Star Storage a împlinit 13 ani de inovaţie și performanță pentru România

09 septembrie 2013

Star Storage a sarbatorit 13 ani de inovatie si performanta pentru Romania si pregateste lansarea unui nou serviciu unic pe piata romaneasca.

Star Storage a sarbatorit 13 ani de inovatie si performanta pentru Romania si pregateste lansarea unui nou serviciu unic pe piata romaneasca.

Star Storage este o companie 100% romaneasca, care are ca prioritate oferirea celor mai performante si complete solutii si servicii de protectie si management al informatiilor, precum si a celor mai eficiente servicii Cloud. Din 21 august 2000, de cand a fost infiintata compania, Star Storage a evoluat permanent, dezvoltand continuu solutii si produse de inalta tehnologie si oferind clientilor sai servicii la standarde de excelenta.

In prezent, Star Storage reprezinta un etalon de excelenta in domeniul in care activeaza, cu peste 500 de angajati si cu parteneri tehnologici de talie mondiala. Pe parcursul anilor, compania s-a remarcat printr-o crestere accentuata, in anul 2012 inregistrand o cifra de afaceri semnificativa, de peste 22 milioane de euro, cu 46% mai mare fata de anul precedent. In primul semestru din 2013, in ciuda unui mediu economic extrem de dificil caracterizat de amanari repetate ale proiectelor din sectorul public si de o atitudine extrem de rezervata in ceea ce priveste investitiile in sectorul privat, am reusit sa crestem cifra de afaceri cu 25% si speram ca in semestrul al doilea, proiectele IT atat de necesare pentru eliminarea birocratiei si eficientizarea autoritatilor locale si centrale, sa fie deblocate si sa mentinem acelasi trend de crestere.

"Pe 21 august anul acesta am implinit 13 ani frumosi si minunati in care am luptat si am invatat sa fim cei mai buni, am construit etapa cu etapa o companie romaneasca solida de care toti romanii pot fi mandri. Am evoluat, am fost demni, am reusit sa ne respectam principiile in aceste vremuri marcate de criza economica la nivel mondial, de o concurenta acerba, de lipsa acuta de capital, de insolvente, falimente si de lupta permanenta pentru supravietuire a companiilor autohtone, iar in aceste conditii am reusit sa facem performanta si sa ajungem in varf. De-a lungul celor 13 ani de activitate am dovedit ca suntem o companie sigura si stabila, care punem pe primul loc interesele si satisfactia clientilor nostri si nu doar obiective pe termen scurt. De aceea, toata activitatea si preocuparile noastre se indreapta catre adoptarea tehnologiilor de ultima generatie, calitatea si diversificarea solutiilor, serviciilor si produselor pentru a tine cont permanent de nevoile de business ale organizatiilor si pentru a ne adapta continuu la evolutia pietei. Parte din filosofia noastra de business care ne-a asigurat succesul a constat in faptul ca am investit in cercetare si am inovat constant, in asa fel incat solutiile, serviciile si produsele Star Storage sa inglobeze valoare adaugata reala romaneasca. Livram ceea ce promitem, iar orice reprezentant al oricarei organizatii, indiferent de tipul sau marimea acesteia, interesat de oferta companiei noastre, poate testa in avans fara nici un fel de obligatie, solutiile, serviciile si produsele Star Storage in Centrul nostru de Solutii dedicat, care a fost lansat chiar in primul an de la infiintarea companiei.

Intr-o perioada de criza economica noi am ales sa investim in parteneriate strategice si sa realizaminvestitiimajorepentru clientii nostri. Astfel, ne mandrim ca avem cel mai modern si performant Centru de Date din Romania, care a fost construit in conformitate cu standardul international Uptime Institute nivel Tier-3, ceea ce se traduce printr-o disponibilitate garantata a facilitatilor (electroalimentare, climatizare) de 99,98% pe an si printr-un nivel foarte ridicat de securitate si disponibilitate a infrastructurii gazduite. Mai mult decat atat, detinem un Centru Conversie documente si arhivare electronica, care este in prezent unul dintre cele mai mari si mai performante din Europa Centrala si de Est si un Centru de Productie Documente, care ofera facilitati unice si este cel mai modern din Romania. De asemenea, Star Storage a demarat un amplu proiect de investitii, care consta in proiectarea si constructia unui nou Centru de Date la Cluj-Napoca prin realizarea caruia vom ajunge sa putem furniza solutii si servicii complete de asigurare a continuitatii operationale si recuperare in caz de dezastru.  Un alt element foarte important al succesului si strategiei companiei il reprezinta expertiza si pasiunea pentru tehnologie si performanta aechipei de specialisti Star Storage - o echipa de campioni, care detinpeste 500 certificari si care asigura clientilor nostri permanent servicii de calitate. Felicit echipa Star Storage pentru tot ceea ce am realizat impreuna!

Suntem mandri pentru tot ceea ce am realizat, pentru ca suntem capabili sa contribuim prin solutiile noastre la dezvoltarea mediului de business autohton si ca astazi sute de organizatii din Romania, dar si din strainatate, folosesc solutii, servicii si aplicatii de business marca Star Storage si "fabricate in Romania". Multumim tuturor celor care au avut incredere in noi si ne-au fost alaturi in decursul acestor 13 ani minunati.", a declarat Catalin Paunescu, Managing Director Star Storage.

STAR STORAGE

Despre Star Storage S.A. Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvolta si furnizeaza solutii de ultima ora de protectie si management a informatiior pentru organizatii publice si private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 15 ani de experienta in domeniu si un portofoliu de peste 500 de clienti de pe 4 contine...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward