SIVECO Romania, in cursa pentru titlul de Campion National la European Business Awards 2013/14

11 noiembrie 2013

In perioada 11 noiembrie 2013 – 2 ianuarie 2014, sustinatorii SIVECO Romania sunt invitati sa voteze online filmul de prezentare, pe www.businessawardseurope.com

In perioada 11 noiembrie 2013 – 2 ianuarie 2014, sustinatorii SIVECO Romania sunt invitati sa voteze online filmul de prezentare, pe www.businessawardseurope.com

SIVECO Romania s-a calificat pentru al cincilea an consecutiv, in cursa pentru titlul de Campion National la prestigioasa competitie European Business Awards, la care a castigat deja de trei ori distinctia suprema: Ruban d’Honneur (in 2009, 2011 si 2012). 

Anul acesta, pentru a aduce un plus de popularitate si interactivitate concursului, organizatorii au mai introdus o etapa de vot public online, pentru titlul de Campion European, care va debuta pe 14 ianuarie 2014 si se va incheia pe 25 martie 2014. 

Sustinatorii SIVECO Romania - clienti, parteneri, si nu numai - sunt invitati sa voteze filmul de prezentare in perioada 11 noiembrie 2013 – 2 ianuarie 2014, la http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/romania/8294 

"Am realizat cu mare placere videoclipul de prezentare a realizarilor noastre din 2012-2013, in care am facut de asemenea si o succinta trecere in revista a celor mai importante etape din viata companiei. Suntem increzatori ca si aceasta competitie este o oportunitate de a ne prezenta in plan international portofoliul de produse si suntem mandri de ce am realizat intr-o perioada marcata de conditii economice foarte dificile. Clientii si partenerii nostri au la dispozitie 7 saptamani pentru a ne acorda votul lor online. Ii incurajam pe toti cei care cunosc activitatea echipei noastre sa se exprime, oferindu-ne votul lor", declara Doina Binig, Vicepresedinte Strategie si Chief Operating Officer SIVECO Romania. 

In paralel cu campania de votare online, un juriu format din experti la nivel european va analiza videoclipurile companiilor inscrise in competitie, urmand sa desemneze in ianuarie 2014 Campionul National dintre cele doua companii selectate drept finaliste din Romania. 

Adrian Tripp, CEO al European Business Awards, a declarat: "Votul publicului este o etapa importanta a competitiei, pentru ca ofera companiilor un alt mod de a-si evidentia realizarile in fata unei audiente mai largi, de-a lungul intregului continent. Anul trecut s-a dovedit a fi un mare succes, fiind inregistrate peste 35.000 de voturi." 

In fazele urmatoare ale competitiei, Campionii Nationali vor fi evaluati de catre un juriu european format din lideri de afaceri, academicieni si antreprenori, care vor alege Top 100 companii ce ravnesc la vestita distinctie Ruban d’ Honneur.

In etapa finala vor fi desemnati castigatorii trofeului Ruban d’ Honneur, iar marele premiu va fi acordat in cadrul unei ceremonii in luna mai 2014. 

"Suntem extrem de bucurosi ca ne-am calificat si anul acesta in cea de-a doua etapa a prestigioasei competitii European Business Awards, o performanta care probeaza nu numai valoarea proiectelor noastre, dar si evolutia noastra constant pozitiva pe termen lung. Este o mare mandrie pentru noi sa concuram alaturi de cele mai importante companii europene si sa facem cunoscuta valoarea exceptionala a specialistilor romani, capabili sa concureze la cel mai inalt nivel in competitii de varf, internationale", a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania. 

European Business Awards urmareste cresterea prestigiului si demonstrarea progresului companiilor care exceleaza in solutii inovatoare, o abordare responsabila a businessului, acțiuni cu impact pozitiv asupra mediului. 

Cum se voteaza?

Votul publicului se desfasoara online in perioada 11 noiembrie 2013 – 2 ianuarie 2014, pe site-ul www.businessawardseurope.com. 

Vizitatorii trebuie sa aleaga, in primul rand, steagul Romaniei, apoi sa parcurga toate inscrierile din tara selectata. 

Atunci cand selecteaza o companie, vor regasi pe pagina corespunzatoare videoclipul respectivei companii si butonul de vot. Fiecare sustinator poate vota o singura data un videoclip dintr-o tara. Nu exista mecanism de vot multiplu. Nu este nevoie de inregistrare, iar rezultatele sunt confidentiale, astfel incat procesul de selectie sa fie obiectiv si transparent. 

Despre European Business Awards

European Business Awards este o competitie care recunoaste si promoveaza excelenta, cele mai bune practici si inovatia si etica in comunitatea de afaceri europeana. Aceasta se conformeaza directiilor Uniunii Europene si ale grupurilor de afaceri reprezentative ale Europei. 

European Business Awards s-a impus rapid ca distinctie importanta in mediul de afaceri european si este recunoscut ca o platforma de top pe continentul nostru. 

European Business Awards urmareste trei scopuri mari si distincte:

- Genereaza exemple de urmat pentru comunitatea de afaceri europeana 

- Creeaza notorietate si sustine personalitatile si organizatii de succes 

- Propune studii de caz si modalitati de dobandire a expertizei, impartasite de organizatii cu performante exceptionale. 

Competitia identifica si promoveaza exemple de persoane si organizatii care au obtinut rezultate de exceptie diferentiandu-le ca si companii de top, lideri de business si antreprenori in Europa.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.300 de angajati.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

Solutiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale si imbunatatesc activitatea multor institutii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul de Finante.

De-a lungul celor peste 21 de ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 170 de premii interne si internationale.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania

SIVECO Romania SA

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul dintre liderii regionali de succes în domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment și eBusiness din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări ...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate
SIVECO Applications 2020

Soluţia integrată de tip Enterprise Application Suite - EAS, 100% adaptată cerinţelor de business şi legislative Bazat pe experienţa de 20 ani a companiei în dezvoltarea şi implementarea de soluţii IT complexe, SIVECO Applications  este sistemul EAS competitiv la nivel internaţional, ce oferă companiilor un control integrat al activităţii şi proceselor, în deplină...

Citește tot arrow_forward
AeL

Platformă de predare/învăţare şi management al conţinutului educaţional multimedia AeL – platformă completă de eLearning Bazată pe principii educaţionale moderne, AeL este o platformă modernă de instruire şi gestiune a conţinutului educaţional, dedicată instituţiilor de învăţământ şi corporaţiilor. Cui se adresează AeL este un sistem pr...

Citește tot arrow_forward
SIVADOC

SIVADOC, sistemul de gestiune a documentelor şi a fluxurilor de lucru de la SIVECO Romania, oferă o platformă comună care unifică procesele şi informaţia, în scopul fluidizării circuitului documentelor, facilitării accesului la informaţii, dar, totodată, şi al protejării împotriva accesului neautorizat. Beneficiarii direcţi ai îmbunătăţirii fluxurilor interne ...

Citește tot arrow_forward
Portal

SIVECO Romania facilitează transparenţa şi comunicarea prin intermediul soluţiilor informatice moderne de Portal Web. Soluţiile de tip Portal dezvoltate de SIVECO Romania se bazează pe tehnologii de ultimă oră şi pe aplicaţii software personalizate. Platforma de portal SIVECO furnizează clienţilor: o soluţie robustă pentru portaluri şi website-uri de prezentare de orice dim...

Citește tot arrow_forward
Articole IT&C similare

ERP – 15 Motive pentru care trebuie să achiziționezi un astfel de sistem

Sistemele de gestiune informatică de tip ERP devin din ce în ce mai mult o necesitate obiectivă pentru firmele mici și mijlocii din România. Desigiur, decizia de implementare a unui asemenea sistem în cadrul organizațiilor care nu sunt deprinse cu o cultură informatică vastă, presupune multe întrebări și incertitudini la nivelul conducerii organizației. Există o ...

Citește tot arrow_forward

Kaspersky extinde cooperarea cu INTERPOL, în lupta comună împotriva infracționalității cibernetice

Compania globală de securitate IT Kaspersky și INTERPOL au semnat un nou acord pe cinci ani, de colaborare în lupta împotriva infracționalității cibernetice din toată lumea. Acesta este al doilea acord între cele două părți, primul fiind semnat în 2014.

Citește tot arrow_forward

Două cunoscute grupări de limbă rusă, descoperite de experții Kaspersky Lab că folosesc aceeași infrastructură

Experții Kaspersky Lab au identificat o suprapunere a atacurilor cibernetice între două grupuri, GreyEnergy – care se crede că este succesorul BlackEnergy – și gruparea de spionaj cibernetic Sofacy. Ambii actori au folosit aceleași servere în același timp, dar în scopuri diferite.

Citește tot arrow_forward