StarCapture Mobile, solutia avangardista castigatoare la Premiile EuroCloud Romania 2016

14 Jul 2016

Star Storage, furnizorul global de servicii IT care dezvolta si furnizeaza solutii moderne de protectie si management al informatiilor pentru organizatii publice si private de top, anunta castigarea premiului "Cel mai bun serviciu cloud pentru piete verticale" cu solutia StarCapture Mobile.

Star Storage a primit aceasta distinctie pentru al doilea an consecutiv in cadrul competitiei Premiile EuroCloud, organizata de Asociatia EuroCloud Romania la finalul lunii iu

StarCapture Mobile, solutia avangardista castigatoare la Premiile EuroCloud Romania 2016

Star Storage, furnizorul global de servicii IT care dezvolta si furnizeaza solutii moderne de protectie si management al informatiilor pentru organizatii publice si private de top, anunta castigarea premiului "Cel mai bun serviciu cloud pentru piete verticale" cu solutia StarCapture Mobile.

Star Storage a primit aceasta distinctie pentru al doilea an consecutiv in cadrul competitiei Premiile EuroCloud, organizata de Asociatia EuroCloud Romania la finalul lunii iunie, dupa ce in 2015 a primit aceeasi distinctie pentru serviciul StarVault e-Health, bazat pe produsul software STATUS (www.status-online.ro). Competitia a avut ca obiectiv identificarea celor mai inovatoare servicii si proiecte de cloud si promovarea la nivel european a unui climat competitional in cadrul industriei romanesti de cloud computing.

"Suntem mandri sa fim declarati castigatori ai premiului "Cel mai bun serviciu cloud pentru piete verticale" si anul acesta. StarCapture Mobile este o solutie inovativa, aliniata cu trendurile actuale de transformare digitala si de mobilitate a companiilor, dezvoltata pentru a optimiza operatiunile si a creste vanzarile printr-un angajament cat mai eficient al clientilor. StarCapture nu este doar o solutie inovativa, ci si o solutie matura, verificata in practica in urma implementarilor la clienti de top din industrii competitive, precum industria bancara si cea a asigurarilor. Solutia ofera libertate totala, functionand pe toate sistemele de operare de top disponibile pe dispozitivele mobile: Android, iOS si Windows. Nu in ultimul rand, StarCapture Mobile este o solutie proiectata in era Cloud, fiind optimizata pentru livrare „ca Serviciu, atat din propriul centru de date din Romania, cat si din Microsoft Azure pentru acoperire globala”, a declarat Catalin Paunescu - CEO, Star Storage.

StarCapture Mobile este o solutie avangardista, optima pentru companiile care au nevoie de mobilitate, cu impact direct asupra eficientei fortei de vanzari. Angajatii din departamentele de vanzari pot colecta rapid datele din documentele de identitate ale clientilor, datele capturate fiind completate automat in sabloanele de contract predefinite sau in alte formulare. Se reduc astfel erorile de inregistrare si creste viteza de procesare.  Pot fi semnate mai multe contracte intr-o perioada mai scurta de timp cu ajutorul functionalitatilor de semnare digitala sau semnare biometrica, direct de pe tableta, indiferent de locatia clientului. Incheierea sau reinnoirea contractelor se poate realiza asadar mult mai simplu si mai rapid de pe orice tableta  cu sistem de operare Android, iOS, Windows sau orice calculator (PC, laptop) pe care ruleaza pe sisteme Windows 8.1 sau Windows 10.

StarCapture Mobile este o aplicatie practica si ergonomica care ofera posibilitatea obtinerii unor procese de vanzare personalizate, cu date corect introduse din prima clipa si eficientizarea activitatii de inregistrare a noilor clienti in sistemele informatice (BI, ERP).

Solutia Star Storage este disponibila atat ca serviciu in cloud, pe baza unui abonament lunar, cat si in varianta on-premises, la sediul clientului, prin instalare si integrare cu sistemele existente. In regim cloud, StarCapture Mobile este oferit ca serviciu din Centrul de Date Tier-3 al Star Storage din Bucuresti, care ofera disponibilitate garantata 99,982%, conform specificatiilor TIA 942 si Uptime Institute precum si din Microsoft Azure cu acoperire in peste 30 centre de date globale.

Mai multe informatii despre companie si despre StarCapture Mobile gasiti pe www.star-storage.ro.

Despre Star Storage S.A.

Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvolta si furnizeaza solutii de ultima ora de protectie si management a informatiior pentru organizatii publice si private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 19 ani de experienta in domeniu si un portofoliu de peste 500 de clienti de pe 4 continente, in industrii precum financiar-bancar, telecom, productie, utilitati sau administratie publica, compania joaca un rol cheie in transformarea digitala a organizatiilor de orice dimensiune. www.star-storage.ro

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Care sunt criteriile DESI și cum le poți respecta?

Programul de Digitalizare pentru IMM-uri a introdus, și promovează deja, criteriile DESI/criteriile de digitalizare pentru evaluarea proiectelor finanțate din surse nerambursabile. Pe termen lung, aceste criterii se vor generaliza, deoarece fac...

Citește articolul
Softlead

Cât costă și ce include un magazin online performant?

Cu o creștere estimată la 8 trilioane de dolari până în 2026, industria e-commerce reprezintă un sector semnificativ ce coagulează vânzări rezultate din mai multe domenii de activitate. De aceea, nevoia de a investi...

Citește articolul