SIVECO premiata la Smart Learning Awards Dubai

26 mai 2014

Specialistii romani de la SIVECO au fost premiati la Smart Learning Awards, ceremonia care a celebrat incheierea primei etape a programului national de modernizare a sistemului educational emiratez.

SIVECO premiata la Smart Learning Awards Dubai

Orasul Dubai a gazduit ceremonia de premiere a partenerilor si participantilor implicati in programul national destinat modernizarii sistemului educational din Emiratele Arabe Unite. SIVECO Romania, in calitate de partener strategic al programului, a fost premiata de Ministrul Educatiei si directorul general al programului pentru rezultatele obtinute pana in prezent in cadrul programului.

La eveniment au participat peste 500 de invitati de marca, printre care Ministrul Educatiei, Humaid Mohammed Obaid Al Quattami, directorul general al programului, Mohammed Gheyath, oficialitati din guvern, reprezentanti ai mediului educational din Emirate, reprezentanti ai SIVECO Romania si ai celorlalti parteneri ai programului, Intel, Samsung, HP si Microsoft.

Ceremonia a marcat finalizarea cu succes a primei faze a programului care a implinit un an de la implementare. Scopul ceremoniei a fost de a recunoaste contributia tuturor participantilor care au sustinut acest program de modernizare a sistemului educational din Emirate, de la parteneri, scoli, comitete executive pana la beneficiarii directi ai programului, profesori si elevi.

Programul reprezinta o initiativa a seicului Mohammed Bin Rashid Al Maktoum care incurajeaza reforma in domeniul educatiei in Emiratele Arabe Unite, in contextul in care din ce in ce mai multe tari recunosc importanta educatiei si impactul acesteia asupra economiei.

Programul care marcheaza trecerea de la invatamantul traditional la invatamantul modern bazat de noile tehnologii menite sa faciliteze procesul de invatare, s-a bucurat inca de la demarare de o extraordinara apreciere si sustinere din partea profesorilor si elevilor. Scopul programului este de a sustine elevii in dezvoltarea noilor abilitati necesare pentru a fata provocarilor societatii moderne.

In cadrul ceremoniei, Ministrul Educatiei a afirmat ca acest program reprezinta o initiativa extraordinara pentru transformarea sistemului educational din Emirate si a apreciat importanta si impactul rolului pe care fiecare partener l-a avut in reusita programului.

Solutiile eLearning SIVECO Romania au fost implementate cu succes pana in prezent in scolile emirateze si constau in dezvoltarea si implementarea de resurse educationale interactive pentru matematica, stiinte, limba araba, limba engleza si studii emirateze, reunite in cea mai extinsa biblioteca de continut digital educational in limba araba din lume.

„Aceasta extraordinara recunoastere din partea oficialitatilor emirateze confirma valoarea aportului adus de SIVECO procesului de modernizare a sistemului educational emiratez. Suntem mandri ca avem sansa sa lucram intr-un proiect asa de ambitios si vizionar”, a declarat Alexandru Cosbuc, Vicepresedinte Adjunct Vanzari Internationale, SIVECO Romania.

SIVECO Romania este o prezenta permanenta in zona Golfului, implementand cu succes proiecte nationale de modernizare a sistemului educational in Emiratele Arabe Unite, Oman si Kuweit, precum si in tari din Europa, Nordul Africii si regiunea CIS.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul dintre liderii regionali de succes in domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment si eBusiness din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.000 de angajati.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare.

Solutiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale si imbunatatesc activitatea multor institutii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul de Finante.

De-a lungul celor 22 de ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 180 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul dintre liderii regionali de succes în domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment și eBusiness din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări ...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward