SoftOne Romania si Hypercubic IT Outsourcing anunta semnarea unui parteneriat strategic

09 decembrie 2014

SoftOne Romania, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii si solutii ERP si Cloud, incheie un nou parteneriat cu HyperCubic IT Outsourcing, companie care se numara printre liderii pietei de management IT integrat, din Bucuresti si din tara.

 

SoftOne Romania si Hypercubic IT Outsourcing  anunta semnarea unui parteneriat strategic

SoftOne Romania, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii si solutii ERP si Cloud, incheie un nou parteneriat cu HyperCubic IT Outsourcing, companie care se numara printre liderii pietei de management IT integrat, din Bucuresti si din tara.

Noul parteneriat vine in sprijinul clientilor, oferind o solutie IT completa, si continua strategia SoftOne in Romania, de a dezvolta o retea puternica de parteneri. Acest model de business este reprezentat cel mai bine prin intermediul sistemului de parteneri, care se dezvolta in mod rapid si astfel, compania isi va atinge obiectivul de a avea o prezenta stabila la nivel national.

 “Facem tot posibilul sa ne deservim clientii, oricand si de oriunde, in calitate de furnizor de servicii integrate si solutii IT specifice fiecaruia. Partenerii nostri joaca un rol esential in acest demers. Impreuna cu HyperCubic IT Outsourcing, vom oferi o solutie completa si suport companiilor, mai ales IMM-urilor, pe care le vom ajuta sa isi optimizeze costurile operationale si procesele de afaceri”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne Romania.

In acelasi timp, parteneriatul completeaza linia de actiune a companiei HyperCubic, axata pe oferirea unei game complete de servicii si solutii flexibile si eficiente.

“Dincolo de entuziasmul noului parteneriat, ce aduce un plus de valoare ambelor companii, privim colaborarea cu SoftOne ca un raspuns firesc la o nevoie de business. Este situatia ideala, in care fiecare dintre parti se poate concentra pe activitatea sa de baza si pe calitatea acesteia, iar clientul se bucura de beneficiile unui pachet de servicii complet”, a declarat Bogdan Rohan, Managing Director HyperCubic IT Outsourcing.

In momentul de fata, compania Hypercubic sustine activitatea a peste 100 de clienti din diverse sfere de activitate,  cu diferite niveluri de externalizare a managementului infrastructurii IT.  Unul dintre atuurile care ajuta la cresterea acestui portofoliu este gama de servicii complementare oferita de HyperCubic (IT Outsourcing, IT Service & Maintenance, Software Management & Implementation si Hardware & Software Distribution).

Produsul vedeta promovat de SoftOne in Romania, Soft1 ERP, contribuie semnificativ la optimizarea proceselor operationale, prin centralizarea informatiilor si imbunatatirea productivitatii companiei. In plus, utilizatorii au acces oricand la datele de interes in anumite momente cheie, avand posibilitatea de a adapta rapoartele pentru afisare, export si tiparire in formatul dorit.

Soft1 ERP este singura solutie de business din Romania, care functioneaza identic atat pe serverul clientului, cat si in Cloud, si cu un grad de flexibilitate de 100%.

SoftOne Technologies are mai mult de 1.000 de instalari in cloud, 300 de parteneri, 500 de dezvoltatori asociati si peste 12.500 de instalari. La nivel regional, din numarul total de instalari, 40% sunt pe baza de abonament. 

SoftOne Romania

SoftOne Romania

SoftOne România și-a început activitatea pe piața locală în 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei și unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software de business (ERP, CRM și BI) – SoftOne Technologies. Compania are sediul central în Atena, Grecia și are b...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate
Soft1 ERP

Produsul vedetă, Soft1 ERP, se adresează companiilor în curs de dezvoltare și celor de talie medie, precum și corporațiilor mari care au nevoie de optimizarea costurilor și productivitate crescută pentru a-și îmbunătăți performanțele afacerii și a-și crește competitivitatea. Soft1 ERP este un sistem puternic, integrat, care unifică procesele operaționale din într...

Citește tot arrow_forward
SoftOne CRM

Soft1 CRM este instrumentul de care aveți nevoie pentru a maximiza oportunitățile, pentru a realiza campanii de marketing dedicate si eficiente, pentru a rezolva solicitările clienților într-un mod rapid si eficient dar si pentru a crește productivitatea din teren. Totodată, aveți posibilitatea ca oricând să extindeți funcționalitatea CRM-ului Soft1, personalizând...

Citește tot arrow_forward
Articole IT&C similare

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Peste un sfert (27,7%) dintre factori decidenți din domeniul IT din România spun că autorii nu au lăsat nicio urmă în cadrul ultimului atac asupra organizației lor

Citește tot arrow_forward

Vulnerabilități severe în camere de supraveghere permit controlul acestora de către atacatori

Explozia numărului de dispozitive inteligente poate aduce în casele utilizatorilor gadgeturi cu probleme severe de securitate informatică. Specialiștii de la Bitdefender au identificat recent o serie de vulnerabilități în camera de supraveghere Guardzilla, un model extrem de popular pe piață și vândut la un preț convenabil, folosit pentru monitorizarea locuinței. Caren...

Citește tot arrow_forward

Eșecul AVON în implementarea aplicației de management a comenzilor

Studiu de CazDupă 4 ani de planificare a proiectului de implementare, compania de produse cosmetice AVON, prin filiala sa din Canada, a concluzionat eșecul implementării suitei de aplicații software ERP/CRM/eCommerce. Întregul proiect a fost evaluat la 125 de milioane de dolari.

Citește tot arrow_forward