Toamna în Politehnică înseamnă eeStec Olympics!

14 octombrie 2014

Ajuns la cea de-a cincea ediţie, evenimentul organizat de EESTEC LC Bucharest a devenit o tradiţie în rândul programatorilor care vor să se afirme încă de pe băncile facultăţii şi caută o provocare diferită de olimpiadele organizate în timpul anului universitar.

Ajuns la cea de-a cincea ediţie, evenimentul organizat de EESTEC LC Bucharest a devenit o tradiţie în rândul programatorilor care vor să se afirme încă de pe băncile facultăţii şi caută o provocare diferită de olimpiadele organizate în timpul anului universitar.

Timp de 24 de ore vei avea ocazia să lucrezi în echipă şi să îţi arăţi calităţile alături de alţi 44 de studenţi pregătiţi să dea ce au mai bun când vine vorba de programare. Aşa că, dacă vrei să îţi dovedeşti ţie, celor din jur şi companiilor ce vor veni să îşi caute viitoare talente cât de bun eşti, eeStec Olympics 5 este evenimentul pentru tine, de la care vei pleca mai mult ca sigur cu o experienţă de neuitat.

    Ce se va întâmpla mai exact?

  • Îţi formezi o echipă de 3 persoane cu care să poţi colabora cât mai bine şi vă înscrieţi împreună la maraton. So far so good, right?

  • Treceţi de o primă probă eliminatoare, în urma căreia vor rămâne în concurs 15 echipe. Piece of cake!

  • Pe 7-8 Noiembrie vă prezentaţi împreună în holul AN din Rectoratul Universităţii Politehnica Bucureşti, plini de suficientă energie şi bună dispoziţie pentru a vă ţine până a doua zi. And now,  the fun really begins!

Despre tema concursului nu vă spunem prea multe pentru că anul acesta am hotărât să fie una surpriză şi veţi afla detaliile în urma înscrierilor şi în ziua concursului (Totuşi, ca şi caracter general, puteţi să ştiţi că este vorba de punerea în practică a unei idei de aplicaţie într-un timp cât mai scurt şi într-un mod cât mai eficient).

În paralel cu eeStec Olympics 5, se va desfășura și cel mai așteptat Challenge, PC Garage Challenge! În cazul în care faceți parte din primele 20 de echipe neselectate pentru eeStec Olympics 5, păstrați-vă echipa de 3 prieteni și veniți pentru a vă testa rapiditatea și creativitatea în programare! Crezi că poți face față celor 6 ore intense? Dacă răspunsul tău este da, echipele cele mai pricepute vor fi premiate cu gadget-uri de ultimă generație de la partenerii noștrii PC Garage!

Înscrierile se vor face până pe data de: 30 octombrie pe site-ul: http://www.eestec.ro/olympics

Power your future, power your code!

Ca să fii la curent cu toate ştirile legate de eveniment, ne găseşti şi pe  Facebook: https://www.facebook.com/eeStec.Bucuresti

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward