XAPT Solutions a încheiat 2014 cu o creştere cu 22% a cifrei de afaceri

12 februarie 2015

XAPT Solutions, principal partener Microsoft în furnizarea de servicii de consultanță, implementare și dezvoltare a soluţiilor Microsoft Dynamics, a încheiat anul 2014 cu o creștere cu 22% a cifrei de afaceri.

XAPT Solutions a încheiat 2014 cu o creştere cu 22% a cifrei de afaceri

Pe o piaţă de profil în scădere, XAPT a reuşit să obtină cea mai mare creştere înregistrată de la intrarea pe piaţă a companiei (1997). Astfel, planurile anunţate la începutul anului trecut, au fost depășite cu 7 procente, pe fondul schimbărilor la nivel de strategie și organizare printre care mărirea cu 50% a numărului de angajaţi şi reorganizarea internă a echipelor. Creşterea se bazează, în principal, pe triplarea veniturilor provenite din vânzarea de licenţe noi, dar şi pe evoluţia pozitivă a încasărilor din servicii şi mentenanţă. Tot anul trecut s-au semnat cele mai mari două proiecte de implementare a soluţiei Microsoft Dynamics AX (peste 100 de utilizatori), companii cu tradiţie în piaţa românească şi arii de activitate complexe.

În relaţia cu Microsoft, anul 2014 a însemnat şi cele mai mari venituri aduse de către XAPT Solutions de la semnarea contractului de partneriat (2004).

Pentru anul acesta, planurile urmăresc continuarea consolidării poziţiei companiei pe piaţa de profil.  

“Pentru 2015 ne-am propus o creştere a cifrei de afaceri cu două cifre. Piaţa are nevoie de un partener viabil pentru soluţiile Microsoft Dynamics astfel încât XAPT va continua să răspundă cerinţelor de business ale companiilor din România şi nu numai. Vom extinde portofoliul de produse în direcţia sugerată de cererea din piaţă prin adoptarea soluţiei QlikView. Premisele pentru obţinerea unor rezultate pozitive sunt bune, echipele fiind deja ocupate în proiecte noi”, a declarat Mihai Madussi, Managing Director XAPT Solutions.

XAPT Solutions face parte din XAPT Group, clasat ca partener principal Microsoft Dynamics ERP în regiunea Europei Centrale și de Est și unul dintre cei mai mari la nivel mondial. Grupul este prezent, prin proiecte, pe 5 continente, având birouri în Australia, Bulgaria, Canada, Ungaria, România, Statele Unite ale Americii și parteneri în multe alte țări.

În România, XAPT Solutions are o experienţă de 18 ani, concretizată în peste 150 proiecte Microsoft Dynamics, fiind partenerul Microsoft cu cea mai mare stabilitate în piaţă.

 

XAPT Solutions

XAPT Solutions

XAPT Solutions este o companie cu experiență internațională și expertiză în furnizarea de servicii de consultanță, implementare și dezvoltare de Microsoft Dynamics AX și Microsoft Dynamics NAV.   XAPT are birouri în Australia, Bulgaria, Canada, Ungaria, România, Statele Unite ale Americii și partene...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

ScarCruft: Un grup de limbă coreeană creează malware capabil să identifice dispozitivele Bluetooth conectate

Cercetătorii Kaspersky Lab care monitorizează activitatea ScarCruft, un grup experimentat de atacatori, de limbă coreeană, au descoperit că grupul testează și creează noi instrumente și tehnici și își extinde atât gama, cât și volumul de informații colectate de la victime. Printre altele, grupul a creat un cod capabil să identifice dispozitive Bluetooth conectate....

Citește tot arrow_forward

Bitdefender a deschis la Târgu Mureș al cincilea birou din România

Producătorul de soluții de securitate cibernetică Bitdefender a deschis un nou birou la Târgu Mureș, al cincilea din România al companiei, pe lângă cele din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara....

Citește tot arrow_forward

Vulnerabilități severe în camere de supraveghere permit controlul acestora de către atacatori

Explozia numărului de dispozitive inteligente poate aduce în casele utilizatorilor gadgeturi cu probleme severe de securitate informatică. Specialiștii de la Bitdefender au identificat recent o serie de vulnerabilități în camera de supraveghere Guardzilla, un model extrem de popular pe piață și vândut la un preț convenabil, folosit pentru monitorizarea locuinței. Caren...

Citește tot arrow_forward