Softlead Weekly News - 26 ianuarie 2024

26 Jan 2024

Află care sunt cele mai importante noutăți din Industria software/IT, atât de pe plan local, cât și la nivel internațional. Un proiect special creat de Softlead.

Softlead Weekly News - 26 ianuarie 2024

📍 România 

  1. Softlead lansează graficul anual al digitalizării în România pentru 2023. 14.3 milioane de euro a fost valoarea totală a proiectelor generate prin platformă.
  2. Companiile de producție își vor alege aplicațiile software potrivite în cadrul unei campanii speciale de promovare gândită și implementată de Softlead.
  3. 19 traineri internaționali și români și 15 sesiuni de cursuri intensive de E-Commerce și Digital Marketing la Școala de Iarnă GPeC Online 7-10 februarie.
  4. Synopsys se extinde în România, după ce a semnat una dintre cele mai mari tranzacții la nivel mondial din ultimul an.
  5. Poșta Română are în plan achiziția unei aplicații software de tip ERP. Bugetul: 17 milioane de lei reprezintă cel mai mare proiect de digitalizare al companiei.
  6. Revisal va fi înlocuit. 2 oferte pentru noul sistem informatic al Registrului general de evidență a salariaților.
  7. Devhd anunță lansarea iconica, prima alianță oficială de parteneri de top ServiceNow de tip boutique.
  8. Start-up-urile din Europa Centrală și de Est pot primi capital de 3 milioane de euro printr-un nou proiect finanțat de UE și condus de EIT Health.  
  9. ECDL Romania implementează tehnologii de inteligență artificială avansate pentru a revoluționa procesul de invățare și certificare.

 🎯 Cerința software (Lead-ul) a săptămânii 

O companie din industria de servicii dorește achiziția și implementarea unei soluții de call center.

Informații despre beneficiar:

Află mai multe despre cerință aici

🏆 Aplicația Săptămânii: Laserfiche

Laserfiche este o platforma Americana, folosita global de peste 10,000 de organizatii, ce iti permite configurarea de procese de Business conform BPMN 2.0 si Management-ul Datelor si Documentelor in Repositories. Platforma se pliaza pe orice fel de flux de Business, si orice fel de structura de Documente. 

Află mai multe despre soluție aici

🌎 Noutăți IT - Internațional

  1. SAP va restructura 8.000 de posturi și se va concentra pe domeniile de activitate bazate pe inteligență artificială.
  2. Dezvoltatorul software Innovator Spark investește 150.000 de euro în Aysa.ai, soft de optimizare pentru motoarele de căutare.
  3. Gigantul auto BMW se asociază cu startup-ul de roboţi umanoizi Figure. Roboții ar urma să fie integraţi în procesele de producţie, pentru a prelua cele mai periculoase sarcini.
  4. Cercetare Bitdefender: Tehnologia deepfake este din ce în ce mai utilizată în înșelătorii de tip stream-jacking operate prin YouTube.
  5. VTEX, desemnat lider în cel mai nou raport IDC MarketScape pe segmentul B2B.   

Ai o informație utilă, dar de care noi nu am auzit? Trimite-ne un e-mail pe adresa [email protected] 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

5 activități din construcții care pot fi optimizate cu ajutorul aplicațiilor software potrivite

În industria construcțiilor, companiile se confruntă cu diverse provocări legate de eficiența proceselor și gestionarea proiectelor. Aplicațiile software enterprise pot juca un rol esențial în abordarea acestor provocări, oferind...

Citește articolul
Softlead

Care sunt criteriile DESI și cum le poți respecta?

Programul de Digitalizare pentru IMM-uri a introdus, și promovează deja, criteriile DESI/criteriile de digitalizare pentru evaluarea proiectelor finanțate din surse nerambursabile. Pe termen lung, aceste criterii se vor generaliza, deoarece fac...

Citește articolul
Softlead

Cât costă și ce include un magazin online performant?

Cu o creștere estimată la 8 trilioane de dolari până în 2026, industria e-commerce reprezintă un sector semnificativ ce coagulează vânzări rezultate din mai multe domenii de activitate. De aceea, nevoia de a investi...

Citește articolul