Smart Hut și Symme3D: cele mai bune startup-uri la TechHub Bucharest Demo Night

26 februarie 2016

Smart Hut, software care oferă alerte și instrumente de raportare avansate pentru industria imobiliară, și Symme3D, platformă Delta multifuncțională pentru imprimare 3D, PCB miling și inscripționare cu laser, sunt startup-urile câștigătoare ale TechHub Bucharest Demo Night.

Smart Hut și Symme3D: cele mai bune startup-uri la TechHub Bucharest Demo Night

Smart Hut, software care oferă alerte și instrumente de raportare avansate pentru industria imobiliară, și Symme3D, platformă Delta multifuncțională pentru imprimare 3D, PCB miling și inscripționare cu laser, sunt startup-urile câștigătoare ale TechHub Bucharest Demo Night.

Premiul pentru cea mai bună prezentare din competiție a fost câștigat de TimeIn, aplicație pentru mobil și web care te ajută să îți gestionezi mai bine timpul liber și să primești sugestii de activități de la alți utilizatori.

Bogdan Iordache (investitor și cofondator How to Web & TechHub Bucharest), Carmen Sebe (investitor angel), George Diță (Startups Program Manager, How to Web), Mălin Ștefanescu (investitor angel și cofondator EEU Software), Raluca Georgescu (Country Manager Answear.ro & coorganizator GpeC), Robert Knapp (CEO și cofondator CyberGhost) și Rumen Iliev (Partener LAUNCHub) au făcut parte din juriul care a evaluat proiectele prezentate și a oferit feedback echipelor.

Alte 7 startup-uri din domenii precum software, mobile, hardware sau gaming au urcat pe scena TechHub Bucharest pentru a-și prezenta produsele. Acestea sunt:

  1. Decadoo: aplicație web care îmbunătățește experiența achiziționării și dăruirii cadourilor pe baza profilului utilizatorului;
  2. Echoz: platformă de headhunting care ajută companiile să recruteze profesioniști din domeniul IT prin intermediul unei rețele de afiliați;
  3. GapGames: dezvoltatori de jocuri video pentru mobil bazate pe computer vision și realitate virtuală;
  4. Grobyk: aplicație care ajută la motivarea echipelor și le oferă coechipierilor șansa de a împărtăși mai ușor informații din domeniile lor de interes;
  5. Innoplanner: platformă de randare 3D care permite producătorilor și proprietarilor să vizualizeze design-ul interior;
  6. Vogous: platformă software pentru pasionații de modă care facilitează și diversifică interacțiunea dintre brand-uri și utilizatori;
  7. Woogie: dispozitiv hardware, bazat pe inteligență artificială și machine learning, care ajută copii să își rezolve temele.

TechHub Bucharest Demo Night a avut loc miercuri, 25 februarie, iar cele 10 startup-uri selecționate și-au prezentat produsele în fața unei audiențe formate din peste 100 de profesioniști din industrie. La finalul sesiunii de prezentări juriul a ales câștigătorii: Smart Hut și Symme3D au fost desemnate cele mai bune startup-uri din competiție, iar distincția pentru cea mai bună prezentare a fost obținută de TimeIn.

„Trebuie să faci multe sacrificii ca să construiești o afacere de la zero și admir întotdeauna oamenii care au curajul să pornească pe acest drum. Am văzut diferite tipuri de prezentări în această seară și mă bucură faptul că există foarte mult potențial. Sunt mândru să fiu un susținător activ al comunității profesoniștilor în tehnologie din Bucureși și să văd cum întreg ecosistemul se dezvoltă puternic de la an la an. Felicitări tuturor!”, a încheiat seara Robert Knapp, Fondator al CyberGhost VPN.

TechHub Bucharest continuă să ofere noi oportunități pentru startup-urile în domeniul tehnologiei care vor să își dezvolte produsele la scară globală. Astfel, acestea vor putea aplica în curând pentru participarea la programul de accelerare MVP Academy care se va desfășura în București în perioada 11 aprilie –  31mai.

„Ne bucurăm să vedem o creștere semnificativă a numărului de startup-uri tech înființate în România și, mai important decât atât, a calității produselor la care lucrează acestea. Prin programele și inițiativele noastre vom continua să susținem antreprenorii să își lanseze produsele pe piață și să le dezvolte la nivel global, oferindu-le acces la educație și conectându-i cu o rețea de peste 400 de mentori și 700 de startup-uri active la nivel global”, a declarat Daniel Dragomir, CEO TechHub Bucharest.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward