TeCOMM’14: Cum fac comerţ online cele mai valoroase branduri naţionale şi internaţionale?

11 septembrie 2014

Expoconferinţa de comerţ electronic TeCOMM revine în această toamnă pe 30 şi 31 Octombrie cu a patra ediţie la Cluj Napoca şi lansează o primă ediţie la Iaşi, pe 6 Noiembrie.

TeCOMM’14: Cum fac comerţ online cele mai valoroase branduri naţionale şi internaţionale?

Expoconferinţa de comerţ electronic TeCOMM revine în această toamnă pe 30 şi 31 Octombrie cu a patra ediţie la Cluj Napoca şi lansează o primă ediţie la Iaşi, pe 6 Noiembrie. Evenimentul care reuneşte nume importante din ecommerce aduce peste 50 de speakeri, 6 prezentări şi 16 workshopuri la care principalele subiecte de discuţie sunt: cele mai eficiente metode de branding & reputation, ce strategii de promovare trebuie abordate în funcţie de piaţă ţintă, cum se fac reducerile de costuri, cum să convertim mai mult, cum se eficientizează logistica şi care sunt avantajele plăţilor online.

La TeCOMM ai ocazia să dobândeşti know-how de la specialişti cu background în online-ul unor companii de renume la nivel naţional şi mondial precum: Estèe Lauder, Google, Cargus, Fashion Days, Aoro, Fan Courier, Bitdefender, F64.

Colby Hanks, una dintre cele mai asteptate prezenţe la TeCOMM

Colby este Online Analyst la Estèe Lauder, companie care controlează peste 50% din piaţa cosmeticelor din SUA şi care, în prezent, deţine 27 de branduri puternice precum MAC, Clinique, Crème de la Mer şi licenţele parfumurilor Tommy Hilfiger, Donna Karan, Michael Kors, Tom Ford, Coach şi Missoni. Colby Hanks susţine la TeCOMM două workshopuri: "The Power of Instinct" şi "Keeping on Trend with Analytics".

Colby este originară din Texas, dar trăieşte în Marea Britanie din 2008. A descoperit puterea datelor în timp ce monitoriza tendinţele de comportament pe o varietate largă de audienţe, convertind idei nedovedite în rezultate dovedite. Colby s-a alăturat Estèe Lauder Companies în 2011 ca Online Analyst. Misiunea ei a fost de a îmbunătăți experiența on-line pentru consumatorii brandului mondial lider în frumuseţe. Filozofia ei, bazată pe utilizarea pattern-urilor din proiectele online de succes, include şi prezentarea portofoliului propriu, ca una dintre cele mai eficiente metode de implicare a factorilor de decizie. Colby oferă şi servicii de consultanţă, încurajându-i pe alţii să îşi urmeze instinctul şi, mai ales, să aibă încredere în ceea ce fac.

Profită acum de oferta lunii septembrie şi ia-ţi biletul cu -30%! Înscrierile la TeCOMM  se fac pe http://tecomm.ro/ şi pe iaşi.tecomm.ro unde găsiţi lista întreagă a speakerilor la TeCOMM şi agendele zilelor.  

TeCOMM is Powered by Cargus. Gold Partners: Fan Curier şi Mediatic.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Kaspersky Lab securizează tehnologiile bionice pentru persoanele cu dizabilități

Experții Kaspersky Lab care investigau infrastructura cloud experimentală, creată pentru protezele bionice avansate, au identificat câteva probleme de securitate, necunoscute până acum, care ar fi putut permite unei terțe părți să acceseze, manipuleze, sustragă sau chiar să șteargă datele private ale utilizatorilor dispozitivelor. Aceste descoperiri au fost făcute cunoscut...

Citește tot arrow_forward

Românii au făcut cumpărături online în valoare de peste 3,5 miliarde de euro în 2018, cu 30% mai mult decât în 2017 | Raportul Pieței de E-Commerce GPeC 2018

Conform statisticilor și estimărilor GPeC împreună cu principalii jucători din piața românească de e-commerce (sursele sunt menționate la finalul raportului), valoarea cumpărăturilor online a depășit pragul de 3,5 miliarde de euro în 2018, cu aprox. 30% mai mult decât în 2017, când s-au înregistrat 2,8 miliarde de euro....

Citește tot arrow_forward

SneakyPastes: o operațiune aparținând Gaza Cybergang atacă victime din 39 de țări, care au legătură cu Orientul Mijlociu

În 2018, Gaza Cybergang, despre care se știe acum că este formată din mai multe grupuri, cu grade diferite de complexitate, a lansat o operațiune de spionaj cibernetic ce vizează persoane și organizații cu un interes politic în Orientul Mijlociu.

Citește tot arrow_forward