Zoom va fi disponibil pentru integrare cu propriile platforme/produse software

30 martie 2021

Cum poți să folosești Zoom direct din propiul website?

Zoom va fi disponibil pentru integrare cu propriile platforme/produse software

La un an de când Zoom a devenit una dintre platformele de video call preferate la nivel global, compania anunță noi direcții și o viziune nouă a produsului, disponibilă companiilor.

Astfel, Zoom va permite achiziția și implementarea tehnologiei de videoconferință, pentru ca orice companie să poată beneficia de aceasta ca de un produs propriu, integrat cu alte soluții software. Astfel, Zoom intră într-o competiție directă cu Amazon, care oferă deja acest serviciu clienților săi.

Aplicabilitatea este una largă și permite digitalizarea unor noi industrii, linii de business: telemedicina, educația sau consultanța fiind doar două dintre acestea.

Pachetele de costuri se bazează pe un model de tip pay per minute. Conform primelor date apărute în presa de tehnologie, Zoom va oferi 10.000 de minute gratuite fiecărui cont de utilizator.

Predicțiile de creștere ale soluției de videoconferință Zoom pentru anul 2021 sunt de creștere cu 41% față de anul anterior.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Vulnerabilități severe în camere de supraveghere permit controlul acestora de către atacatori

Explozia numărului de dispozitive inteligente poate aduce în casele utilizatorilor gadgeturi cu probleme severe de securitate informatică. Specialiștii de la Bitdefender au identificat recent o serie de vulnerabilități în camera de supraveghere Guardzilla, un model extrem de popular pe piață și vândut la un preț convenabil, folosit pentru monitorizarea locuinței. Caren...

Citește tot arrow_forward

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește tot arrow_forward

Buget 2021! Provocări, soluții, decizii corecte

Indiferent de metoda de abordare utilizată, prognozarea și stabilirea bugetului unei companii pentru exercițiul financiar 2021 este una dintre cele mai provocatoare sarcini în aceste zile. Bineînțeles, nimeni nu poate afirma, că până acum acest lucru a fost o joacă, însă în contextul evenimentelor anului 2020, multe dintre companii s-au văzut în situaț...

Citește tot arrow_forward