TotalSoft anunță finalizarea cu succes a implementării Charisma la MedLife

07 august 2013

TotalSoft anunță finalizarea cu succes a implementării platformei de aplicații Charisma în cadrul celui mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală, compania MedLife.

TotalSoft anunță finalizarea cu succes a implementării platformei de aplicații Charisma în cadrul celui mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală, compania MedLife. Recunoscut ca fiind cel mai puternic furnizor de soluții software destinate pieței medicale private, TotalSoft a reușit performanța de a trece un business medical extrem de complex, compus din 9 hyperclinici, 8 laboratoare de analize, 6 spitale, 3 maternități și 26 de centre medicale generaliste, pe un sistem informatic 100% românesc. 

Platforma software oferită de TotalSoft are la bază mai multe componente software: Charisma Medical Software și Charisma ERP - integrează activitatea medicală cu cea economică și automatizează total fluxurile de lucru, Charisma HCM - asigură gestionarea activității de HR&Payroll pentru cei 1900 de angajați MedLife. Integrarea tuturor componentelor într-o platformă unică, asigură activității MedLife un nivel ridicat de performanță, siguranță în utilizare și o securitate sporită a datelor. 

“Împreună cu MedLife am reușit o demonstrație tehnică de excepție, o referință redutabilă pentru întrega piață medicală românească. Obiectivul imediat al Charisma Medical Software este adăugarea în portofoliul de clienți a tuturor unităților medicale private care se deschid în România. Avem experiența și convingerea că, pe termen lung, când unitățile publice vor pune accent pe consumul judicios al resurselor, pe eficiență și excelență operațională, Charisma Medical Software va deveni un standard de facto al tuturor serviciilor medicale românești” a declarat Liviu Drăgan, General Manager, TotalSoft.

Pe piața privată de servicii medicale, Charisma Medical Software este cel mai răspândit sistem informatic de management al activității medicale și de laborator utilizat în 9 spitale, 40 clinici și 19 laboratoare de analize medicale. Fluxul lunar de pacienți gestionați prin sistemul TotalSoft depășește  320 000 pacienți în clinici și spitale și cca 1,5 milioane de analize de laborator.
Cifra de afaceri realizată anul trecut de cei mai mari zece jucători ai pieței private de servicii medicale s-a ridicat la 230 mil euro. Peste 55% din această valoare a fost realizată de primele trei companii, respectiv MedlLife, Regina Maria și Medicover, toate utilizatoare ale sistemelor informatice dezvoltate de TotalSoft.

TotalSoft

Înfiinţată în 1994, TotalSoft este cea mai importantă casă de software din România, cu peste 400 de dezvoltatori software, consultanţi şi analişti de business. În cei 19 ani de existenţă, compania a derulat cu succes peste 1500 de proiecte complexe în 27 de ţări, pe 4 continente. Compania are sediul central ...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward