TeCOMM Iaşi: Pentru performanţa magazinelor online din Moldova!

07 noiembrie 2014

În data de 6 noiembrie, în Iaşi, a avut loc prima ediţie a expoConferinţei de Comerţ Electronic TeCOMM alături de comunitatea magazinelor online din zona Moldovei.

În data de 6 noiembrie, în Iaşi, a avut loc prima ediţie a expoConferinţei de Comerţ Electronic TeCOMM alături de comunitatea magazinelor online din zona Moldovei.

Aproximativ 100 de deţinători ai magazinelor online, furnizori de servicii web, furnizori de servicii de curierat şi pasionaţi ai domeniului s-au reunit în Iaşi pentru a face cunoştinţă cu cei 8 speakeri, specialişti în comerţ electronic prezenţi aici.

Claudiu Murariu, CEO & Founder Padicode, a dat startul conferinţei cu o prezentare despre una dintre ultimele funcţionalităţi  adăugate platformei Google Analytics: Enhanced Ecommerce.

Audienţa a învăţat cum se poate folosi de aceste noi rapoarte avansate oferite gratuit de Google.

Cosmin Costea, CEO & Founder costeaconsulting.com, ne-a vorbit despre viitorul mediului online, despre trecerea din OFFline în ONline, oferindu-ne sfaturi deosebit de importante pentru a introduce cu succes digitalul în afacerea noastră.

Ioana Barbu l-a urmat de Cosmin cu un workshop în care ne-a oferit soluţii practice pentru a creşte rata de conversie a business-ului nostru. Ioana ne-a oferit sfaturi concrete rezultate din experienţa sa, fiind Conversion Optimization Manager la Bitdefender.

Evenimentul a continuat cu o sesiune în care Dragoş Smeu, Head of PPC Department la Webdigital, ne-a învăţat tot ceea ce trebuie să ştim în momentul în care implementăm o campanie de marketing, în special una care nu obţine rezultatele dorite. Am aflat dacă şi când să oprim o campanie care nu converteşte.

Valentin Radu, CEO Marketizator, ne-a expus cele mai importante 10 greşeli în ecommerce marketing, greşeli care, dacă nu acordăm suficientă atenţie pentru evitarea sau remedierea acestora, pot duce la eşecul afacerii noastre.

Despre inovaţie şi progres în domeniul curieratului am discutat cu Adrian Mihai, Business Development Manager la FAN Courier.

Elena Dobre, Digital Marketing Strategist la conversion.ro, a făcut un impresionant share de best practices al campaniilor pe mobil de la care am învăţat cum să realizăm şi să implementăm o campanie de succes pe device-urile mobile.

Evenimentul s-a încheiat cu reţeta “secretă” a succesului SEO în 2014, sesiune susţinută de Răzvan Gavrilaş, CEO CognitiveSEO. Am aflat de la Răzvan cum să ajungem şi să ne menţinem în topul căutărilor pe Google.

Numeroasele workshopuri şi prezentări au captat atenţia şi au stârnit interesul celor prezenţi la eveniment care îşi doresc performanţă în domeniul în care activează.

ExpoConferinţa de eCommerce TeCOMM revine în primăvara anului 2014 cu o nouă ediţie în Timişoara, de această dată. Mai multe informaţii despre viitoarele ediţii ale evenimentului regăsiţi pe pagina evenimentului www.tecomm.ro sau pe pagina de Facebook .

Powered by Cargus

Gold Partner: FAN Courier, Mediatic

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward