SRI organizează Cyber Security Challange

15 iulie 2015

Serviciul Român de Informații (SRI) organizează Cyber Security Challange 2015!  Iată care sunt etapele prin care vor trece participanții competiției: 

SRI organizează Cyber Security Challange

Serviciul Român de Informații (SRI) organizează Cyber Security Challange 2015!  Iată care sunt etapele prin care vor trece participanții competiției: 

Echipele vor trebui să se transpună într-un scenariu care presupune dezvoltarea și apărarea unei infrastructuri. Partea cea mai importantă va rămâne dezvoltarea și apărarea propriei infrastructuri, dar atacarea celorlalte echipe aduce puncte. 
Vor fi 3 nivele de dificultate a testelor: greu, mediu și ușor. 

Testele sunt din următoarele domenii:
- Securitate web
- Criptografie
- Inginerie inversă și investigații
- Programare
- Teste de penetrare
- Atac și aparare
- Securitate Linux/windows/macOS
- Securitate telefoane mobile

Echipele sunt formate din 2 (maxim 3) antrenori și maxim 10 concurenți din 2 categorii: juniori (între 14 și 20 ani) și seniori (între 20 și 30 ani). În fiecare echipă pot fi maxim 5 membri seniori. Vârsta de referință este vârsta concurentului la data la care va începe concursul la nivel național.

Mai multe informații pot fi găsite pe pagina oficială a concursului: http://cybersecuritychallenge.ro/informatii_suplimentare.html 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Creștere de 41% a sectorului e-commerce pe fondul pandemiei COVID-19

Pe 2 Noiembrie 2020 - în cadrul evenimentului GPeC SUMMIT Online - au fost anunțate în premieră rezultatele studiului anual asupra sectorului e-commerce din România realizat de compania de cercetare de piață iSense Solutions pentru GPeC. Cercetarea a fost derulată în perioada Martie-Octombrie 2020, pe un eșantion reprezentativ pentru mediul urban, iar datele au fost c...

Citește tot arrow_forward

Ce costuri implică lansarea unui magazin online

Comerțul online este în plină creștere în România, atât ca valoare, cât și ca număr de magazine, iar interesul de a intra în eCommerce este tot mai crescut în rândul multor antreprenori care nu au mai avut o experiență anterioară în această piață, așa că primul gând se îndreaptă către costuri.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea în Horeca – ce tipuri de aplicații sunt recomandate restaurantelor, pensiunilor și hotelurilor?

Conform celor mai noi previziuni oferite de Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România, 10% dintre restaurante se vor închide, ca urmare a efectelor provocate de pandemia din acest an. 

Citește tot arrow_forward