Studiu de caz: implementare e-commerce pentru bijuteria Teilor

22 noiembrie 2019

Teilor este cel mai mare brand de bijuterii din Romania, cu o retea nationala de magazine si cele mai bune servicii.

Studiu de caz: implementare e-commerce pentru bijuteria Teilor
Un lant national de magazine de bijuterii. Un site de comert electronic construit pentru extindere.

Teilor este un brand romanesc care a inceput pe plan local si a crescut intr-un lant de peste 25 de magazine elegante în 13 orase din România, satisfacand totodata nevoile clientilor internationali prin intermediul magazinului lor online.

Am recomandat Magento ca cea mai potrivita platforma pentru cerintele lor, pentru stabilitatea, extensibilitatea si functionalitatea platformei.

Actualizarea de la o platforma proprie limitativa la Magento 2

In 2014, site-ul Teilor a fost construit pe o platforma proprietara, ce avea anumite limitari in legatura cu functionalitatea e-commerce, cat si cu posibilitatile de gestionare a continutului.

Ei au hotarat sa-si upgradeze site-ul pentru a oferi clientilor aceeasi experienta de cumparaturi de inalta clasa pe care ar primi-o in magazin.

Intelegerea nevoilor unui business de e-commerce

Am oferit consultanta in alegerea solutiei tehnice si determinarea nevoilor clientului legate de infrastructura si optimizarea performantei si, in acelasi timp, am incorporat cerintele primite de la client in solutie. In timpul migrarii la Magento, am dezvoltat:

 • O solutie de e-commerce stabila si scalabila, cu functionalitati complexe, care sa se adapteze evolutiei nevoilor de business ale brand-ului Teilor
 • Un proces de migrare de la site-ul vechi la cel construit pe Magento care sa evite orice impact negativ in privinta SEO
 • Automatizarea proceselor si integrarea cu ERP-ul lor
Beneficiile noului website
 • Design responsiv personalizat, pentru o experienta de cumparare imbunatatita, pe tablete si telefoane mobile
 • Setup multi-site si in mai multe limbi, cu URL-uri custom favorabile SEO pentru versiunea in engleza a magazinului
 • Proceduri custom de import al produselor din catalog, import al continutului din site-ul anterior si mentinerea autoritatii in motoarele de cautare
 • Automatizarea task-urilor (sincronizarea cu ERP-ul Teilor, actualizari automate ale preturilor pe baza unor criterii multiple, cum ar fi nivelul preturilor in functie de carate pentru articolele din aur)
 • O solutie de hosting dedicata, optimizata pentru performanta
 • Pagini de categorii custom, cu filtre inteligente si atribute mixte ale produselor
 • Animatii subtile si stilate, efecte vizuale si tooltips
 • Functionalitate custom de localizare a magazinelor, ce afiseaza corespondenta intre produsele din catalog si magazinele fizice
Am facut eforturi suplimentare pentru a migra catalogul de produse al clientului, fara a afecta autoritatea in Google, prin indexarea - adesea manuala - a mii de link-uri.

Clientul are acces permanent la o echipa de experti care identifica si implementeaza rapid cea mai buna solutie la orice provocare ce ar putea sa apara.

Magazinul lor online a fost dezvoltat folosind cea mai avansata tehnologie de pe piata, la cel mai bun raport calitate / pret.

Tehnologii

Proiectul initial a constat in implementarea platformei de e-commerce Magento 1. In 2017 am migrat platform ape Magento 2 si am dezvoltat o interfata responsiva cu un design custom atractiv. Noul site include bloguri custom si sectiuni de stiri, filtrare custom a produselor si un process de check-out simplificat.

Am integrat Odoo ERP (fostul OpenERP) pentru importarea automata a produselor si exportarea comenzilor.

Roweb Development

Suntem o companie de software, certificata Microsoft, cu peste 15 ani de experienta in implementarea de proiecte complexe, la cel mai ridicat nivel de securitate, atat pentru clienti corporate, cat si pentru clienti aflati in dezvoltare.Avand o prezenta puternica pe piata nationala, cu birouri in 5 orase mari din Romania- Bucuresti, Craiova, Pitest...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

NETOPIA Payments lansează o platformă de comenzi integrată în aplicația mobilPay Wallet, pentru restaurante, magazine specializate și producători locali din toată țara, care fac livrări la domiciliu

În contextul în care toate restaurantele și majoritatea magazinelor au fost nevoite să-și oprească activitatea cu publicul în propriile locații, NETOPIA Payments, cel mai mare procesator de plăți electronice din România, anunță că a început procesul de înrolare pentru o nouă platformă de comenzi dedicată acestora, sprijinind astfel migrarea afaceril...

Citește tot arrow_forward

Leader Team Broker și CFC lansează prima poliță de asigurare pentru IT&C care include amenzi GDPR

Leader Team Broker, jucător cheie pe piața asigurărilor din România, în parteneriat cu CFC, asigurator britanic și pionier în riscuri speciale, a creat primul produs de cyber security pentru companiile din domeniul tehnologiei, care acoperă și amenzile GDPR.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea în Horeca – ce tipuri de aplicații sunt recomandate restaurantelor, pensiunilor și hotelurilor?

Conform celor mai noi previziuni oferite de Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România, 10% dintre restaurante se vor închide, ca urmare a efectelor provocate de pandemia din acest an. 

Citește tot arrow_forward