Un nou proiect educațional, lecții digitale de biologie pentru elevii claselor a VII-a

20 mai 2016

Agenția interactivă Reea, prin portalul www.educatie.inmures.ro, lansează un nou proiect educațional dedicat elevilor claselor a VII-a. Tinerii care doresc să aprofundeze
cunoştinţele acumulate în clasă au la dispoziție conținuturi ale lecțiilor de biologie aferente semestrului al II-lea. Lecțiile sunt în format digital, audio-video și sunt oferite gratuit.

Un nou proiect educațional, lecții digitale de biologie pentru elevii claselor a VII-a

Agenția interactivă Reea, prin portalul www.educatie.inmures.ro, lansează un nou proiect educațional dedicat elevilor claselor a VII-a. Tinerii care doresc să aprofundeze cunoştinţele acumulate în clasă au la dispoziție conținuturi ale lecțiilor de biologie aferente semestrului al II-lea. Lecțiile sunt în format digital, audio-video și sunt oferite gratuit.

Două doamne profesoare de biologie din județul Mureș, Nadia Iernuțan și Sorina Capotă, au pregătit toate lecțiile care se predau pe parcursul semestrului al doilea. Acestea pot fi accesate pe site-ul dedicat, dar se găsesc și pe pe canalul Youtube.

Toate lecțiile sunt realizate în conformitate cu programa școlară, cadrele didactice având o experiență bogată la catedră. Profesoarele au fost alfabetizate digital de specialiștii Reea și au învățat pas cu pas cum să utilizeze soft-ul care creează conținutul audio-video.

Iată ce spun doamnele profesoare:

„Mulţi dintre elevii noștri împărtăşesc dorinţa de a dobândi tot mai multe cunoştinţe despre corpul uman. La început au doar curiozităţi, dar mai târziu, pe măsura trecerii timpului, totul se schimbă. Încep să facă corelaţii, iar ceea ce le părea iniţial atât de simplu, acum capătă alte valenţe: „cât e de mică celula şi, totuşi, poate susţine viaţa...” Din clasa a VII-a drumul pentru ei continuă, pe unii îi regăsim, peste ani, la licee cu profil de știinţele naturii, pe alţii în alte călătorii spre alte profiluri şi discipline. Venim în asentimentul celor care doresc „să îmbrăţişeze” biologia sau să-şi descopere nestingherit, corect, răspunsurile la propriile lor întrebări despre organismul uman. Dorim prin aceste materiale să le oferim un exercițiu de autoevaluare și de descifrare a proceselor specifice disciplinei. Mulțumim firmei Reea pentru tot sprijinul acordat în vederea elaborării acestor materiale educaționale.”

La finalul fiecărei lecții pot fi lăsate comentarii pentru lămuriri suplimentare. Orice întrebare ați avea, despre lecții sau teste vă încurajăm să o trimiteți, iar noi vom răspunde în cel mai scurt timp.

Resursele educaționale sunt ușor de accesat, atractive, utile în toate momentele învățării și captează atenția elevilor cu ajutorul elementelor video și audio inserate.

Proiectul este exclusiv privat și finanțat integral de agenția interactivă Reea. Tot din fonduri și cu resurse exclusiv private se vor realiza și lecțiile aferente semestrului I al clasei a VII-a, dar și teste

recapitulative ce vor conține întrebări complexe, specifice olimpiadei. Acestea vot fi lansate în această vară.

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

ScarCruft: Un grup de limbă coreeană creează malware capabil să identifice dispozitivele Bluetooth conectate

Cercetătorii Kaspersky Lab care monitorizează activitatea ScarCruft, un grup experimentat de atacatori, de limbă coreeană, au descoperit că grupul testează și creează noi instrumente și tehnici și își extinde atât gama, cât și volumul de informații colectate de la victime. Printre altele, grupul a creat un cod capabil să identifice dispozitive Bluetooth conectate....

Citește tot arrow_forward

6 din 10 e-mail-uri venite în numele băncilor sunt frauduloase

Infractorii informatici își rafinează continuu tehnicile de înșelătorie prin e-mail și folosesc logourile și formatele vizuale ale unor bănci cunoscute, dar și jargon financiar specific, pentru a face cât mai multe victime.

Citește tot arrow_forward

BMW i Ventures investeşte la GenXComm pentru a creşte viteza şi a scădea costurile lansării 5G

Tehnologia de telecomunicaţii a GenXComm îşi propune să revoluţioneze industriile, de la conexiunile mobile la capacităţile de „machine learning”.

Citește tot arrow_forward