Un nou proiect educațional, lecții digitale de biologie pentru elevii claselor a VII-a

20 mai 2016

Agenția interactivă Reea, prin portalul www.educatie.inmures.ro, lansează un nou proiect educațional dedicat elevilor claselor a VII-a. Tinerii care doresc să aprofundeze
cunoştinţele acumulate în clasă au la dispoziție conținuturi ale lecțiilor de biologie aferente semestrului al II-lea. Lecțiile sunt în format digital, audio-video și sunt oferite gratuit.

Un nou proiect educațional, lecții digitale de biologie pentru elevii claselor a VII-a

Agenția interactivă Reea, prin portalul www.educatie.inmures.ro, lansează un nou proiect educațional dedicat elevilor claselor a VII-a. Tinerii care doresc să aprofundeze cunoştinţele acumulate în clasă au la dispoziție conținuturi ale lecțiilor de biologie aferente semestrului al II-lea. Lecțiile sunt în format digital, audio-video și sunt oferite gratuit.

Două doamne profesoare de biologie din județul Mureș, Nadia Iernuțan și Sorina Capotă, au pregătit toate lecțiile care se predau pe parcursul semestrului al doilea. Acestea pot fi accesate pe site-ul dedicat, dar se găsesc și pe pe canalul Youtube.

Toate lecțiile sunt realizate în conformitate cu programa școlară, cadrele didactice având o experiență bogată la catedră. Profesoarele au fost alfabetizate digital de specialiștii Reea și au învățat pas cu pas cum să utilizeze soft-ul care creează conținutul audio-video.

Iată ce spun doamnele profesoare:

„Mulţi dintre elevii noștri împărtăşesc dorinţa de a dobândi tot mai multe cunoştinţe despre corpul uman. La început au doar curiozităţi, dar mai târziu, pe măsura trecerii timpului, totul se schimbă. Încep să facă corelaţii, iar ceea ce le părea iniţial atât de simplu, acum capătă alte valenţe: „cât e de mică celula şi, totuşi, poate susţine viaţa...” Din clasa a VII-a drumul pentru ei continuă, pe unii îi regăsim, peste ani, la licee cu profil de știinţele naturii, pe alţii în alte călătorii spre alte profiluri şi discipline. Venim în asentimentul celor care doresc „să îmbrăţişeze” biologia sau să-şi descopere nestingherit, corect, răspunsurile la propriile lor întrebări despre organismul uman. Dorim prin aceste materiale să le oferim un exercițiu de autoevaluare și de descifrare a proceselor specifice disciplinei. Mulțumim firmei Reea pentru tot sprijinul acordat în vederea elaborării acestor materiale educaționale.”

La finalul fiecărei lecții pot fi lăsate comentarii pentru lămuriri suplimentare. Orice întrebare ați avea, despre lecții sau teste vă încurajăm să o trimiteți, iar noi vom răspunde în cel mai scurt timp.

Resursele educaționale sunt ușor de accesat, atractive, utile în toate momentele învățării și captează atenția elevilor cu ajutorul elementelor video și audio inserate.

Proiectul este exclusiv privat și finanțat integral de agenția interactivă Reea. Tot din fonduri și cu resurse exclusiv private se vor realiza și lecțiile aferente semestrului I al clasei a VII-a, dar și teste

recapitulative ce vor conține întrebări complexe, specifice olimpiadei. Acestea vot fi lansate în această vară.

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

SAP Business One versiunea 10, ce aduce nou clientul web?

Unul dintre avantajele versiunii 10 a SAP Business One este integrarea unui nou client web. SAP şi-a propus, de ceva vreme, să ofere utilizatorilor o experienţă unitară indiferent de dispozitiv: client desktop, client web sau aplicaţie mobilă. De aceea, în versiunea 10, clientul web a fost îmbunătăţit atât ca funcţionalităţi, cât şi ca ergonomie, cuvântu...

Citește tot arrow_forward

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward