TotalSoft semnează un contract cu Ropharma și devine furnizorul de ERP al primelor 4 rețele de farmacii din România

31 august 2015

TotalSoft, liderul pieței de ERP din România și Ropharma, unul dintre cei mai mari jucători din retailul de medicamente, au semnat la finele lunii iulie un contract pentru implementarea sistemului informatic integrat Charisma ERP.

TotalSoft, liderul pieței de ERP din România și Ropharma, unul dintre cei mai mari jucători din retailul de medicamente, au semnat la finele lunii iulie un contract pentru implementarea sistemului informatic integrat Charisma ERP. Prin semnarea acestuia, TotalSoft își extinde portofoliul de clienti ERP cu cel de-al patrulea mare retailer de medicamente, după farmaciile Catena, Sensiblu si Dona.

Cei patru mari jucători au realizat anul trecut o cifră de afaceri cumulată de cca 900 mil Euro, reprezentând 30% din vânzările de medicamente, suplimente alimentare, cosmetice, dispozitive medicale și alte produse comercializate prin farmaciile din România.

”Lucrând de mulți ani împreună cu marii jucători din pharma, am fost obligați să ținem pasul cu ritmul dinamic, dar mai ales cu complexitatea domeniului. Nu a fost întotdeauna ușor sau simplu, însă a meritat efortul de a răspunde fiecărei provocări. Așa am dobândit competențele extraordinare cu care am construit cel mai puternic produs pentru această piață. Câștigarea proiectului Ropharma este încă o dovadă în acest sens și mă bucur că au decis să se alăture comunității Charisma”, Liviu Drăgan, CEO TotalSoft.

Charisma ERP a câștigat sistematic, începând din anul 2002, toți marii jucători ai pieței farmaceutice, având astăzi în portofoliu cei mai importanți distribuitori si retaileri, nume precum Sensiblu, Catena, Dona, Mediplus, Farmexpert, GSK, Farmexim sau Farmaline. Câștigând teren datorită unui puternic sistem de back-office, Charisma ERP s-a impus din ce in ce mai mult pe piață și datorită soluțiilor de front-office prin care companiile farmaceutice comunică direct cu clienții lor (SFA, Collection, Retail, CRM, etc.)

TotalSoft

Înfiinţată în 1994, TotalSoft este cea mai importantă casă de software din România, cu peste 400 de dezvoltatori software, consultanţi şi analişti de business. În cei 19 ani de existenţă, compania a derulat cu succes peste 1500 de proiecte complexe în 27 de ţări, pe 4 continente. Compania are sediul central ...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce costuri implică lansarea unui magazin online

Comerțul online este în plină creștere în România, atât ca valoare, cât și ca număr de magazine, iar interesul de a intra în eCommerce este tot mai crescut în rândul multor antreprenori care nu au mai avut o experiență anterioară în această piață, așa că primul gând se îndreaptă către costuri.

Citește tot arrow_forward

Trenduri în digitalizarea imobiliară. Studiu de caz Domina Imobiliare

Domina Imobiliare – investiție continuă în platforma web a agenției imobiliare

Citește tot arrow_forward

Aplicațiile software pentru consultații medicale – în topul preferințelor spitalelor și clinicilor private

Sistemul medical este unul dintre principalii actori ai mediului economic, poziționându-se mereu la baza piramidei nevoilor oamenilor, fie că este vorba despre persoane fizice sau juridice. Astfel, Softlead recomandă achiziția și implementarea aplicațiilor software dedicate, ca instrumente vitale de planificare și oferire a consultațiilor medicale la distanță....

Citește tot arrow_forward