Teamnet anunță un parteneriat strategic cu Project Management Institute (PMI) Romania Chapter pentru dezvoltarea competenţelor de project management din România

05 august 2014

Grupul Teamnet, unul dintre primii trei integratori de IT&C din România, anunță semnarea unui parteneriat strategic cu Project Management Institute (PMI) Romania Chapter pentru dezvoltarea competenţelor de management de proiecte în Romania. Acest parteneriat este primul încheiat pe plan local de asociația globală de top din domeniul managementului de proiect.

Teamnet anunță un parteneriat strategic cu Project Management Institute (PMI) Romania Chapter pentru dezvoltarea competenţelor de project management din România

Grupul Teamnet, unul dintre primii trei integratori de IT&C din România, anunță semnarea unui parteneriat strategic cu Project Management Institute (PMI) Romania Chapter pentru dezvoltarea competenţelor de management de proiecte în Romania. Acest parteneriat este primul încheiat pe plan local de asociația globală de top din domeniul managementului de proiect.

Prin acest parteneriat, Teamnet se implică activ în dezvoltarea resurselor specializate și a abilităților de project management pe plan local prin inițiative importante precum organizarea de seminarii de specialitate și sesiuni de training dedicate comunității de specialiști în project management din România, susținerea de cursuri de management de proiect dedicate tinerilor sau participarea la evenimente de industrie.

Teamnet are o experiență de peste 10 ani în managementul de proiecte. Până în prezent, compania a dezvoltat și finalizat cu succes peste 150 de proiecte, însumând o valoare de peste 150 de milioane de euro, și are în acest moment peste 60 de proiecte în desfășurare. Grupul dispune de o expertiză amplă și este un centru regional de project management care, prin echipa de peste 40 de specialiști, deservește necesitățile clienților în materie de servicii de management de proiecte atât în România, cât și pe plan internațional.

„Alături de Project Management Institute, o asociație reper în domeniul managementului de proiect la nivel mondial, ne dorim să susținem activ dezvoltarea competențelor de project management în rândul specialiștilor IT din România și să facilităm accesul companiilor la servicii de project management la cele mai înalte standarde de calitate. La Teamnet, printre principalele noastre atuuri în acest domeniu se regăsesc relația de parteneriat pe care o dezvoltăm cu clienții noștri și dedicarea de a asigura reușita proiectelor noastre chiar și după finalizarea acestora”, a declarat Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group.

Principalele arii de expertiză Teamnet în acest domeniu sunt management de proiect pentru implementarea de sisteme IT integrate, management de proiect pentru proiecte cu finanțare europeană, management de proiecte de cercetare şi dezvoltare. Prin serviciile oferite, compania se adresează în principal clienților care activează în industriile servicii publice şi Guvernare, siguranță publică, sănătate și transport.

“Managementul proiectelor a devenit un factor critic pentru a obține rezultatele dorite în (aproape) orice domeniu. Project Management Institute Romania Chapter are, prin urmare, o misiune extrem de importantă în a se asigura că toată această extindere, chiar transformare, este una organică, structurată și, mai ales, sustenabilă. Mai mult, noi, cu ajutorul comunității de specialiști în managementul proiectelor, trebuie să susținem decisiv această transformare prin evenimente dedicate schimbului de experiență, parteneriate strategice cu universități si companii mari care promovează cu succes servicii profesioniste de managementul proiectelor. Tocmai de aceea, parteneriatul cu Teamnet, o companie cu experiență în domeniu si cu multe proiecte finalizate cu succes, reprezintă un pas extrem de important în această direcție, contribuind la sustenabilitatea întregului demers”, Cătălin-Teodor Dogaru, Președinte Board Project Management Institute Romania Chapter.

Despre Teamnet:

Cu o experiență de 13 ani, Teamnet este unul dintre cei mai importanti integratori IT&C din România.

Grupul a înregistrat o cifră de afaceri de 71 milioane de euro în 2013 și a fost inclusă, pentru al șaselea an consecutiv, în topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. De asemenea, Teamnet este singura companie românească inclusă în categoria „Big 5” a topului Deloitte Technology Fast 50 Central Europe în 2013, fiind ocupanta locului al treilea în clasament.

Despre Project Management Institute:

Project Management Institute este asociația lider pe plan mondial în domeniul managementului de proiect. Fondată în 1969, PMI Founded in 1969, PMI aduce valoare adăugată celor peste 2,9 de milioane de specialiști în project management din toată lumea. Cu peste 265.000 de membri în peste 170 de țări, PMI are drept obiectiv principal să avanseze practica, știința și profesia de managementul proiectelor din întreaga lume într-un mod conștiincios și proactiv astfel încât organizațiile de pretutindeni să îmbrățișeze, să valorifice și să utilizeze managementul proiectelor pentru ca apoi să atribuie succesul lor acestui domeniu.

Despre Project Management Institute Romania Chapter:

Project Management Institute Romania Chapter este cea mai mare asociatie de managementul proiectelor din Romania, cu mai mult de 300 de membri activi, in prezent. Misiunea asociatiei este sa promoveze bunele practici in managementul proiectelor la nivel national, asigurand si facilitand schimbul de experienta intre industrii si accesul la experienta si bunele practici din diverse sectoare, din alte tari. Parte din misiunea asociatiei este pozitionarea managementului proiectelor, arie de expertiza si profesie ca factor determinat al progresului si dezvoltarii economice, financiare si sociale in Romania,

Teamnet International SA

Teamnet International SA

De la infiintarea in anul 2001 si pana in prezent, TeamNet este una dintre cele mai importante companii pe piata integratorilor de sisteme informatice din Romania. TeamNet este o companie specializata in dezvoltarea si implementarea aplicatiilor software bazate pe ultimele tehnologii, care sa corespunda nevoilor clientilor. Calitatea este numito...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Amenințarea pentru spionaj Triout revine mascată într-o aplicație gratuită foarte populară

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au depistat reapariția amenințării informatice Triout, specializată în colectarea de informații de pe telefonul mobil – apeluri telefonice, mesaje, fotografii, videoclipuri și coordonate GPS, într-o aplicație populară de VPN pentru Android, descărcată din Google Play de 50 milioane de ori și cu peste un m...

Citește tot arrow_forward

56% dintre organizațiile din România ar apela prima dată la furnizorul lor de securitate cibernetică, după un atac

Pe fondul unui peisaj al amenințărilor cibernetice care evoluează permanent, peste jumătate dintre organizațiile europene (57%) consideră că este ușor pentru atacatori să își ducă la bun sfârșit planurile fără a lăsa vreo urmă. În plus, 79% dintre respondenți ar vrea să știe cine se află în spatele unui atac – conform unui studiu[1] recent Kaspersk...

Citește tot arrow_forward