Star Storage castigatoare a doua distinctii la Premiile EuroCloud Romania 2015

15 Jul 2015

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, anunta castigarea a doua distinctii In cadrul competitiei Premiile EuroCloud, editia a III a, organizata de Asociatia EuroCloud Romania la finalul saptamanii trecute.

Star Storage castigatoare a doua distinctii la Premiile EuroCloud Romania 2015

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, anunta castigarea a doua distinctii In cadrul competitiei Premiile EuroCloud, editia a III a, organizata de Asociatia EuroCloud Romania la finalul saptamanii trecute. Star Storage a fost premiata la doua din cele sase categorii de solutii, care au vizat atat furnizorii, cat si utilizatorii de cloud, participand la competitie cu doua servicii proprii – StarVault e-Health si StarVault Elasticloud, dezvoltate si sustinute de propria infrastructura cloud

StarVault e-Health este serviciul revolutionar care a castigat premiul pentru "Cel mai bun serviciu cloud pentru piete verticale". StarVault e-Health permite administrarea Inregistrarilor electronice medicale (EMR – Electronic Medical Records) si interactiunea cu pacientii fara ca acestia sa fie efectiv prezenti In cabinetele medicale. Mai mult, colecteaza si afiseaza informatiile primite de la pacienti si doctori, cu cele generate de spitale (HIS) sau sisteme informatice medicale, construind astfel un registru electronic medical unificat (EMR), accesibil pacientilor si medicilor In conditii securizate, oricand si de oriunde, inclusiv prin intermediul aplicatiilor mobile.

“De ani de zile furnizorii de servicii medicale se lupta sa Imbunatateasca calitatea si eficienta serviciilor oferite pacientilor. Cu StarVault e-Health este eliberat Intregul potential de colaborare al ecosistemului medic-pacient-furnizor de servicii medicale, prin intermediul unei componente integrate de comunicare, centrata pe dosarul medical al fiecarui pacient. Aplicatia pe care o oferim din cloud Imbunatateste semnificativ gradul de satisfactie al pacientilor si eficienta tratamentului, reduce numarul de pacienti reIntorsi la consultatie si optimizeaza actiunile de preventie. Credem cu tarie ca acest produs va revolutiona atat piata nationala, cat si serviciile medicale de pe pietele externe, iar rezultatele utilizarii unui astfel de serviciu din cloud, fara investitii initiale si cu plata pe utilizare, nu vor Intarzia sa se vada.”, a declarat Catalin Paunescu, CEO, Star Storage.

Star Storage a obtinut cel de-al doilea premiu la categoria "Cel mai inovativ serviciu cloud" pentru serviciul StarVault Elasticloud. Acesta se adreseaza In special dezvoltatorilor de aplicatii software carora li se ofera un mediu securizat In cloud cu functionalitati de nivel enterprise, atat pentru dezvoltarea, cat si pentru gazduirea ulterioara a aplicatiilor, un mediu care permite scalarea resurselor de calcul (CPU si RAM) necesare aplicatiilor si serverelor, atat pe orizontala, cat si pe verticala si permite totodata rularea oricarei aplicatii de tip Java, PHP, Phyton, Node.js, .Net. si Ruby on Rails s.a.

 

“Am gandit acest serviciu ca unul care sa vina atat In Intampinarea dezvoltatorilor de aplicatii software, dar si a acelor utilizatori dornici sa utilizeze simplu si rapid, cu un singur click,  peste 250 de aplicatii de tipul Open Source (Word, Magento, Alfresco, Sugar CRM, Durpal etc). Platforma pune la dispozitia utilizatorilor un mediu de dezvoltare securizat fara investitii initiale, prin care au acces direct la tehnologii de ultima generatie pentru dezvoltarea de aplicatii si administrarea facila a Intregului ciclu de viata al acestora. Serviciul este furnizat direct din Centrul nostru de Date pentru a asigura cele mai bune conditii de conectivitate si securitate In Cloud si poate fi testat gratuit timp de 14 zile prin simpla creare a unui cont.”, a declarat Catalin Paunescu, CEO, Star Storage.

Toti castigatorii competitiei din Romania pot concura si In etapa europeana, care va avea loc In Barcelona, In perioada 7-8 octombrie 2015, cu ocazia Congresului EuroCloud, si care Ii va declara castigatori pe cei mai buni dintre elitele Europei, In cadrul unei Gale speciale.

„Aceste doua distinctii ne fac mandri si reprezinta pentru noi o confirmare a faptului ca reusim In continuare sa cream produse inovative, dar In acelasi timp utile unor beneficiari cu nevoi specifice. Multumim organizatorilor pentru recunoastere si ne dorim sa ne aflam pe lista castigatorilor si la Barcelona.”, a declarat Catalin Paunescu, CEO, Star Storage.

Mai multe informatii despre cele doua servicii pot fi consultate pe site-urile dedicate: www.seal-online.ro si www.star-vault.ro/servicii

Despre Star Storage S.A.

Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvolta si furnizeaza solutii de ultima ora de protectie si management a informatiior pentru organizatii publice si private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 19 ani de experienta in domeniu si un portofoliu de peste 500 de clienti de pe 4 continente, in industrii precum financiar-bancar, telecom, productie, utilitati sau administratie publica, compania joaca un rol cheie in transformarea digitala a organizatiilor de orice dimensiune. www.star-storage.ro

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul