SoftOne obtine doua certificari internationale pentru Managementul Serviciilor IT si pentru Securitatea Informatiei

22 decembrie 2014

SoftOne Technologies, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii si solutii ERP si Cloud, lider pe piata de business software din Grecia si zona Balcanilor, a fost certificat recent cu standardele internationale ISO/IEC 20000-1:2011, pentru Managementul Serviciilor IT, si EN ISO 27001:2005, pentru Securitatea Informatiei.

SoftOne obtine doua certificari internationale  pentru Managementul Serviciilor IT si pentru Securitatea Informatiei

SoftOne Technologies, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii si solutii ERP si Cloud, lider pe piata de business software din Grecia si zona Balcanilor, a fost certificat recent cu standardele internationale ISO/IEC 20000-1:2011, pentru Managementul Serviciilor IT, si EN ISO 27001:2005, pentru Securitatea Informatiei.

ISO/IEC 20000-1:2011 este standardul international dedicat managementului serviciilor IT. Acesta atesta faptul ca SoftOne pune in aplicare un set integrat de procese de management pentru furnizarea eficienta de servicii Cloud si on-premise catre clientii sai.

EN ISO 27001:2005 este un standard global care prevede specificatiile si practicile necesare unui sistem de management al securitatii informatiei. Aceasta certificare atesta faptul ca SoftOne a definit si implementeaza un set coerent si cuprinzator de standarde de securitate, pentru a asigura in mod constant solutii avansate de business, oferind clientilor: fiabilitate si securitate.

“Obtinerea ISO 20000 si 27001 reprezinta un moment cheie foarte important pentru SoftOne,  devenind una dintre putinele companii la nivel international care beneficiaza de aceasta combinatie rara de certificari in domeniu. Pentru noi este un pas important, care atesta excelenta, inovatia si angajamentul nostru de a ne imbunatati in permanenta procesele de business interne dar si ale clientilor si partenerilor nostri. Cele doua standarde obtinute confirma ca SoftOne detine procedurile si masurile adecvate de securitate pentru a dezvolta solutii si servicii IT eficiente si de calitate”, a declarat Antonis Kyriazis, CEO SoftOne Technologies.

Certificarile au fost efectuate in conformitate cu procedurile TUV AUSTRIA HELLAS, auditor acreditat independent, lider pe piata din Grecia, care a evaluat procesele SoftOne si a confirmat ca acestea sunt derulate in conformitate cu cele doua standarde internationale.

Produsul vedeta promovat de SoftOne in Romania, Soft1 ERP, contribuie semnificativ la optimizarea proceselor operationale, prin centralizarea informatiilor si imbunatatirea productivitatii companiei. In plus, utilizatorii au acces oricand la datele de interes in anumite momente cheie, avand posibilitatea de a adapta rapoartele pentru afisare, export si tiparire, functionalitati ce satisfac complet cerintele pentru “Enterprise Mobility”. Soft1 ERP este singura solutie de business din Romania, care functioneaza identic atat pe serverul clientului, cat si in Cloud, si cu un grad de flexibilitate de 100%.

SoftOne Romania

SoftOne România și-a început activitatea pe piața locală în 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei și unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software de business (ERP, CRM și BI) – SoftOne Technologies. Compania are sediul central în Atena, Grecia și are b...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward