“SPrint” – noul pachet lansat de Star Storage pentru companiile mici si mijlocii

18 august 2015

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, lanseaza pachetul SPrint in cadrul campaniei “Sprinteaza in fata competitiei si castiga 100 euro”, venind astfel in sprijinul companiilor mici si mijlocii pentru a-si accelera dezvoltarea afacerilor prin construirea unui brand puternic.

“SPrint” – noul pachet lansat de Star Storage pentru companiile mici si mijlocii

Toate materialele tiparite din cadrul unei companii reprezinta coloana vertebrala a oricarui efort de branding si totodata cartea de vizita a acestora in fata clientilor. Pornind de la aceste nevoi, Star Storage a construit un pachet complet de servicii de tiparire a materialelor de marketing, pentru ca imaginea oricarei companii mici si mijlocii in fata clientilor existenti si potentiali sa fie impecabila, iar acest obiectiv sa fie atins si cu costuri mult mai mici decat in alternativa tiparirii in cadrul companiei.

“Pornind de la ideea ca oamenii rezoneaza mai bine la ceea ce vad si ca majoritatea clientilor sunt in cautarea unei companii cu o identitate bine definita, am construit pachetul SPrint de printare a materialelor de marketing, pentru ca orice companie mica sau mijlocie sa poata avea acces la aceste servicii dintr-un singur loc, simplu si rapid, cu preturi de pana la 40% mai mici decat ale altor furnizori de servicii similare. Ne-am dorit ca oferta noastra sa includa la un pret accesibil toate materialele de promovare necesare IMM-urilor in relatiile directe cu clientii, de la carti de vizita, coli personalizate, plicuri de corespondenta, la brosuri, flyere si volante. Cu o experienta de 15 ani pe piata de productie documente, detinem competentele necesare sa livram clientilor nostri servicii de printing la cerere de calitate, dar si consultanta pentru a realiza cele mai bune alegeri in domeniu.”, a declarat Catalin Paunescu – CEO, Star Storage.

Pachetul SPrint ofera utilizatorilor o serie de beneficii printre care:

  • Pret mai mic cu 40% - comparativ cu ofertele altor companii in domeniu;
  • Calitate - accesarea de servicii profesionale de productie documente oferite de catre o companie romaneasca cu o experienta de peste 15 ani pe piata de profil
  • Flexibilitate in tiparirea si livrarea comenzilor – pe parcursul unui an calendaristic materialele incluse in pachet pot fi livrate doar cand este necesar
  • Punct unic de contact - materiale de promovare produse de catre un singur furnizor specializat;
  • Livrare in cel mai scurt timp de la comanda finala
  • Serviciu gratuit de consultanta in vederea alegerii optime in functie de nevoi.                    

In plus, pentru orice comanda plasata in perioada 11 august - 30 septembrie 2015 clientii vor beneficia de o surpriza -  100 euro pe care ii pot utiliza fie la plasarea comenzii, reducand astfel valoare finala a acesteia, fie sub forma unui voucher cadou care poate fi utilizat la unul dintre cei mai mari retaileri online din Romania.

Divizia Output Management Outsourcing, parte din Star Storage, ofera servicii complete de printare, implicuire si distribuire pe canale multiple a documentelor tranzactionale bazate pe externalizarea intregului proces de management al documentelor, avand ca avantaj detinerea unuia dintre cele mai moderne centre de productie documente din Europa Centrala si de Est, echipat cu cele mai bune tehnologii si o echipa dedicata permanent la dispozitia clientilor prin servicii de suport.

Pentru mai multe detalii despre acest pachet si cum il puteti accesa va invitam sa accesati www.star-storage.ro

Despre Star Storage

STAR STORAGE, compania romaneasca de servicii de tehnologia informatiei, pozitionata ca lider al industriei romanesti, deserveste o baza mare de clienti din sectorul privat si public, oferind solutii de stocare, protectie, arhivare si management al informatiilor.

Star Storage are peste 14 ani de experienta pe piata romaneasca si pe langa prezenta sa nationala, compania s-a extins pe plan international prin aliante strategice cu jucatori internationali de renume. Star Storage ofera clientilor un portofoliu complet de solutii si servicii pentru intreg ciclul de viata al documentelor si joaca un rol cheie in procesul de transformare a infrastructurii IT a organizatiilor, catre arhitecturi bazate pe cloud cu un control imbunatatit asupra continutului. In plus fata de acest portofoliu, sunt furnizate mai multe servicii de outsourcing - axate pe achizitia, transformarea si furnizarea de continut, inclusiv servicii de protectie si recuperare a datelor – catre banci, institutii financiare non-bancare, administratii publice, operatorii de telecomunicatii si companii din industrie si utilitati.

STAR STORAGE

Despre Star Storage S.A.Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvolta si furnizeaza solutii de ultima ora de protectie si management a informatiior pentru organizatii publice si private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 19 ani de experienta in domeniu si un portofoliu de peste 500 de clienti de pe 4 continent...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward