Ymens devine Microsoft Gold Collaboration & Content Competency Partner

27 august 2014

Ymens, primul broker de cloud din România, devine Microsoft Gold Collaboration & Content Competency Partner, confirmând expertiza amplă deținută în segmentul produselor Microsoft SharePoint. Certificarea la nivel Gold reprezintă un nou pas important pe care compania de cloud îl face în parteneriatul strategic cu Microsoft și în demersul de a construi un puternic centru de expertiză Microsoft în cadrul echipei Ymens.

Ymens devine Microsoft Gold Collaboration & Content Competency Partner

Ymens, primul broker de cloud din România, devine Microsoft Gold Collaboration & Content Competency Partner, confirmând expertiza amplă deținută în segmentul produselor Microsoft SharePoint. Certificarea la nivel Gold reprezintă un nou pas important pe care compania de cloud îl face în parteneriatul strategic cu Microsoft și în demersul de a construi un puternic centru de expertiză Microsoft în cadrul echipei Ymens.

Ymens a lansat soluțiile de colaborare și comunicare la finalul anului 2013, devenind singura companie din România și Europa Centrală și de Est care oferă soluțiile Microsoft găzduite în propria platformă, dar și ca reseller de Office 365. Suita de Colaborare oferită de Ymens cuprinde cele mai recente versiuni de Microsoft SharePoint, Exchange și Lync. Prin competența Gold, Ymens obține, la mai puțin de un an de la demararea parteneriatului cu Microsoft, certificarea oficială care validează expertiza deținută în segmentul soluțiilor de comunicare și conținut.

Procesul de dezvoltare, a unui centru de expertiză Microsoft în cadrul Ymens a început odată cu introducerea soluțiilor de comunicare și colaborare în cadrul platformei și a continuat cu lansarea aplicației Ymens CRM, având la bază funcționalitățile Microsoft Dynamics CRM.

„Lansarea aplicațiilor Ymens bazate pe tehnologii Microsoft ne-a oferit oportunitatea de a deveni un consultant puternic și de încredere pentru clienții noștri în proiectele cloud dezvoltate cu soluții Microsoft. Suntem mândri că expertiza noastră este recunoscută și certificată la cel mai înalt nivel. Statutul de Gold Collaboration & Content Competency Partner reconfirmă angajamentul nostru față de clienți în a le oferi cele mai bune soluții cloud pentru afaceri, la cel mai înalt nivel de calitate și cu servicii profesioniste și certificate.”, Alina Georgescu, Sales Director Ymens.

Prin Suita de Colaborare Ymens, organizațiile românești pot accesa un portal intern bazat pe tehnologia SharePoint 2013 și dedicat colaborării eficiente în echipă. Mai mult, prin intermediul echipei de profesioniști cu o experiență amplă în domeniul tehnologiilor Microsoft, Ymens oferă clienților personalizarea și implementarea de SharePoint 2013, alături de servicii de asistență și suport pentru o experiență facilă de utilizare a soluțiilor Ymens. Astfel, beneficiile utilizării portalului intern oferit de Ymens sunt vizibile la nivelul proceselor de lucru și în creșterea productivității, atât în cadrul IMM-urilor, cât și pentru organizațiile mari sau instituțiile publice.

Pe langa SharePoint 2013, Suita de Colaborare oferă companiilor din România acces la Exchange 2013 și Lync 2013 și integrabilitate cu alte soluții din portofoliul Ymens, precum Dynamics CRM sau Office 365, cu investiții inițiale reduse și costuri operaționale optime. 

„Companiile fac tranziția către digitalizare și scenariile de colaborare și de management de conținut digital sunt parte din realitatea multor organizații aflate în acest proces – în acest context, soluțiile Microsoft de cloud cunosc o adopție accelerată în piață, impulsionată prin parteneriate strategice cum este cel cu Ymens. Cu această nouă certificare, Ymens validează expertiza de a furniza soluții avansate de colaborare și management de conținut pe platforme Microsoft, recomandată companiilor în inițiativele curente de modernizare.”, Gabriela Matei, Director Comercial Microsoft România.

Certificarea Microsoft Collaboration & Content a fost lansată în noiembrie 2012, ca urmare a integrării competențelor Portals & Collaboration, Content Management, Digital Marketing și Search. Pentru obținerea certificărilor Gold, partenerii Microsoft trebuie să demonstreze expertiza amplă deținută în domeniu, validată prin proiecte și referințe.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Phishing-ul cu teme romantice s-a dublat comparativ cu 2018, conform datelor Kaspersky Lab

Phishing-ul este una dintre cele mai populare și mai simple tehnici de inginerie socială. Este un tip de fraudă în care infractorii folosesc înșelăciunea pentru a obține datele de autentificare ale utilizatorilor - de la parole, la numere de card, detalii ale contului bancar și alte informații financiare importante. E-mail-urile și site-urile de phishing sunt făcute să pară...

Citește tot arrow_forward

Interviurile Softlead – De ce este esențială alegerea unei soluții de Securitate pentru compania ta?

Cu o experiență validată de clienți recunoscuți la nivel local și internațional, Sandline (compania care a dezvoltat aplicația Centraleyezer)  este un vector reprezentativ pentru industria securității datelor, anul acesta celebrând 12 ani de existență pe piața de profil. Sandline este o companie de consultanță full-service în domeniul securității, oferin...

Citește tot arrow_forward

Kaspersky Lab securizează tehnologiile bionice pentru persoanele cu dizabilități

Internet of Things nu mai constă doar în smartwatch-uri sau case inteligente, ci include ecosisteme avansate, complexe și din ce în ce mai automatizate, printre care se numără și tehnologiile cibernetice conectate pentru industria medicală. În viitor, astfel de tehnologii nu vor mai fi folosite doar în cazuri extraordinare, ci vor avea rolul de a extinde capacitățil...

Citește tot arrow_forward