Socrate+ 2013.07

26 Jul 2013

A fost lansată o nouă versiune a sistemului integrat de gestiune Socrate+, care include peste 50 de funcţionalităţi noi şi îmbunătăţiri în zona de analiză financiară, calcul TVA la încasare, achiziţii externe sau a editorului de rapoarte.

Socrate+ 2013.07

A fost lansată o nouă versiune a sistemului integrat de gestiune Socrate+, care include peste 50 de funcţionalităţi noi şi îmbunătăţiri în zona de analiză financiară, calcul TVA la încasare, achiziţii externe sau a editorului de rapoarte.

Socrate+ este utilizat acum de peste 100 de firme medii şi mari româneşti din distribuţie, retail, industrie de proces, FMCG, dealeri auto, pentru gestionarea şi eficientizarea tuturor proceselor din organizaţie.

Una dintre cele mai importante funcţionalităţi ale acestei versiuni este definirea şi calculul de indicatori financiari din sistem, eliminând astfel calculul manual şi având ca beneficiu reducerea substanţială a timpului petrecut pentru această operaţie. Astfel, sistemul oferă acum un instrument de analiză şi control al activităţii firmei şi răspunde în acelaşi timp şi necesităţilor de raportare, conform legislaţiei în vigoare.Indicatorii financiari se pot defini de fiecare firmă pe baza rapoartelor de tip bilanţ şi/sau cont de profit şi pierdere, cu posibilitatea de a compara valorile calculate cu cele recomandate, oferind o vizualizare atât tabelară cât şi grafică şi posibilitatea exportului în excel.

Indicatori financiari Socrate+

Alte funcţionalităţi importante incluse în Socrate+ 2013.07 se găsesc mai jos:

Mijloace Fixe

Îmbunătăţiri ale editorului de rapoarte

Alte funcţionalităţi:

Pentru mai multe informaţii despre funcţionalităţile sistemului, arhitectură şi beneficii, vă rugăm să descărcaţi  broşura Socrate+ sau să contactaţi un reprezentant de vânzări la  [email protected]

Cu 30 de ani de experiență, BITSoftware dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM și BI de ultimă generație pentru diferite industrii, companii mijlocii și mari din sectorul privat. Ca parte a Grupului Entersoft, suntem acum unul dintre cei mai importanți furnizori de software de business din România, cu un portofoliu vast de produse, acoperind nevoi la nivel de companie și departamentale cu soluțiile ERP, CRM, Retail, WMS, eInvoicing, Mobile Field Sales și Service, precum și BI și cu alte soluții pentru aproape toate verticalele. Cu peste 600 de ingineri calificați care pot oferi soluții de top, oportunitățile de viitor sunt fascinante și pot sprijini viziunea clienților noștri pentru transformarea digitală.

La BITSoftware suntem pasionați de modul în care produsele noastre îmbunătățesc eficiența și procesele organizațiilor și permit oricui să lucreze într-un mediu digital în mod productiv pentru a îndeplini obiectivele companiei.

Cu produsele și serviciile pe care le oferim, construim o relație pe termen lung cu clienții noștri, bazată pe profesionalism și încredere reciprocă.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul