romania si ai celorlalti parteneri ai programului, Intel, Samsung, HP si Microsoft.

Ceremonia a marcat finalizarea cu succes a primei faze a programului care a implinit un an de la implementare. Scopul ceremoniei a fost de a recunoaste contributia tuturor participantilor care au sustinut acest program de modernizare a sistemului educational din Emirate, de la parteneri, scoli, comitete executive pana la beneficiarii directi ai programului, profesori si elevi.

Programul reprezinta o initiativa a seicului Mohammed Bin Rashid Al Maktoum care incurajeaza reforma in domeniul educatiei in Emiratele Arabe Unite, in contextul in care din ce in ce mai multe tari recunosc importanta educatiei si impactul acesteia asupra economiei.

Programul care marcheaza trecerea de la invatamantul traditional la invatamantul modern bazat de noile tehnologii menite sa faciliteze procesul de invatare, s-a bucurat inca de la demarare de o extraordinara apreciere si sustinere din partea profesorilor si elevilor. Scopul programului este de a sustine elevii in dezvoltarea noilor abilitati necesare pentru a fata provocarilor societatii moderne.

In cadrul ceremoniei, Ministrul Educatiei a afirmat ca acest program reprezinta o initiativa extraordinara pentru transformarea sistemului educational din Emirate si a apreciat importanta si impactul rolului pe care fiecare partener l-a avut in reusita programului.

Solutiile eLearning SIVECO Romania au fost implementate cu succes pana in prezent in scolile emirateze si constau in dezvoltarea si implementarea de resurse educationale interactive pentru matematica, stiinte, limba araba, limba engleza si studii emirateze, reunite in cea mai extinsa biblioteca de continut digital educational in limba araba din lume.

„Aceasta extraordinara recunoastere din partea oficialitatilor emirateze confirma valoarea aportului adus de SIVECO procesului de modernizare a sistemului educational emiratez. Suntem mandri ca avem sansa sa lucram intr-un proiect asa de ambitios si vizionar”, a declarat Alexandru Cosbuc, Vicepresedinte Adjunct Vanzari Internationale, SIVECO Romania.

SIVECO Romania este o prezenta permanenta in zona Golfului, implementand cu succes proiecte nationale de modernizare a sistemului educational in Emiratele Arabe Unite, Oman si Kuweit, precum si in tari din Europa, Nordul Africii si regiunea CIS.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul dintre liderii regionali de succes in domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment si eBusiness din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.000 de angajati.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare.

Solutiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale si imbunatatesc activitatea multor institutii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul de Finante.

De-a lungul celor 22 de ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 180 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA

SIVECO Romania SA

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul dintre liderii regionali de succes în domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment și eBusiness din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări ...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate
SIVECO Applications 2020

Soluţia integrată de tip Enterprise Application Suite - EAS, 100% adaptată cerinţelor de business şi legislative Bazat pe experienţa de 20 ani a companiei în dezvoltarea şi implementarea de soluţii IT complexe, SIVECO Applications  este sistemul EAS competitiv la nivel internaţional, ce oferă companiilor un control integrat al activităţii şi proceselor, în deplină...

Citește tot arrow_forward
AeL

Platformă de predare/învăţare şi management al conţinutului educaţional multimedia AeL – platformă completă de eLearning Bazată pe principii educaţionale moderne, AeL este o platformă modernă de instruire şi gestiune a conţinutului educaţional, dedicată instituţiilor de învăţământ şi corporaţiilor. Cui se adresează AeL este un sistem pr...

Citește tot arrow_forward
SIVADOC

SIVADOC, sistemul de gestiune a documentelor şi a fluxurilor de lucru de la SIVECO Romania, oferă o platformă comună care unifică procesele şi informaţia, în scopul fluidizării circuitului documentelor, facilitării accesului la informaţii, dar, totodată, şi al protejării împotriva accesului neautorizat. Beneficiarii direcţi ai îmbunătăţirii fluxurilor interne ...

Citește tot arrow_forward
Portal

SIVECO Romania facilitează transparenţa şi comunicarea prin intermediul soluţiilor informatice moderne de Portal Web. Soluţiile de tip Portal dezvoltate de SIVECO Romania se bazează pe tehnologii de ultimă oră şi pe aplicaţii software personalizate. Platforma de portal SIVECO furnizează clienţilor: o soluţie robustă pentru portaluri şi website-uri de prezentare de orice dim...

Citește tot arrow_forward
Articole IT&C similare

Dezvoltatorii amenințărilor GandCrab se pregătesc să închidă afacerea. Bitdefender oferă al patrulea decriptor gratuit victimelor

Amenințarea ransomware cu cea mai mare cotă de piață din lume, de peste 50%, primește o nouă lovitură prin colaborarea solidă dintre autorități și industria de securitate informatică.

Citește tot arrow_forward

Centraleyezer – soluția de securitate cibernetică, cu până la 25% mai accesibilă companiilor

Cunoscută ca fiind una dintre soluțiile soluțiile software cu eficiență mare în contextul securității organizaționale, Centraleyezer aduce beneficiile sale mai aproape de utilizatorii corporate printr-o campanie dedicată. ...

Citește tot arrow_forward

Românii au făcut cumpărături online în valoare de peste 3,5 miliarde de euro în 2018, cu 30% mai mult decât în 2017 | Raportul Pieței de E-Commerce GPeC 2018

Conform statisticilor și estimărilor GPeC împreună cu principalii jucători din piața românească de e-commerce (sursele sunt menționate la finalul raportului), valoarea cumpărăturilor online a depășit pragul de 3,5 miliarde de euro în 2018, cu aprox. 30% mai mult decât în 2017, când s-au înregistrat 2,8 miliarde de euro....

Citește tot arrow_forward