Trend - Plata prin comanda vocală va fi tot mai des întâlnită în următorii 5 ani

18 august 2017

Conform datelor publicate de BI Intelligence Survey în luna aprilie a acestui an, folosirea comenzilor vocale pentru efectuarea plăților online este în continuă creștere. Un astfel de serviciu este oferit și de Amazon, prin Echo, care folosește platforma Alexa

Trend - Plata prin comanda vocală va fi tot mai des întâlnită în următorii 5 ani

Previziunile indică faptul că în acest moment adopția acestui tip de servicii este relativ scăzută, până în anul 2022 31% dintre persoanele adulte din Statele Unite ale Americii (77 de milioane de oameni) vor efectua o plată prin comanda vocală.

În anul 2017, până la data publicării studiului, 18 milioane de utilizatori au testat tehnologia și au beneficiat de avantajele ei, evoluția cifrelor pentru următorii 5 ani fiind una uimitoare.

 

 

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

First Bank lansează aplicația Micro Creditum

First Bank lansează aplicația Micro Creditum și continuă digitalizarea cu FintechOS ca partener de tehnologie. Astfel, clienții Micro beneficiază de o analiză simplificată în procesul de creditare.

Citește tot arrow_forward

70% dintre clienții end-useri Softlead intenționează să achiziționeze aplicații software mai repede de 3 luni

Primele cifre referitoare la intenția de achiziție a aplicațiilor software prin Softlead, singurul marketplace dedicat generării lead-uri pentru companii și aplicații software

Citește tot arrow_forward

DSV lansează o soluție e-commerce pentru companiile medii

DSV lansează e-commerce Solutions, un nou serviciu dedicate companiilor de dimensiuni medii ce integrează întreaga suită de soluții logistice de care un magazin online are nevoie – depozitare, automatizare, soluții IT și de fulfillment – în depozite scalabile, cu mai mulți utilizatori.

Citește tot arrow_forward