SIVECO Romania este Campion National in cadrul competitiei European Business Awards 2013/2014

02 Aug 2013

SIVECO va reprezenta Romania in calitate de Campion National in finala prestigioasei competitii European Business Awards 2013/2014 si va concura pentru mult ravnitul "Ruban d’Honneur".

SIVECO Romania este Campion National in cadrul competitiei European Business Awards 2013/2014

SIVECO va reprezenta Romania in calitate de Campion National in finala prestigioasei competitii European Business Awards 2013/2014 si va concura pentru mult ravnitul "Ruban d’Honneur".

Cele trei criterii esențiale pe care se bazeaza European Business Awards sunt succesul, inovatia si etica in afaceri pe care firmele selectate au reusit sa le demonstreze intr-un an de business. Juriul, extrem de exigent, nu a facut altceva decat sa recunoasca aceste merite companiei SIVECO Romania.

"Suntem foarte mandri ca vom putea reprezenta Romania la nivel european si anul acesta, fiind astfel recunoscuti un campion in afaceri. Aceasta performanta probeaza nu numai valoarea intrinseca a proiectelor noastre, ci si sustenabilitatea strategiei noastre pe termen lung. Participam la European Business Awards din 2008 si in fiecare an am obținut rezultate constant pozitive in aceasta competiție a celor mai dinamice companii din Europa", a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania.

European Business Awards urmareste cresterea prestigiului si demonstrarea progresului companiilor care exceleaza in solutii inovatoare, o abordare responsabila a businessului, acțiuni cu impact pozitiv asupra mediului.

"In ultimii 7 ani am primit aplicatii realizate la standarde foarte ridicate, din partea multor companii preocupate si pasionate de business-ul pe care il desfasoara. Dintre acestea, foarte putine reusesc sa fie selectate in fiecare an in procesul de reprezentare a tarii lor in etapele finale ale competitiei la nivel european, concurand alaturi de cele mai performante companii. A fi selectat drept Campion National este o distinctie exceptionala si felicitam toate companiile care au reusit aceasta performanta, prin promovarea excelentei in afaceri, a exemplelor de buna practica si inovatiei", a declarat Adrian Tripp, CEO European Business Awards.

SIVECO Romania este un nume recunoscut la nivel global, datorita implementarii cu succes a numeroase proiecte complexe de informatizare in peste 26 de tari din Uniunea Europeana, spatiul CIS, Orientul Apropiat si Mijlociu si Africa.

In 2013, SIVECO Romania a primit cel de-al treilea sau titlu Ruban d’Honneur in cadrul competitiei European Business Awards - editia 2012, fiind apreciata drept una dintre cele mai de succes companii din comunitatea de afaceri europeana. Anul acesta este al saselea an consecutiv in care compania a fost selectata in finala prestigioasei competiții, o performanța care demonstreaza valoarea echipei SIVECO si competitivitatea proiectelor companiei la nivel european.

Despre European Business Awards

European Business Awards este o competitie independenta organizata anual in UK, ce isi propune sa promoveze excelenta in afaceri, exemplele de buna practica si inovatia in cadrul comunitatii economice europene, in acord cu obiectivele Uniunii Europene si ale grupurilor majore de business din statele membre. Competitia este sponsorizata de grupul bancar HSBC, RSM International, Infosys si organizata in asociere cu UK Trade & Investment (UKTI).

Competitia atrage anual sute de organizatii din toate sectoarele economice, indiferent de dimensiunea lor. European Business Awards promoveaza exemplele aspirationale din cadrul comunitatii de afaceri europene, recunoaste si promoveaza succesul indivizilor sau al organizatiilor, ofera studii de caz si modele de business din partea unor companii exceptionale.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.300 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 21 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 170 de premii interne si internationale.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul dintre liderii regionali de succes în domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment și eBusiness din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

Compania a fost înfiinţată în 1992 şi are, la nivel internaţional, peste 1.000 de angajaţi.

Adresându-se organizaţiilor private şi publice, SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice complexe şi de mare amploare.

Soluţiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale şi îmbunătăţesc activitatea multor instituţii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Sănătăţii, Ministerul pentru Societatea Informaţională, Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul de Finanţe.

De-a lungul celor 22 de ani de existenţă, compania şi-a construit o reputaţie solidă, fiind recompensată cu peste 200 de premii interne şi internaţionale.

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco şi www.linkedin.com/company/siveco-romania.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul