TeCOMM’14: Cum fac comerţ online cele mai valoroase branduri naţionale şi internaţionale?

11 septembrie 2014

Expoconferinţa de comerţ electronic TeCOMM revine în această toamnă pe 30 şi 31 Octombrie cu a patra ediţie la Cluj Napoca şi lansează o primă ediţie la Iaşi, pe 6 Noiembrie.

TeCOMM’14: Cum fac comerţ online cele mai valoroase branduri naţionale şi internaţionale?

Expoconferinţa de comerţ electronic TeCOMM revine în această toamnă pe 30 şi 31 Octombrie cu a patra ediţie la Cluj Napoca şi lansează o primă ediţie la Iaşi, pe 6 Noiembrie. Evenimentul care reuneşte nume importante din ecommerce aduce peste 50 de speakeri, 6 prezentări şi 16 workshopuri la care principalele subiecte de discuţie sunt: cele mai eficiente metode de branding & reputation, ce strategii de promovare trebuie abordate în funcţie de piaţă ţintă, cum se fac reducerile de costuri, cum să convertim mai mult, cum se eficientizează logistica şi care sunt avantajele plăţilor online.

La TeCOMM ai ocazia să dobândeşti know-how de la specialişti cu background în online-ul unor companii de renume la nivel naţional şi mondial precum: Estèe Lauder, Google, Cargus, Fashion Days, Aoro, Fan Courier, Bitdefender, F64.

Colby Hanks, una dintre cele mai asteptate prezenţe la TeCOMM

Colby este Online Analyst la Estèe Lauder, companie care controlează peste 50% din piaţa cosmeticelor din SUA şi care, în prezent, deţine 27 de branduri puternice precum MAC, Clinique, Crème de la Mer şi licenţele parfumurilor Tommy Hilfiger, Donna Karan, Michael Kors, Tom Ford, Coach şi Missoni. Colby Hanks susţine la TeCOMM două workshopuri: "The Power of Instinct" şi "Keeping on Trend with Analytics".

Colby este originară din Texas, dar trăieşte în Marea Britanie din 2008. A descoperit puterea datelor în timp ce monitoriza tendinţele de comportament pe o varietate largă de audienţe, convertind idei nedovedite în rezultate dovedite. Colby s-a alăturat Estèe Lauder Companies în 2011 ca Online Analyst. Misiunea ei a fost de a îmbunătăți experiența on-line pentru consumatorii brandului mondial lider în frumuseţe. Filozofia ei, bazată pe utilizarea pattern-urilor din proiectele online de succes, include şi prezentarea portofoliului propriu, ca una dintre cele mai eficiente metode de implicare a factorilor de decizie. Colby oferă şi servicii de consultanţă, încurajându-i pe alţii să îşi urmeze instinctul şi, mai ales, să aibă încredere în ceea ce fac.

Profită acum de oferta lunii septembrie şi ia-ţi biletul cu -30%! Înscrierile la TeCOMM  se fac pe http://tecomm.ro/ şi pe iaşi.tecomm.ro unde găsiţi lista întreagă a speakerilor la TeCOMM şi agendele zilelor.  

TeCOMM is Powered by Cargus. Gold Partners: Fan Curier şi Mediatic.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Amenințarea pentru spionaj Triout revine mascată într-o aplicație gratuită foarte populară

Aplicația infectată Psiphon, folosită pentru accesarea unor pagini de internet cenzurate sau blocate, era distribuită prin magazine neoficiale și conține aceeași mostră de amenințare informatică identificată în vara lui 2018, când era încorporată într-o aplicație cu conținut destinat adulților. Dincolo de Triout, aplicația compromisă mai include și trei co...

Citește tot arrow_forward

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

 Lansarea vine după 18 luni de activitate a echipei dedicate de programatori și experți în domeniul securității informatice și o investiție de 550.000 de euro, sumă din care aproximativ 70% a fost acoperită de Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional pentru Competitivitate pentru anii 2014 – 2020.Soluția iSAM permite managerilor de securitatea...

Citește tot arrow_forward

Interviurile Softlead – De ce este esențială alegerea unei soluții de Securitate pentru compania ta?

Cu o experiență validată de clienți recunoscuți la nivel local și internațional, Sandline (compania care a dezvoltat aplicația Centraleyezer)  este un vector reprezentativ pentru industria securității datelor, anul acesta celebrând 12 ani de existență pe piața de profil. Sandline este o companie de consultanță full-service în domeniul securității, oferin...

Citește tot arrow_forward