Wizrom a încheiat 2014 cu o creştere de 11% a cifrei de afaceri

02 martie 2015

Grupul Wizrom a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de 6,9 milioane de euro în anul 2014, în creştere cu 11% faţă de 2013, pe fondul extinderii portfoliului de clienţi de ERP, în special în verticala manufacturing. 

Wizrom a încheiat 2014 cu o creştere de 11% a cifrei de afaceri

Grupul Wizrom a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de 6,9 milioane de euro în anul 2014, în creştere cu 11% faţă de 2013, pe fondul extinderii portfoliului de clienţi de ERP, în special în verticala manufacturing. 

Anul trecut am consemnat revenirea încrederii companiilor în evoluţia economiei şi a apetitului acestora de a investi în soluţii ERP, după ce în 2012 şi 2013, anii post-criză economică, au fost preferate soluţiile de optimizare. Segmentul ERP a înregistrat anul trecut o creştere cu două cifre”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienţi ERP în România.

Wizrom a încheiat anul 2014 cu un număr total de 3.900 de clienţi, dintre care peste 500 sunt clienţi ERP, dar care folosesc şi alte soluţii din portofoliul Wizrom: WizSalary, WizOne, Aski SFA, WMS, soluţii de logistică şi optimizare a livrarilor, de planificare şi bugetare, BI, etc.

Ponderea implementărilor soluţiei ERP, WizPro, în cifra de afaceri a Wizrom a crescut cu 17% anul trecut, pe  locul doi fiind soluţia WMS, cu o creştere de 12%.

În 2014 am cules roadele eforturilor de promovare din anii anteriori, în sensul că 90% din noii clienţi ne-au contactat proactiv. Remarc aceeaşi tendinţă şi la începutul acestui an, este un semn foarte bun că Wizrom este un brand bine cunoscut şi respectat în mediul de business”, a explicat Adrian Bodomoiu.

Wizrom estimează că şi 2015 va fi, la fel ca 2014, un an al soluţiilor ERP, pe fondul a două tendinţe complementare: pe de o parte, sunt foarte multe companii care au crescut în ultimii ani şi care simt nevoia să migreze la soluţii mai complexe şi rapid de implementat, pe de altă parte, sunt noi companii intrate în România care caută suport pe partea de software şi servicii. 

Wizrom

Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienți ERP din România, are peste 3.700 de clienţi şi 33.000 de licenţe instalate (iunie 2013). Wizrom Software oferă soluţii ERP, BI, WMS, CRM, SCM, SFA şi multe altele şi este în măsură să ofere cele mai bune soluţii pentru orice tip de companie: de l...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward