Softline International s-a alaturat retelei de parteneri Dropbox

29 ianuarie 2015

Softline International SRL anunta in mod official alaturarea companiei la reteaua de parteneri Dropbox, ceea ce ii permite sa le ofere clientilor serviciul Dropbox for Business.

Softline International SRL anunta in mod official alaturarea companiei la reteaua de parteneri Dropbox, ceea ce ii permite sa le ofere clientilor serviciul Dropbox for Business.

Dropbox for Business este solutia care le permite angajatilor care lucreaza in echipa sa beneficieze de puterea, siguranta si performanta oferite de Dropbox precum si de functionalitati robuste de administrare care asigura departamentului IT vizibilitatea si controlul de care are nevoie pentru a mentine datele companiei in deplina siguranta.

Reteaua de parteneri Dropbox reprezinta o oportunitate unica pentru Softline International de a le oferi clientilor o solutie user-friendly de sincronizare si partajare de fisiere care contribuie la cresterea productivitatii angajatilor si la eficientizarea costurilor companiei.

Functionalitatile de management oferite de Dropbox includ integrare Active Directory cu single sign-on, recuperarea fisierelor pierdute sau sterse, verificarea in doi pasi, stergerea remote a informatiilor de pe dispozitivele pierdute, jurnale de activitate si functii de partajare.

Prin statutul sau de integrator IT, Softline International SRL le ofera clientilor o gama completa de solutii IT menite sa contribuie la cresterea productivitatii companiei. In contextul actual al pietei IT locale si globale, ofertele de solutii si servicii cloud sunt extrem de importante pentru desfasurarea eficienta a operatiunilor de business, motiv pentru care Softline incurajeaza in mod proactiv integrarea solutiei Dropbox for Business in cadrul strategiei IT a fiecarei companii.

Introducerea solutiei Dropbox for Business in portofoliul de produse, solutii si servicii Softline intareste si reconfirma pozitionarea pe piata a companiei ca integrator IT care le ofera clientilor solutii IT complexe.

"Softline International SRL a dezvoltat un portofoliu solid de produse si servicii menite sa sustina Intreprinderile Mici si Mijlocii in procesul lor de trecere la solutiile si tehnologiile cloud. Suntem incantati ca Softline le poate oferi clientilor sai Dropbox for Business, solutia care ii va ajuta sa beneficieze de productivitate crescuta, eficienta si mobilitate”, precizeaza Adam Nelson, Seful Departamentului de Vanzari si Parteneriate, Dropbox.

Despre Dropbox

Dropbox usureaza munca si viata personala a milioane de oameni permitandu-le accesul la documentele, fotografiile si fisierele video stocate precum si partajarea acestora intr-un mediu sigur si eficient. Dropbox are peste 300 de milioane de utilizatori si este folosit de peste 4 milioane de companii care salveaza peste 1 miliard de fisiere pe zi.

Despre Softline International

Softline International face parte din Softline Group, o companie internationala renumita, specializata in licentierea software si in furnizarea unei game complete de servicii IT adresate companiei dumneavoastra, precum licentiere software, infrastructura hardware si servicii IT de outsourcing, asistenta tehnica si Software Asset Management.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward