Softelligence își reconfirmă poziția de lider CRM în România

29 iulie 2013

Softelligence, compania românească specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software e-Business, își păstrează poziția de lider în topul implementatorilor de CRM din România. Furnizorul de soluții integrate e-Business bazate pe platforme CRM, online și mobile a rămas partenerul numărul 1 pentru Dynamics CRM, conform ultimului raport Microsoft pentru anul fiscal 2013, încheiat în iunie. 

Softelligence, compania românească specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software e-Business, își păstrează poziția de lider în topul implementatorilor de CRM din România. Furnizorul de soluții integrate e-Business bazate pe platforme CRM, online și mobile a rămas partenerul numărul 1 pentru Dynamics CRM, conform ultimului raport Microsoft pentru anul fiscal 2013, încheiat în iunie. Într-o piață în care Microsoft conduce detașat în clasamentul implementarilor de soluții CRM, Softelligence a contribuit la o creștere a afacerilor cu 21% în sectorul comercial și cu 18% a valorii medii per proiect nou.

Performanța a fost atinsă prin implementări de proiecte complexe de CRM pentru clienți importanți precum Libra Bank, RBC, AON România, Ambient, Stein Bestasig, Tobimar, Clau Automotive.

“Rezultatele au fost obținute prin eforturile și profesionalismul echipelor de vânzări și consultanți Softelligence. Implementările de succes din industriile bancară, asigurări, brokeraj, retail și distribuție din ultimul an demonstrează capacitatea Softelligence de a livra soluții complete în zona de CRM, integrate perfect cu sistemele din mediile clienților și cu platforme web și mobile“, a declarat Adrian Blidăruș, Managing Partner Softelligence.

Parteneriatul strategic dintre cele două companii se extinde dincolo de competența de CRM, Softelligence fiind totodată primul partener Microsoft Azure la nivel național, cu peste 500 000 de utilizatori în Cloud și prima companie de software din România care a realizat integrarea Microsoft Dynamics CRM cu SAP.

Anul fiscal Microsoft 2013 a fost un nou an de creștere pentru Dynamics CRM, cele mai importante proiecte înregistrându-se în sectorul comercial, cu 21% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut. Unul din cei mai importanți și consecvenți parteneri pentru această soluție a fost și în acest an Softelligence, un partener  foarte important în sectorul de e-Business din România, cu o creștere spectaculoasă în ultimii ani. Softelligence s-a diferențiat prin dezvoltarea de soluții specifice de industrie, aducând o valoare adăugată semnificativă platformei și generând cel mai mare volum de vânzari pentru Microsoft Dynamics CRM “, a declarat Ioana Răzvan, Microsoft Business Solution Lead.

Despre Softelligence

Softelligence este o companie specializată în dezvoltarea și implementarea de aplicații software e-Business bazate pe CRM, Cloud, Web și Mobile, integrate cu sisteme ERP complexe, precum: SAP, Oracle, Microsoft AX, Microsoft NAV. Compania este primul partener Microsoft Azure în România, cu peste 500 000 de utilizatori în Cloud. Softelligence deține un portofoliu de aproape 90 de clienți, printre care se numără MOL România, AON, Ambient, ING, Allianz Țiriac, BCR Leasing, Optiplaza și are o experiență vastă în implementarea de soluții software e-Business și livrarea de soluții high-end outsourcing. Echipa este formată din specialiști certificați în metodologii de implementare și tehnologii de ultimă oră (CRM, BI, SQL Server 2012, Windows Azure, .NET, HTML 5, CSS3 și JavaScript). Softelligence a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro, în creștere cu peste 40% față de anul anterior și estimează o cifră de afaceri de 2 milioane de euro pentru 2013.

Despre Microsoft România

Fondată în 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este cea mai mare companie producătoare de software, servicii și tehnologii Internet pentru calculatoarele personale și pentru mediul de business. Compania oferă o gamă largă de produse și servicii proiectate să ofere oamenilor programe software deosebite - accesibile oricând, de oriunde și pentru orice dispozitiv. Misiunea Microsoft România este creșterea satisfacției partenerilor și utilizatorilor tehnologiei de vârf Microsoft, contribuind cu profesionalism și onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporației.

Softelligence

De ce Softelligence? Softelligence a fost infiintata in 2006 de catre membri din top managementul celor mai importanti furnizori de software din Romania. Cu o reputatie ireprosabila si o pozitie in continua crestere, obiectivul nostru ambitios este sa stabilim un nou standard de calitate, eficienta si inovatie in domeniul dezvoltarii de software s...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward