System Innovation Romania oferă gratuit mobilitate utilizatorilor de SAP Business One

03 noiembrie 2014

Mobilitatea a devenit una dintre cele mai evidente tendințe în economia actuală, iar incapacitatea de a face afaceri oriunde și oricând afectează sever productivitatea oricărei companii.

Mobilitatea a devenit una dintre cele mai evidente tendințe în economia actuală, iar incapacitatea de a face afaceri oriunde și oricând afectează sever productivitatea oricărei companii. 

Prin urmare, System Innovation Romania pune la dispoziția clienților de SAP Business One o aplicație mobile dedicată, prin care acestia pot accesa toate funcționalitățile cheie ale soluției. Disponibilă pentru iOS și Android, SAP Business One Mobile App permite tuturor categoriilor de utilizatori să aibă continuitate în derularea activității, doar pe baza unei tablete sau a unui telefon mobil. Aceștia pot gestiona relațiile cu clienții și partenerii precum și sarcinile aferente proceselor de vânzări, primesc alerte și notificări cu privire la nivelul stocurilor, detalii despre produsele disponibile dar și liste de prețuri actualizate. Pe baza acestor informații pot identifica oportunitati de vânzare, pot valida ofertele cu superiorii și pot plasa în sistem comenzile clienților. Complementar, SAP Business One Mobile App oferă acces, în timp real, la rapoarte de activitate cu informații cheie asupra activității.

Clienții noștri stau tot mai puțin timp la birou și au nevoie de un instrument care să le aducă întreaga putere a unui ERP direct pe telefonul mobil sau pe tabletă. SAP Business One Mobile App face chiar acest lucru și permite utilizatorilor să fie conectați la activitate indiferent de locație, fie că vorbim de accesarea informațiilor despre clienti sau stocuri, plasarea unei comenzi sau vizualizarea unui raport managerial” afirmă Irina Oprea, Director General, System Innovation Romania.

Soluția este complet integrată în SAP Business One, este gratuită pentru deținătorii unei licențe de Business One pentru desktop și nu implică existența unei server separat. Descarcarea aplicației se face prin intermediul platformelor Apple iTunes și Google Play.

Conform statisticilor din industrie, 30% din forța de muncă globală se bazează pe telefoane și tablete, iar 80% dintre angajați prestează activități care implică frecvent deplasări în afara biroului.

Despre System Innovation Romania

System Innovation România este o companie cu capital româno-danez, care activează în piață din România din anul 2008, oferind servicii de consultanță, implementare, dezvoltare, asistență și localizare a sistemului ERP SAP Business One, soluția liderului mondial SAP AG destinată întreprinderilor mici și mijlocii.  System Innovation România are experiență atât în proiecte locale, cât și internaționale, în țări precum Gibraltar, Marea Britanie, Malaezia, Singapore, Australia, China, Bulgaria, Liban. Soluțiile se adresează companiilor din verticale de business variate: distribuție, servicii profesionale (audit, contabilitate, management), producție, construcții.  Printre clienții System Innovation Romania se numără: AFI Palace Cotroceni, Bauer, Tech-Con Industries, Baker Tilly Klitou, Faist Mekatronic, Fluorocarbon.

 

System Innovation Romania

System Innovation Romania este un integrator care ofera clientilor sai solutii software de business complete. Compania a inceput in 2008 sa implementeze in Romania si in tarile din regiune SAP Business One, solutie ERP dedicata intreprinderilor mijlocii. Expertiza acumulata in optimizarea proceselor de business a creat oportunitatea de a completa p...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Suntem SAP Gold Partner. Ce înseamnă aceasta pentru clienţii System Innovation România?

Tocmai ce am primit o veste bună: am devenit SAP Gold Partner. Dacă este „Gold” înseamnă că e bine, atât pentru că este cel mai înalt nivel de parteneriat cu SAP atins în România, cât şi pentru că local sunt doar patru parteneri Gold, iar noi suntem singura companie pe SAP Business One. Pe portalul de parteneri, denumirea corect...

Citește tot arrow_forward

Robotul software hAI procesează facturile de utilităţi la AFI Europe

System Innovation România a livrat un un nou robot software, dezvoltat pe o tehnologia RPA proprietară. Beneficiarul este AFI Europe, pentru care robotul software, hAI, gestionează circuitul complet al facturilor de utilităţi în cadrul unui proiect rezidenţial. Robotul preia automat facturile de utilităţi (energie electrică şi gaze) primite pe email-ul de la furnizori (ENEL ş...

Citește tot arrow_forward

Află care sunt Top 5 automatizări cu roboţi software cerute în România

Robotic Process Automation (RPA) este un termen foarte utilizat astăzi. Ignorați însă zgomotul de fond şi încercaţi să vedeţi dincolo de titlurile din mass media. Ce înseamnă mai exact automatizarea unui proces? Ce parte din activitatea angajaţilor companiei are un caracter repetitiv şi poate fi derulata cu ajutorul unui robot software?  Într-un mod eron...

Citește tot arrow_forward