Solutiile McAfee Security-as-a-Service sunt oferite numai prin Blue Soft Serv - partener certificat

26 mai 2014

Solutiile de securitate McAfee, certificate la nivel mondial, sunt disponibile atat ca solutii on-premise cat si ca optiune cloud-based – Security-as-a-Service. Toate aceste produse au fost dezvoltate astfel incat sa poata oferi optiuni flexibile, aliniate la prioritatile fiecarui tip de business.

Solutiile de securitate McAfee, certificate la nivel mondial, sunt disponibile atat ca solutii on-premise cat si ca optiune cloud-based – Security-as-a-Service. Toate aceste produse au fost dezvoltate astfel incat sa poata oferi optiuni flexibile, aliniate la prioritatile fiecarui tip de business.

De la companii mici si pana la clienti precum Departamentul de Aparare al SUA, solutiile McAfee dedicate mediului de business sunt dezvoltate pe o tehnologie unitara, pentru a fi implementate cu succes, indiferent de marimea companiei.

McAfee Security-as-a-Service asigura prin tehnologia cloud, protectie completa pentru terminale, e-mail, web si network , reducand astfel din timp, efort si costuri, in cadrul departamentului IT.

Produsele McAfee Security-as-a-Service sunt: McAfee Security for Business, McAfee SaaS Endpoint & Email Protection Suite, McAfee SaaS Endpoint Protection Suite, SaaS Email Protection, McAfee SaaS Email Encryption, McAfee SaaS Email Archiving, McAfee SaaS Email Protection & Continuity, McAfee SaaS Web Protection.

Pentru o protectie puternica, extinsa, usor de implementat si de administrat, la costuri special concepute pentru ca orice tip de business sa poata beneficia, alege McAfee Security-as-a-Service, prin partenerul Blue Soft Serv.

Stay safe while you grow your business !

Despre Blue Soft Serv

Compania Blue Soft Serv a fost infiintata in 2004 cu un capital 100% romanesc - o echipa tanara, dinamica si flexibila care ofera o gama larga de servicii si produse IT pentru companii mici si mijlocii.
Pentru toate produsele comercializate, oferim si serviciile aferente de instalare si mentenanta. Compania este service provider si reseller autorizat pentru : Kerio, McAfee, SonicWALL, Juniper, Blue Coat, Canon, etc.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Kaspersky Lab protejează companiile care folosesc tehnologia blockchain împotriva atacurilor cibernetice și a fraudei

Kaspersky Lab a lansat noi pachete de servicii destinate companiilor care lucrează în industria blockchain și în cripto-economie. Proiectele de atragere de capital (ICO / STO) și casele de schimb de criptomonede au acum la dispoziție servicii personalizate, cum ar fi evaluarea securității site-ului și a aplicațiilor, training în domeniul securității, protecție îm...

Citește tot arrow_forward

Performanta pentru companiile de distributie cu SocrateERP

Companiile de distributie au nevoi specifice care pot fi rezolvate rapid si consistent cu ajutorul sistemului SocrateERP pentru distributie. Solutia va permite sa mentieti controlul asupra afacerii de distributie si va ofera parghiile necesare pentru a creste compania si a-i maximiza rezultatele.

Citește tot arrow_forward

Dezvoltatorii amenințărilor GandCrab se pregătesc să închidă afacerea. Bitdefender oferă al patrulea decriptor gratuit victimelor

Amenințarea ransomware cu cea mai mare cotă de piață din lume, de peste 50%, primește o nouă lovitură prin colaborarea solidă dintre autorități și industria de securitate informatică.

Citește tot arrow_forward