SoftVenture aduce pe piața din România o soluție unică de document management pentru avocați

29 ianuarie 2014

SoftVenture, în calitate de distribuitor autorizat, pune la dispoziția avocaților soluția inovativă de document management M-Files, care permite gestionarea ușoară a volumelor mari de informații, regăsirea rapidă a documentelor căutate, control asupra accesului la informații, versionare și automatizare a fluxurilor de lucru.

SoftVenture, în calitate de distribuitor autorizat, pune la dispoziția avocaților soluția inovativă de document management M-Files, care permite gestionarea ușoară a volumelor mari de informații, regăsirea rapidă a documentelor căutate, control asupra accesului la informații, versionare și automatizare a fluxurilor de lucru.

Utilizată de companii din peste 100 de țări, M-Files este o soluție foarte prietenoasă pentru managementul documentelor care permite salvarea oricărui tip de informație într-o bază de date unică, indiferent că reprezintă documente în Word și Excel, fișiere PDF, imagini, scanări de documente, atașamente sau e-mailuri. Se integrează perfect în interfața de Windows Explorer ceea ce asigură o utilizare facilă a soluției, fără a mai necesita training suplimentar. În plus, elimină haosul din documente prin asigurarea unor funcționalități puternice de căutare, versionare și fluxuri de lucru.

M-Files se adaptează rapid la nevoile unei firme de avocatură, tipurile de documente sau criteriile de clasificare ale acestora fiind complet configurabile. Totodată, ține cont de politica internă de securitate prin acces controlat la informații și setarea drepturilor de vizualizare, editare și descărcare la nivel de document sau categorie de documente.

„Suntem specializați în soluții de business dedicate avocaților și, de aceea, aplicația de document management nu putea lipsi din portofoliul nostru. Faptul că am integrat M-Files cu propria soluție de pontaj și facturare, ne permite să oferim un pachet complet pentru managementul activității și urmărirea performantei avocaților. Am optat pentru M-Files deoarece se bazează pe experiența numeroaselor implementări în firme de avocatură și pe ani de investiții și dezvoltare. În plus, urmează aceleași principii de bază ca ale aplicației KeyVision: ușurință în utilizare, adaptare la nevoile avocaților și implementare rapidă”, George Barcun, General Manager SoftVenture.

Soluția M-Files este disponibilă atât în varianta de instalare locală, cât și în varianta de instalare Cloud, fiind compatibil cu soluția Windows Azure. Mai multe informații despre soluția M-Files sunt disponibile la adresa www.keyvision.eu/ro/document-management/, un demo al aplicației putând fi descărcat gratuit la adresa http://www.m-files.com/en/try-free-m-files.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward