SoftVenture aduce pe piața din România o soluție unică de document management pentru avocați

29 ianuarie 2014

SoftVenture, în calitate de distribuitor autorizat, pune la dispoziția avocaților soluția inovativă de document management M-Files, care permite gestionarea ușoară a volumelor mari de informații, regăsirea rapidă a documentelor căutate, control asupra accesului la informații, versionare și automatizare a fluxurilor de lucru.

SoftVenture, în calitate de distribuitor autorizat, pune la dispoziția avocaților soluția inovativă de document management M-Files, care permite gestionarea ușoară a volumelor mari de informații, regăsirea rapidă a documentelor căutate, control asupra accesului la informații, versionare și automatizare a fluxurilor de lucru.

Utilizată de companii din peste 100 de țări, M-Files este o soluție foarte prietenoasă pentru managementul documentelor care permite salvarea oricărui tip de informație într-o bază de date unică, indiferent că reprezintă documente în Word și Excel, fișiere PDF, imagini, scanări de documente, atașamente sau e-mailuri. Se integrează perfect în interfața de Windows Explorer ceea ce asigură o utilizare facilă a soluției, fără a mai necesita training suplimentar. În plus, elimină haosul din documente prin asigurarea unor funcționalități puternice de căutare, versionare și fluxuri de lucru.

M-Files se adaptează rapid la nevoile unei firme de avocatură, tipurile de documente sau criteriile de clasificare ale acestora fiind complet configurabile. Totodată, ține cont de politica internă de securitate prin acces controlat la informații și setarea drepturilor de vizualizare, editare și descărcare la nivel de document sau categorie de documente.

„Suntem specializați în soluții de business dedicate avocaților și, de aceea, aplicația de document management nu putea lipsi din portofoliul nostru. Faptul că am integrat M-Files cu propria soluție de pontaj și facturare, ne permite să oferim un pachet complet pentru managementul activității și urmărirea performantei avocaților. Am optat pentru M-Files deoarece se bazează pe experiența numeroaselor implementări în firme de avocatură și pe ani de investiții și dezvoltare. În plus, urmează aceleași principii de bază ca ale aplicației KeyVision: ușurință în utilizare, adaptare la nevoile avocaților și implementare rapidă”, George Barcun, General Manager SoftVenture.

Soluția M-Files este disponibilă atât în varianta de instalare locală, cât și în varianta de instalare Cloud, fiind compatibil cu soluția Windows Azure. Mai multe informații despre soluția M-Files sunt disponibile la adresa www.keyvision.eu/ro/document-management/, un demo al aplicației putând fi descărcat gratuit la adresa http://www.m-files.com/en/try-free-m-files.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește tot arrow_forward