Star Storage lanseaza Solutii GIS Mobile - ideale pentru eficientizarea activitatilor oamenilor din teren

22 iulie 2013

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare si servicii Cloud, lanseaza solutii GIS mobile, ideale pentru eficientizarea activitatilor oamenilor din teren.

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare si servicii Cloud, lanseaza solutii GIS mobile, ideale pentru eficientizarea activitatilor oamenilor din teren. Star Storage, companie cu o echipa de specialisti GIS cu peste 10 ani de experienta, pune la dispozitia tuturor organizatiilor, fie ca sunt clienti privati sau publici si indiferent de domeniul in care activeaza, solutii GIS mobile, in scopul localizarii obiectivelor, respectiv vizualizarii, actualizarii si completarii datelor si informatiilor geospatiale aferente acestora (echipamente, cladiri, terenuri, incidente etc.).

Solutiile GIS mobile de la Star Storage sunt instrumente dedicate eficientizarii activitatii echipelor aflate pe teren, care desfasoara la fata locului activitati de colectare si gestionare a unei cantitati mari de date si informatii, in vederea transpunerii acestora intr-o forma grafica intuitiva, care sa permita vizualizarea, cautarea, planificarea, analiza si managementul eficient al datelor si informatiilor geospatiale obtinute.

Solutii GIS mobile

Avantajele numeroase si beneficiile importante ale solutiilor GIS Mobile sunt asigurate de capabilitatile cheie ale acestora, printre care se numara: lucrul cu date vector si raster; colectarea/masurarea de geometrii de tip punct, linie, poligon; mecanisme de control al calitatii de colectare pentru coordonate; posibilitatea de modificare sau adaugare atribute; sincronizarea securizata a datelor cu un server GIS; relationarea automata a datelor pe baza unor identificatori sau nomenclatoare; asigurarea unor functionalitati de navigare la punct fix in teren si de cautare dupa atribute; accesarea securizata, precum si disponibilitatea unei interfete web pentru vizualizare, auditare, raportare si verificare a inregistrarilor/operatiilor/operatorilor.

Organizatiile care utilizeaza solutiile GIS mobile de la Star Storage dispun de avantaje importante, precum: suport in teren pentru preluarea si actualizarea datelor colectate; verificare si actualizare prin masuratori de teren a datelor colectate; acces la date suport in teren; disponibilitate imediata si ulterioara a datelor si informatiilor; preluarea automata a coordonatelor si a atributelor; colectarea automata a coordonatelor si sincronizarea datelor.

Solutiile GIS Mobile oferite de Star Storage ajuta organizatiile sa:

  • Obtina datele si informatiile direct din teren si in timp real;
  • Scada costurile, prin inlocuirea fluxurilor de lucru pe suport de hartie si eliminarea activitatilor de back office (centralizare, transcriere si integrare pe flux a informatiilor culese din teren).
  • Creasca productivitatea prin reducerea drumurilor obiectiv-birou, birou-obiectiv - mai mult timp in teren si mai putin pe drum;
  • Gestioneze eficient relatiile cu clientii datorita actualizarii in timp real a informatiilor din sistem (statusul unei lucrari/interventii);
  • Obtina suport decizional, de coordonare si comunicare rapida, bazate pe o imagine corecta si precisa a situatiei din teren;
  • Reduca erorile prin colectarea informatiilor direct din zona obiectivului prin optimizarea achizitiei de date si sa elimine redundantele in stocarea datelor;
  • Automatizeze preluarile din teren prin prioritizarea sarcinilor si a devizelor de lucrari in vederea optimizarii traseului catre obiective si cresterea vitezei de raspuns la incidente;
  • Elimine contradictiile existente intre situatia din acte si situatia din teren prin inventarierea detaliata a elementelor de la fata locului;
  • Obtina o colaborare eficienta intre echipele din teren si linia de management si suport din centrele operationale;
  • Acceseze rapid datele si informatiile relevante, in functie de locatie (de ex. filtrarea spatiala a obiectivelor dintr-o anumita zona).

"Solutiile GIS mobile pe care le oferim fac parte din noua generatie - cea a solutiilor care utilizeaza tehnologie de ultima ora. Acum, cu ajutorul solutiilor noastre GIS mobile, direct din teren si in timp real, organizatiile pot obtine si analiza toate datele si informatiile geospatiale de care au nevoie, proces foarte important care in trecut era dificil de gestionat.  Ca si model de livrare oferim si varianta Cloud - Software as a Service - in acest sens solutiile GIS mobile pe care le furnizam NU necesita investitie initiala in licente sau echipamente. Astfel, utilizand serviciile cloud oferite de Star Storage sub brand-ul StarVault, toate organizatiile care vor sa dispuna de acces in timp real la date si informatii geospatiale precise, esentiale pentru identificarea, evaluarea, urmarirea, documentarea si alocarea optima a resurselor in vederea cresterii productivitatii si minimizarii riscurilor, o pot face imediat, simplu si fara investitii initiale.

Star Storage, ofera clientilor sai solutii GIS cu valoare adaugata, prin care acestia obtin reducerea costurilor si eficientizarea activitatilor de colectare, actualizare sau verificare date si pune la dispozitia acestora specialisti GIS cu o experienta vasta in domeniu, care, de-a lungul anilor, au participat la proiectarea si implementarea cu succes a unor sisteme GIS enterprise, atat la nivel national, cat si regional.", a declarat Catalin Paunescu, Managing Director Star Storage.

In plus fata de solutiile GIS Mobile, Star Storage vine in intampinarea nevoilor tot mai mari ale tuturor organizatiilor atat private, cat si publice, nevoi care tin de obtinerea si gestionarea eficienta a datelor si informatiilor geospatiale, punand la dispozitia acestora un portofoliu complet de solutii GIS, care includ, de exemplu, consultanta si analiza, dezvoltare de aplicatii personalizate, platforme GIS, sisteme GIS integrate, cartografiere, scanare si conversie, achizitie date din teren, instruire specializata etc.

Despre STAR STORAGE - INFORMATION MANAGEMENT | OUTSOURCING | CLOUD

Star Storage este o companie romaneasca, capital 100% privat, leader in solutii pentru protectie si management al informatiilor in Romania. Cu peste 12 ani de experienta pe piata din Romania, Star Storage si-a dezvoltat portofoliul de solutii si servicii pornind de la principiul integrarii complete de-a lungul intregului ciclu de viata al informatiilor generate de o companie - din momentul productiei acestora pana in momentul stocarii sau distrugerii: servicii externalizate de output management (productie documente), servicii externalizate de arhivare si management al arhivelor fizice si electronice, servicii externalizate de Data Center si Cloud, solutii de infrastructura IT si solutii de business, toate integrate cu solutiile de gestiune a informatiilor geospatiale (GIS). Pentru mai multe informatii despre Star Storage, va rugam sa vizitati site-ul companiei la www.star-storage.ro.

STAR STORAGE

Despre Star Storage S.A.Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvolta si furnizeaza solutii de ultima ora de protectie si management a informatiior pentru organizatii publice si private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 19 ani de experienta in domeniu si un portofoliu de peste 500 de clienti de pe 4 continent...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce trebuie să știi la implementarea primului ERP?

95% dintre companiile care implementează corect o aplicație software reușesc să îmbunătățească procesele interne după acest pas.

Citește tot arrow_forward

Șase din zece businessuri au suferit o breșă de securitate în ultimii trei ani

Circa șase din zece companii au suferit o breșă de securitate informatică în ultimii trei ani, iar o treime dintre specialiștii în securitate IT care nu au avut de-a face cu incidente spun că e foarte probabil să fie victime fără să știe asta, arată un studiu global al Bitdefender. Ponderea companiilor care s-au confruntat cu incidente în primele șase luni din 2019 e...

Citește tot arrow_forward