SoftVenture aduce pe piața din România o soluție unică de document management pentru avocați

29 ianuarie 2014

SoftVenture, în calitate de distribuitor autorizat, pune la dispoziția avocaților soluția inovativă de document management M-Files, care permite gestionarea ușoară a volumelor mari de informații, regăsirea rapidă a documentelor căutate, control asupra accesului la informații, versionare și automatizare a fluxurilor de lucru.

SoftVenture, în calitate de distribuitor autorizat, pune la dispoziția avocaților soluția inovativă de document management M-Files, care permite gestionarea ușoară a volumelor mari de informații, regăsirea rapidă a documentelor căutate, control asupra accesului la informații, versionare și automatizare a fluxurilor de lucru.

Utilizată de companii din peste 100 de țări, M-Files este o soluție foarte prietenoasă pentru managementul documentelor care permite salvarea oricărui tip de informație într-o bază de date unică, indiferent că reprezintă documente în Word și Excel, fișiere PDF, imagini, scanări de documente, atașamente sau e-mailuri. Se integrează perfect în interfața de Windows Explorer ceea ce asigură o utilizare facilă a soluției, fără a mai necesita training suplimentar. În plus, elimină haosul din documente prin asigurarea unor funcționalități puternice de căutare, versionare și fluxuri de lucru.

M-Files se adaptează rapid la nevoile unei firme de avocatură, tipurile de documente sau criteriile de clasificare ale acestora fiind complet configurabile. Totodată, ține cont de politica internă de securitate prin acces controlat la informații și setarea drepturilor de vizualizare, editare și descărcare la nivel de document sau categorie de documente.

„Suntem specializați în soluții de business dedicate avocaților și, de aceea, aplicația de document management nu putea lipsi din portofoliul nostru. Faptul că am integrat M-Files cu propria soluție de pontaj și facturare, ne permite să oferim un pachet complet pentru managementul activității și urmărirea performantei avocaților. Am optat pentru M-Files deoarece se bazează pe experiența numeroaselor implementări în firme de avocatură și pe ani de investiții și dezvoltare. În plus, urmează aceleași principii de bază ca ale aplicației KeyVision: ușurință în utilizare, adaptare la nevoile avocaților și implementare rapidă”, George Barcun, General Manager SoftVenture.

Soluția M-Files este disponibilă atât în varianta de instalare locală, cât și în varianta de instalare Cloud, fiind compatibil cu soluția Windows Azure. Mai multe informații despre soluția M-Files sunt disponibile la adresa www.keyvision.eu/ro/document-management/, un demo al aplicației putând fi descărcat gratuit la adresa http://www.m-files.com/en/try-free-m-files.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward