SAP aduce îmbunătățiri majore soluției Business One. Versiunea 9.1 disponibilă acum și pe piața locală

28 ianuarie 2015

Companiile locale au la dispoziţie noua soluție SAP Business One lansată recentă de furnizorul german. Versiunea 9.1 aduce funcționalități îmbunătăţite pentru managementul producției, planificarea resurselor, inventarierea stocurilor și gestiunea filialelor dar și o implementare simplificată. 

Companiile locale au la dispoziţie noua soluție SAP Business One lansată recentă de furnizorul german. Versiunea 9.1 aduce funcționalități îmbunătăţite pentru managementul producției, planificarea resurselor, inventarierea stocurilor și gestiunea filialelor dar și o implementare simplificată. 

Noul modul pentru managementul producției permite o asociere mult mai facilă a resurselor umane și materiale (maşini, echipamente, materii prime) cu procesele de producție și costurile aferente. Astfel, companiile vor avea o imagine mai bună asupra capacităţii de producție pentru a optimiza gradul de încărcare şi a contabiliza mai corect costurile interne ale unui produs finit. O altă noutate constă în adăugarea unui nou mod de calcul al costului stocurilor pe baza seriei sau a lotului din care face un produs, ceea ce permite obţinerea unor analize economice pe aceste categorii.

Implementată prin System Innovation România, soluția SAP Business One  9.1 permite acum și importul facil al datelor din Excel, migrarea rapidă de la MS SQL la SAP Hana precum şi capacităţi extinse de analiză și căutare a datelor, prin SAP Crystal Reports 2013.  Pentru companiile cu puncte de lucru multiple, SAP Business One 9.1 oferă crearea  de fluxuri și procese dedicate, administarea separată a tranzacțiilor financiare dar și a stocurilor, precum și o analiză a centrele de profit și pierdere pe fiecare filială în parte.

Din punct de vedere fiscal și legal, noua versiune este mai bine adaptată cerinţelor locale. Mulțumită beneficiilor pe care le oferă, amortizarea investiției în SAP Business One 9.1 va fi mai rapidă cu până la 10% față de versiunile anterioare. „SAP Business One este o aplicație vie care este îmbunătăţita constant pentru a aduce o valoare cât mai mare utilizatorilor. Pentru această soluție, SAP are un  plan de dezvoltare pe termen lung, prin care va aduce tot mai multe funcţionalităţi performante, de tip enterprise, către companiile mici și mijlocii. Mai mult, SAP înglobează în produs o  parte din solicitările clienţilor dar și rezultatele muncii de cercetare. Actualizarea licențelor este gratuită, iar pentru instalarea efectivă oferim sprijin tuturor clienților noştri.” afirmă Irina Oprea, Director General, System Innovation România.

SAP lansează periodic versiuni îmbunătăţite ale produsului SAP Business One, care integrează atât cerinţele clienţilor din cele mai diverse medii economice cât mai ales rezultatele laboratoarelor de cercetare-dezvoltare si tehnologiile validate în versiunile de clasă superioară ale produselor sale.

System Innovation Romania

System Innovation Romania este un integrator care ofera clientilor sai solutii software de business complete. Compania a inceput in 2008 sa implementeze in Romania si in tarile din regiune SAP Business One, solutie ERP dedicata intreprinderilor mijlocii. Expertiza acumulata in optimizarea proceselor de business a creat oportunitatea de a completa p...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Robotul software hAI procesează facturile de utilităţi la AFI Europe

System Innovation România a livrat un un nou robot software, dezvoltat pe o tehnologia RPA proprietară. Beneficiarul este AFI Europe, pentru care robotul software, hAI, gestionează circuitul complet al facturilor de utilităţi în cadrul unui proiect rezidenţial. Robotul preia automat facturile de utilităţi (energie electrică şi gaze) primite pe email-ul de la furnizori (ENEL ş...

Citește tot arrow_forward

Treci la un nivel superior cu SAP Business One

Companiile cresc asemenea copiilor, unele mai repede, altele mai încet, ajutate de evoluţia economiei, inspiraţia managerilor, ingestia de capital şi inovaţie etc. Statisticile arată că 1 din 2 companii româneşti reuşesc să facă profit, care în cazul a cca 37% trece de 20% din cifra de afaceri (vezi Raport BNR Stabilitate Financiara 2019 https://www.bnr.ro/Publicat...

Citește tot arrow_forward

Suntem SAP Gold Partner. Ce înseamnă aceasta pentru clienţii System Innovation România?

Tocmai ce am primit o veste bună: am devenit SAP Gold Partner. Dacă este „Gold” înseamnă că e bine, atât pentru că este cel mai înalt nivel de parteneriat cu SAP atins în România, cât şi pentru că local sunt doar patru parteneri Gold, iar noi suntem singura companie pe SAP Business One. Pe portalul de parteneri, denumirea corect...

Citește tot arrow_forward