UniSystems deschide un Centru de Dezvoltare la Distanță în colaborare cu Knowledge Broadband Services

13 octombrie 2018

UniSystems și Knowledge Broadband Services anunță semnarea unui acord de cooperare care pune bazele înființării unui Centru de Dezvoltare la Distanță în Patras, Peloponezia, menit să îmbunătățească strategia de dezvoltare a UniSystems prin utilizarea eficientă a serviciilor de dezvoltare software ale Knowledge.

UniSystems deschide un Centru de Dezvoltare la Distanță în colaborare cu Knowledge Broadband Services

Rata de creștere anuală semnificativă a UniSystems pe piețele internaționale, reprezentând 30% în ultimii cinci (5) ani, precum și numărul mare de proiecte de dezvoltare software au pavat calea către investiția în Centrul de Dezvoltare la Distanță care este așteptat să permită îndeplinirea eficientă a obligațiilor sporite ale companiei. În acest scop și vizând servicii mai rapide, de o calitate și o productivitate mai ridicată, UniSystems a încheiat parteneriatul cu Knowledge Broadband Services, o companie cu 30 de ani de experiență în ICT și cu o specializare și expertiză remarcabile într-o gamă de tehnologii. 

Yiannis Loumakis, Directorul General UniSystems, a declarat: „Centrul de Dezvoltare la Distanță pe care îl înființăm în Patras în parteneriat cu Knowledge Broadband Services, o companie cu know-how semnificativ, este un alt punct de referință în procesul de transformare al companiei noastre. Strategia noastră reînnoită include cadre operaționale și practici de afaceri noi care ne vor permite să ne mișcăm cu tenacitate pe piețele care ne interesează. Această nouă activitate comercială și dinamica creșterii reafirmă pur și simplu angajamentul față de scopul nostru, respectiv crearea de valoare pentru clienții, angajații și acționarii noștri.”

În numele Knowledge Broadband Services, Vassilis Christidis, Directorul General Executiv,  a declarat: „Lansarea unui Centru de Dezvoltare la Distanță în Patras în colaborare cu UniSystems este de o importanță crucială atât pentru compania noastră, cât și pentru regiunea mai largă. Un model care a fost deja testat cu succes se implementează acum pe o nouă bază de colaborare mai strânsă, cu o investiție semnificativă și o dimensionare care asigură rezultate mai bune și dezvoltare ulterioară. Parteneriatul nostru cu UniSystems în proiecte IT de anvergură, complexe și solicitante pe piețele internaționale urmează să adauge valoare semnificativă companiei noastre. Totuși, suntem mulțumiți pentru încă un motiv în plus, întrucât această activitate comercială va crea un număr mare de noi locuri de muncă pentru ingineri IT înalt calificați și va recâștiga avantajele comparative ale regiunii Patras.”

Centrul de Dezvoltare la Distanță din Patras face parte dintr-un nou model operațional adoptat de UniSystems ca parte a transformării sale operaționale mai largi care va permite practici de afaceri flexibile, lăsând în același timp o amprentă financiară și comercială pozitivă pentru ambele companii implicate, precum și pentru piața IT. 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Interviurile Softlead – De ce este esențială alegerea unei soluții de Securitate pentru compania ta?

Cu o experiență validată de clienți recunoscuți la nivel local și internațional, Sandline (compania care a dezvoltat aplicația Centraleyezer)  este un vector reprezentativ pentru industria securității datelor, anul acesta celebrând 12 ani de existență pe piața de profil. Sandline este o companie de consultanță full-service în domeniul securității, oferin...

Citește tot arrow_forward

Eșecul AVON în implementarea aplicației de management a comenzilor

Efectele eșecului au fost direct resimțite de agenții de vânzări, precum și la nivelul fluxului general dedicat, inclusiv în pierderile companiei (resurse de timp, costuri de achiziție, implementare, training angajați etc.).Aceasta nu a fost singura problemă de acest fel a companiei AVON, cu 2 ani în urmă, subsiduara din Brazilia a gigantului având parte de un eșe...

Citește tot arrow_forward

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Numeroasele implementări de sisteme informatice (ERP și WMS) ne-au ajutat să descoperim împreună cu clienții noștri elemente de detaliu care particularizează fluxurile de lucru din distribuție, astfel încât acum să avem o viziune de ansamblu asupra activităților de aprovizionare, care ne permite să înțelegem perfect nevoile companiilor de distribuție.FluxVisio...

Citește tot arrow_forward