Softelligence lansează prima aplicație românească de enterprise mobility pe Windows 8

16 iulie 2014

Softelligence a lansat Softelligence e-Business Suite Mobility, prima aplicație de enterprise mobility a unui producător român pe Windows 8, care permite companiilor să își crească profitabilitatea prin automatizarea procesului de vânzări, marketing electronic, cotații online și mobile business intelligence, în contextul celor mai noi tehnologii.

Softelligence lansează prima aplicație românească de enterprise mobility pe Windows 8

Softelligence a lansat Softelligence e-Business Suite Mobility, prima aplicație de enterprise mobility a unui producător român pe Windows 8, care permite companiilor să își crească profitabilitatea prin automatizarea procesului de vânzări, marketing electronic, cotații online și mobile business intelligence, în contextul celor mai noi tehnologii.

Compania specializată în dezvoltarea de soluții software e-Business își propune să aducă prin Softelligence EBS (e-Business Suite) Mobility un nou model de afaceri, bazat pe colaborare și integrare, pe transparență în relația cu clienții și promptitudine în tratarea solicitărilor acestora.

Mizând pe inovație tehnologică, aplicația aduce integrarea GPS cu hărțile Bing, pentru optimizarea rutelor forței de vânzări și o mai rapidă și facilă gestiune a documentelor prin modulul de OCR (optical character recognition). Complet integrată cu Microsoft Sharepoint Online, Microsoft Office 365, Microsoft Power BI și Microsoft Dynamics, aceasta oferă utilizatorului o experiență familiară și acces rapid la date, de oriunde s-ar afla.

 „Softelligence EBS Mobility arată, încă o dată, orientarea Softelligence către inovație și apetența noastră către cele mai noi tehnologii, menite să crească semnificativ calitatea experiențelor utilizatorului de soluții de business. Aplicația pe care tocmai am lansat-o se adresează deopotrivă organizațiilor client, în întampinarea cărora venim cu pârghii pentru creșterea profitabilității și eficientizarea fluxurilor de vânzări, marketing, managementul incidentelor, vânzări consultative și cotații, dar și către utilizatorul final, angajatul acestor companii, căruia îi simplifică viața prin acces rapid la informații și integrarea cu soluții cu care este deja familiarizat. Mobility nu mai este doar un trend, ci o necesitate, în contextul în care organizațiile prezentului își îndreaptă tot mai mult atenția către tehnologie, către tranzacții online și mobile, în detrimentul modelului tradițional de business.”, a declarat Teodor Blidăruș, Managing Partner Softelligence.

Dezvoltarea noului produs a fost coordonată de către Edwin Gagokahn, consultant tehnic certificat, cu peste 5 ani de experiență în designul, dezvoltarea, integrarea și implementarea de soluții enterprise bazate pe tehnologii Microsoft. El este de părere că „Tehnologizarea extinsă a vieții de zi cu zi a schimbat în ultimii ani felul în care trăim, comunicăm, muncim. În acest context, soluțiile mobile dau sens expresiilor precum la un click distanță, rapid, ușor, flexibilitate. Rolul nostru ca dezvoltatori de astfel de soluții este de a pune inovația în slujba utilizatorilor, transformând contactul cu tehnologia într-o experiență plăcută.”

Aplicația rulează pe Windows 8 și este disponibilă în Windows Store, putând fi descarcată gratuit. Dezvoltată anterior pentru Android, Softelligence EBS Mobility rulează în continuare și în această variantă, folosită de un număr semnificativ de clienți, printre care Ambient, Renania, Mol România, Tobimar, Titan Pâine.

Despre Softelligence

Softelligence este o companie specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software de tip e-Business: CRM, cloud, BI, e-Commerce, e-Procurement, mobility, integrate cu sisteme ERP complexe, precum SAP, Oracle, Microsoft AX, Microsoft NAV. Compania dezvoltă platforma EBS (e-Business Suite) și este primul partener Microsoft Azure în România, cu peste 500 000 de utilizatori ai acesteia. În prezent, Softelligence deține un portofoliu de peste 100 de clienți, printre care se numără Honeywell, Allianz, ING Bank, MOL România, AON Insurance Broker, Ambient, Libra Bank, BCR Leasing, Egis. Este prima companie din România care a realizat integrări cu platforme complexe de business Microsoft, SAP, Oracle, Amazon, cu ajutorul unei echipe formată din specialiști certificați în metodologii de implementare și tehnologii de ultimă oră (CRM, BI, SQL Server, Windows Azure, .NET, HTML 5, CSS3 și JavaScript.).

Softelligence

De ce Softelligence? Softelligence a fost infiintata in 2006 de catre membri din top managementul celor mai importanti furnizori de software din Romania. Cu o reputatie ireprosabila si o pozitie in continua crestere, obiectivul nostru ambitios este sa stabilim un nou standard de calitate, eficienta si inovatie in domeniul dezvoltarii de software s...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward