UniSystems deschide un Centru de Dezvoltare la Distanță în colaborare cu Knowledge Broadband Services

13 octombrie 2018
UniSystems și Knowledge Broadband Services anunță semnarea unui acord de cooperare care pune bazele înființării unui Centru de Dezvoltare la Distanță în Patras, Peloponezia, menit să îmbunătățească strategia de dezvoltare a UniSystems prin utilizarea eficientă a serviciilor de dezvoltare software ale Knowledge.

Rata de creștere anuală semnificativă a UniSystems pe piețele internaționale, reprezentând 30% în ultimii cinci (5) ani, precum și numărul mare de proiecte de dezvoltare software au pavat calea către investiția în Centrul de Dezvoltare la Distanță care este așteptat să permită îndeplinirea eficientă a obligațiilor sporite ale companiei. În acest scop și vizând servicii mai rapide, de o calitate și o productivitate mai ridicată, UniSystems a încheiat parteneriatul cu Knowledge Broadband Services, o companie cu 30 de ani de experiență în ICT și cu o specializare și expertiză remarcabile într-o gamă de tehnologii. 

Yiannis Loumakis, Directorul General UniSystems, a declarat: „Centrul de Dezvoltare la Distanță pe care îl înființăm în Patras în parteneriat cu Knowledge Broadband Services, o companie cu know-how semnificativ, este un alt punct de referință în procesul de transformare al companiei noastre. Strategia noastră reînnoită include cadre operaționale și practici de afaceri noi care ne vor permite să ne mișcăm cu tenacitate pe piețele care ne interesează. Această nouă activitate comercială și dinamica creșterii reafirmă pur și simplu angajamentul față de scopul nostru, respectiv crearea de valoare pentru clienții, angajații și acționarii noștri.”

În numele Knowledge Broadband Services, Vassilis Christidis, Directorul General Executiv,  a declarat: „Lansarea unui Centru de Dezvoltare la Distanță în Patras în colaborare cu UniSystems este de o importanță crucială atât pentru compania noastră, cât și pentru regiunea mai largă. Un model care a fost deja testat cu succes se implementează acum pe o nouă bază de colaborare mai strânsă, cu o investiție semnificativă și o dimensionare care asigură rezultate mai bune și dezvoltare ulterioară. Parteneriatul nostru cu UniSystems în proiecte IT de anvergură, complexe și solicitante pe piețele internaționale urmează să adauge valoare semnificativă companiei noastre. Totuși, suntem mulțumiți pentru încă un motiv în plus, întrucât această activitate comercială va crea un număr mare de noi locuri de muncă pentru ingineri IT înalt calificați și va recâștiga avantajele comparative ale regiunii Patras.”

Centrul de Dezvoltare la Distanță din Patras face parte dintr-un nou model operațional adoptat de UniSystems ca parte a transformării sale operaționale mai largi care va permite practici de afaceri flexibile, lăsând în același timp o amprentă financiară și comercială pozitivă pentru ambele companii implicate, precum și pentru piața IT. 

unisystems-deschide-un-centru-de-dezvoltare-la-distanta-in-colaborare-cu-knowledge-broadband-services 

2018-10-13 21:51:51 

UniSystems deschide un Centru de Dezvoltare la Distanță în colaborare cu Knowledge Broadband Services

Softlead

Ai nevoie de o aplicație?

1
2

alte articole it&c

90 de experți internaționali, fondatori și investitori vor susține prezentări practice în fața a peste 1000 de participanți la cea de-a 9 a ediție How to Web

How To Web 2018, cel mai important eveniment de tehnologie din Europa Centrală și de Est, se va desfășura pe parcursul a două zile, 19 și 20 noiembrie, la Teatrul Național din București. Blockchain, Inteligență Artificială, fintech, roboți software, smart mobility sau techdemocracy sunt unele dintre subiectele ce vor fi dezbătute de experți internaționali precum Daniel Dineș – CEO UiPath, Chris Wylie – fostul director de cercetare al Cambridge Analytica ori Andrius Biceika – Revolut.

citeste tot

Libris.ro gestioneaza cel mai mare depozit de carte din tara cu WMS de la Senior Software

Libris.ro a deschis cel mai mare depozit de carte din tara. Compania a ales sa foloseasca solutia WMS de la Senior Software pentru a gestiona noul depozit cu o suprafata de peste 5.000 de metri patrati.

citeste tot

Alertă de Black Friday: În 2018, pe lista țintelor vizate de malware-ul care fură date se află magazine online cunoscute

Unii troieni bancari vizează zeci de site-uri de comerț electronic, cele mai afectate fiind unele țări din Europa și piețele emergente

citeste tot