Solutiile McAfee Security-as-a-Service sunt oferite numai prin Blue Soft Serv - partener certificat

26 mai 2014

Solutiile de securitate McAfee, certificate la nivel mondial, sunt disponibile atat ca solutii on-premise cat si ca optiune cloud-based – Security-as-a-Service. Toate aceste produse au fost dezvoltate astfel incat sa poata oferi optiuni flexibile, aliniate la prioritatile fiecarui tip de business.

Solutiile de securitate McAfee, certificate la nivel mondial, sunt disponibile atat ca solutii on-premise cat si ca optiune cloud-based – Security-as-a-Service. Toate aceste produse au fost dezvoltate astfel incat sa poata oferi optiuni flexibile, aliniate la prioritatile fiecarui tip de business.

De la companii mici si pana la clienti precum Departamentul de Aparare al SUA, solutiile McAfee dedicate mediului de business sunt dezvoltate pe o tehnologie unitara, pentru a fi implementate cu succes, indiferent de marimea companiei.

McAfee Security-as-a-Service asigura prin tehnologia cloud, protectie completa pentru terminale, e-mail, web si network , reducand astfel din timp, efort si costuri, in cadrul departamentului IT.

Produsele McAfee Security-as-a-Service sunt: McAfee Security for Business, McAfee SaaS Endpoint & Email Protection Suite, McAfee SaaS Endpoint Protection Suite, SaaS Email Protection, McAfee SaaS Email Encryption, McAfee SaaS Email Archiving, McAfee SaaS Email Protection & Continuity, McAfee SaaS Web Protection.

Pentru o protectie puternica, extinsa, usor de implementat si de administrat, la costuri special concepute pentru ca orice tip de business sa poata beneficia, alege McAfee Security-as-a-Service, prin partenerul Blue Soft Serv.

Stay safe while you grow your business !

Despre Blue Soft Serv

Compania Blue Soft Serv a fost infiintata in 2004 cu un capital 100% romanesc - o echipa tanara, dinamica si flexibila care ofera o gama larga de servicii si produse IT pentru companii mici si mijlocii.
Pentru toate produsele comercializate, oferim si serviciile aferente de instalare si mentenanta. Compania este service provider si reseller autorizat pentru : Kerio, McAfee, SonicWALL, Juniper, Blue Coat, Canon, etc.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Numeroasele implementări de sisteme informatice (ERP și WMS) ne-au ajutat să descoperim împreună cu clienții noștri elemente de detaliu care particularizează fluxurile de lucru din distribuție, astfel încât acum să avem o viziune de ansamblu asupra activităților de aprovizionare, care ne permite să înțelegem perfect nevoile companiilor de distribuție.FluxVisio...

Citește tot arrow_forward

84% dintre organizațiile din România ar vrea să știe cine se află în spatele unui atac cibernetic care le-a afectat

Un recent studiu[1] Kaspersky Lab arată o diferență considerabilă între măsurile preventive pe care factorii decidenți din domeniul IT (ITDM), din organizațiile europene, spun că le iau și măsurile efective. Astfel, 83% dintre respondenți sunt de acord că iau măsuri preventive împotriva atacurilor cibernetice, dar numai 41% spun că organizează training-uri pentru angaja...

Citește tot arrow_forward

România, cea mai afectată țară din lume de amenințarea informatică a momentului

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au descoperit o amenințare informatică agresivă care se ascunde pe dispozitivul infectat și are acces la toate datele personale ale victimei.Denumită Scranos, amenințarea se răspândește rapid la nivel global, cu activitate extrem de intensă în România, India, Brazilia, Franța, Italia și Indonezia. Scranos...

Citește tot arrow_forward