TotalSoft semnează un contract cu Ropharma și devine furnizorul de ERP al primelor 4 rețele de farmacii din România

31 august 2015

TotalSoft, liderul pieței de ERP din România și Ropharma, unul dintre cei mai mari jucători din retailul de medicamente, au semnat la finele lunii iulie un contract pentru implementarea sistemului informatic integrat Charisma ERP.

TotalSoft, liderul pieței de ERP din România și Ropharma, unul dintre cei mai mari jucători din retailul de medicamente, au semnat la finele lunii iulie un contract pentru implementarea sistemului informatic integrat Charisma ERP. Prin semnarea acestuia, TotalSoft își extinde portofoliul de clienti ERP cu cel de-al patrulea mare retailer de medicamente, după farmaciile Catena, Sensiblu si Dona.

Cei patru mari jucători au realizat anul trecut o cifră de afaceri cumulată de cca 900 mil Euro, reprezentând 30% din vânzările de medicamente, suplimente alimentare, cosmetice, dispozitive medicale și alte produse comercializate prin farmaciile din România.

”Lucrând de mulți ani împreună cu marii jucători din pharma, am fost obligați să ținem pasul cu ritmul dinamic, dar mai ales cu complexitatea domeniului. Nu a fost întotdeauna ușor sau simplu, însă a meritat efortul de a răspunde fiecărei provocări. Așa am dobândit competențele extraordinare cu care am construit cel mai puternic produs pentru această piață. Câștigarea proiectului Ropharma este încă o dovadă în acest sens și mă bucur că au decis să se alăture comunității Charisma”, Liviu Drăgan, CEO TotalSoft.

Charisma ERP a câștigat sistematic, începând din anul 2002, toți marii jucători ai pieței farmaceutice, având astăzi în portofoliu cei mai importanți distribuitori si retaileri, nume precum Sensiblu, Catena, Dona, Mediplus, Farmexpert, GSK, Farmexim sau Farmaline. Câștigând teren datorită unui puternic sistem de back-office, Charisma ERP s-a impus din ce in ce mai mult pe piață și datorită soluțiilor de front-office prin care companiile farmaceutice comunică direct cu clienții lor (SFA, Collection, Retail, CRM, etc.)

TotalSoft

Înfiinţată în 1994, TotalSoft este cea mai importantă casă de software din România, cu peste 400 de dezvoltatori software, consultanţi şi analişti de business. În cei 19 ani de existenţă, compania a derulat cu succes peste 1500 de proiecte complexe în 27 de ţări, pe 4 continente. Compania are sediul central ...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward