UniSystems deschide un Centru de Dezvoltare la Distanță în colaborare cu Knowledge Broadband Services

13 octombrie 2018
UniSystems și Knowledge Broadband Services anunță semnarea unui acord de cooperare care pune bazele înființării unui Centru de Dezvoltare la Distanță în Patras, Peloponezia, menit să îmbunătățească strategia de dezvoltare a UniSystems prin utilizarea eficientă a serviciilor de dezvoltare software ale Knowledge.

Rata de creștere anuală semnificativă a UniSystems pe piețele internaționale, reprezentând 30% în ultimii cinci (5) ani, precum și numărul mare de proiecte de dezvoltare software au pavat calea către investiția în Centrul de Dezvoltare la Distanță care este așteptat să permită îndeplinirea eficientă a obligațiilor sporite ale companiei. În acest scop și vizând servicii mai rapide, de o calitate și o productivitate mai ridicată, UniSystems a încheiat parteneriatul cu Knowledge Broadband Services, o companie cu 30 de ani de experiență în ICT și cu o specializare și expertiză remarcabile într-o gamă de tehnologii. 

Yiannis Loumakis, Directorul General UniSystems, a declarat: „Centrul de Dezvoltare la Distanță pe care îl înființăm în Patras în parteneriat cu Knowledge Broadband Services, o companie cu know-how semnificativ, este un alt punct de referință în procesul de transformare al companiei noastre. Strategia noastră reînnoită include cadre operaționale și practici de afaceri noi care ne vor permite să ne mișcăm cu tenacitate pe piețele care ne interesează. Această nouă activitate comercială și dinamica creșterii reafirmă pur și simplu angajamentul față de scopul nostru, respectiv crearea de valoare pentru clienții, angajații și acționarii noștri.”

În numele Knowledge Broadband Services, Vassilis Christidis, Directorul General Executiv,  a declarat: „Lansarea unui Centru de Dezvoltare la Distanță în Patras în colaborare cu UniSystems este de o importanță crucială atât pentru compania noastră, cât și pentru regiunea mai largă. Un model care a fost deja testat cu succes se implementează acum pe o nouă bază de colaborare mai strânsă, cu o investiție semnificativă și o dimensionare care asigură rezultate mai bune și dezvoltare ulterioară. Parteneriatul nostru cu UniSystems în proiecte IT de anvergură, complexe și solicitante pe piețele internaționale urmează să adauge valoare semnificativă companiei noastre. Totuși, suntem mulțumiți pentru încă un motiv în plus, întrucât această activitate comercială va crea un număr mare de noi locuri de muncă pentru ingineri IT înalt calificați și va recâștiga avantajele comparative ale regiunii Patras.”

Centrul de Dezvoltare la Distanță din Patras face parte dintr-un nou model operațional adoptat de UniSystems ca parte a transformării sale operaționale mai largi care va permite practici de afaceri flexibile, lăsând în același timp o amprentă financiară și comercială pozitivă pentru ambele companii implicate, precum și pentru piața IT. 

unisystems-deschide-un-centru-de-dezvoltare-la-distanta-in-colaborare-cu-knowledge-broadband-services 

2018-10-13 21:51:51 

UniSystems deschide un Centru de Dezvoltare la Distanță în colaborare cu Knowledge Broadband Services

Softlead

Ai nevoie de o aplicație?

1
2

alte articole it&c

Până la 1 milion de euro investiți în start-up-urile din a treia rundă de accelerare a Techcelerator, prin partenerul strategic GapMinder.VC

Începând de azi, 22 ianuarie 2019, start-up-urile pot aplica aici pentru a se înscrie la cea de-a treia rundă de accelerare a Techcelerator, primul program de acest tip din România care susține și financiar companiile de tehnologie aflate la început de drum, cu ajutorul partenerului strategic, GapMinder Venture Partners BV, cofinanțat prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

citeste tot

Studiul „Hei, Alexa!” confirmă: 95% dintre consumatori generației Y sunt reticenți în a avea o experiență la cumpărături asistată de roboți

Studiul realizat la nivel global evidențiază clivajul imens dintre retaileri și consumatorii generației Y și oferă concluzii interesante despre rolul noilor tehnologii în experiența la cumpărături

citeste tot

CHIVAS anunță câştigătorul ediției a IV-a „Chivas Venture” în România

Chivas Venture, competiţia globală pentru antreprenoriat cu impact social lansată de Chivas Regal, a desemnat câştigătorul celei de-a patra etape locale în România. The Human Link este business-ul care va merge mai departe în etapa internaţională a competiţiei, unde va participa alături de alte 21 afaceri din toată lumea, în cursa pentru milionul de dolari pus în joc

citeste tot