STUDIU SOFTLEAD - Care au fost aplicațiile software cu cel mai crescut apetit de implementare în 2018?

10 decembrie 2018

Care este profilul companiilor direct interesate de achiziția unei soluții informatice?

Cum arată curba de sezonalitate în cazul deciziei de achiziție a unei aplicații software?

STUDIU SOFTLEAD - Care au fost aplicațiile software cu cel mai crescut apetit de implementare în 2018?

Cu o creștere semnificativă a numărului de lead-uri pentru anul 2018, Softlead anunță în luna decembrie cele mai importante statistici referitoare la intențiile de achiziție și de implementare a aplicațiilor software în România.

Informațiile reflectă activitatea marketplace-ului, prin lead-urile colectate și validate, oferind o perspectivă asupra pieței, nevoilor, obiectivelor organizaționale, persoanelor cu rol decizional aflate în spatele cerințelor software și a sezonalității, acolo unde este cazul, pentru aplicații specifice.

Infograficul va fi disponibil începând cu data de 13 decembrie și va conține o versiune gratuită, cu informații de bază, precum și una extinsă, cu date avansate.

Pentru a intra în posesia datelor, ne puteți trimite o solicitare pe adresa [email protected]

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce aplicații software pot achiziționa cu 100 de euro/lună?

Stabilirea bugetelor pentru achiziții software este un proces ce implică analiză, informare, evaluare corectă a nevoilor și perspectivelor pe termen mediu și lung. Adesea, cei mai mulți dintre clienții noștri privesc cu neîncredere și cu teamă la butonul de Solicită un demo sau Cere o ofertă tocmai pentru că asociază aplicațiile complexe cu bugete prea mari pentru resursele d...

Citește tot arrow_forward

Soluțiile software CRM – creștere cu 15.6% în 2018 față de anul precedent

Conform celor mai noi date Gartner, aplicațiile de tip Customer Experience and Relationship Management au înregistrat o creștere de 15.6% în anul 2018, piața acestora fiind evaluată la peste 48 de miliarde de dolari.

Citește tot arrow_forward

Aplicațiile software HR – un plus pentru companii în perioada de criză

În 2008, aproape 9 milioane de americani și-au pierdut job-urile, ca o cauză a recesiunii. Mai mult de 170.000 de business-uri s-au închis. Iată care sunt cele mai importante recomandări pentru gestionarea resurselor umane într-o perioadă de criză financiară.

Citește tot arrow_forward