Informații suplimentare despre Colorful.hr

Ce iti ofera platforma colorful.hr

Aplicatia SAL – Expertul tau in Salarizare

Este o aplicatie completa de salarizare ce te ajuta sa centralizezi eficient informatiile despre angajati si sa calculezi usor tot ce tine de castigurile lor, si anume:

 • taxele angajatului
 • taxele angajatorului
 • concediile medicale
 • avansurile
 • primele
 • sporurile sau
 • retinerile salariale.

In plus, poti genera oricate documente si rapoarte utile in Excel: state de plata, fluturasi de salariu, declaratii fiscale, contracte de munca, acte aditionale, decizii, adeverinte sau fisiere plata salarii pe card (diverse formate specifice de banca) ori procese verbale si diverse centralizatoare.

Aplicatia arhiveaza automat toate documentele, astfel ca poti folosi oricand informatiile de care ai nevoie.

Specialistii nostri se ocupa de implementarea actualizarilor legislative ori de cate ori este cazul, astfel incat un control din partea institutiilor statului sa te gaseasca pregatit. Mai mult, beneficiezi de suportul nostru prompt, cinci zile din sapte.

Aplicatia TIME

Permite gestionarea automata a orelelor lucrate, a celor suplimentare, concediilor, si monitorizeaza absentele angajatilor tai. Angajatii introduc datele de pontaj, iar aplicatia calculeaza automat cheltuielile cu forta de munca, in functie de orele prestate, dar si de alte criterii pe care tu le stabilesti.

Aplicatia TIME se integreaza automat cu aplicatia de salarizare, transmitand direct datele despre pontaj, pentru o salarizare eficienta.

Aplicatia PEOPLE

Parte a platformei colorful.hr, aplicatia PEOPLE iti permite gestionarea eficienta a personalului si a documentelor aferente. Este conectata cu REVISAL-ul, astfel ca toate operatiunile de modificare a contractelor se fac automat. In plus, te poti folosi de sabloanele predefinite pentru a realiza toate contractele si documentele necesare angajarilor.

Primesti notificari pentru toate taskurile zilei si ai toate informatiile necesare pentru a fi la zi cu medicina si protectia muncii.

Aplicatia cuprinde si un modul de comunicare cu angajatii.

Aplicatia ME

Este o aplicatie de tipul „employee self service”, ce ofera un spatiu dedicat tuturor angajatilor tai. Acestia vor putea initia rapid cereri de concediu, solicitari privind organizarea de cursuri, cereri de adeverinte sau de recrutare.

Fiecare angajat va avea un profil personal, unde vor fi centralizate documentele de angajare, datele personale si alte informatii despre traininguri, performante si evaluari. In plus, angajatii isi pot introduce aici pontajul zilnic.

Managerii au acces la cererile subalternilor, pe care le pot aproba sau respinge cu un click.

DOCS - Managementul documentelor

Este o aplicatie integrata in platforma colorful.hr, ce permite personalizarea documentelor de personal, cautarea rapida si organizarea documentelor gestionate de platforma Colorful.hr, oferind acces securizat in functie de drepturile acordate utilizatorilor.

Documentele dispun de un cod QR, ce permite ca documentele scanate sa fie incarcate in platforma si distribuite catre fiecare tip de document sau catre docsarul fiecarui angajat. In plus, aplicatia iti permite o cautare facila a documentelor, pe baza unor cuvinte cheie. Asadar, aplicatia contribuie la cresterea eficientei departamentului de resurse umane prin reducerea timpului de generare a documentelor: contracte de munca, acte aditionale, adeverinte, note de liuchidare etc.

INVATARE – learning management

Cu aplicatia de invatare, anagajatii tai au acces la cursuri personalizate, fie in perioada de inductie, sau oricand au nevoie instruire. Aplicatia va ajuta sa economisiti timp si bani, deoarece nu este nevoie sa scoateti angajatii din productie, cursurile fiind disponibile oricand in platforma. In plus, angajatii primesc notificari despre cursurile la care sunt inscrisi.

Aplicatia permite generarea automata de rapoarta privind eficienta cursurilor, per angajati, traininguri sau furnizori de cursuri. De asemenea, aplicatia te ajuta sa primesti feedback din partea angajatilor referitor la cursurile puse la dispozitia lor, avand si posibilitatea sa masori cunostintele dobandite dupa accesarea acestora.

RECRUTARE SI SELECTIE 

Aplicatia de recrutare si selectie iti ofera acces la cele mai importante site-uri de recrutare din Romania si astfel poti consulta in acelasi timp mai multe baze de candidati din tara. Ai sub control intreg procesul de recrutare, indiferent de complexitatea acestuia. Poti stabili chiar tu etape si criterii de evaluare multiple sau orice fel de elemente ce pot elimina din subiectivitatea procesului sau „rigiditatea” obisnuita a unui soft recrutare, in cazul in care ea apare.

Aplicatia iti ofera un tablou de bord dedicat, in care gasesti pozitiile de recrutare active si inactive, vezi recrutarile finalizate si ai situatia candidatilor pe diverse etape de selectie. Mai mult, poti sa masori eficienta selectiei de personal, prin indicatori specifici.

Primesti notificari in legatura cu evolutia recrutarilor si rapoarte care te ajuta sa imbunatatesti atat calitatea selectiei de personal, cat si parteneriatele cu site-urile de profil sau agentiile colaboratoare.

ENTERPRISE SOCIAL NETWORK

Este zona sociala a platformei colorful.hr, ce are menirea de a inlatura barierere de spatiu, ierarhice sau organizatorice, facilitand o buna comunicare in compania ta. Este accesibila in spatiul personal al fiecarui angajat si ofera functionalitati de chat, notificari si calendar, fiind o modalitate excelenta de comunicare si colaborare intre angajati. In plus, aplicatia permite setarea unor liste ”to do” pentru activitatile pe care angajatii trebuie sa le gestioneze zilnic. De asemenea, aplicatia permite salvarea informatiilor sau documentelor accesate cel mai des, prin functia Favorite.

EVALUARE ANGAJATI

Cu ajutorul acestei aplicatii de evaluare personal poti sa definesti obiectivele companiei, dar si pe cele individuale, pentru fiecare angajat in parte. Prin intermediul indicatorilor de performanta (KPI) prestabiliti vei putea urmari indeplinirea obiectivelor de la primul la pana la ultimul angajat. In plus, angajatii tai vor sti mereu care sunt asteptarile tale in materie de competente si cum le vei masura. Foarte important, aplicatia ii ajuta pe acestia sa inteleaga mai usor procesul de evaluare, raportandu-se la obiectivele individiale ca parte a obiectivelor de echipa si a celor organizationale.

General rating
Ușurința în utilizare
2/5
Funcționalități
2/5
Suport tehnic
1/5
Raport calitate / preț
2/5
Principalele funcționalități
 • Fișă angajați
 • Management fișă de post
 • Managemenet aplicări
 • Salarizare
 • Management concedii
 • Management fișe de evaluare a performanțelor
 • Evaluare angajați (360 Feedback)
Modalitate de licențiere
 • SaaS
 • On premises
Modalitate de accesare
 • Instalare pe calculator/server
 • Accesare prin intermediul rețelei companiei
 • Accesare prin internet
Limba în care este disponibilă aplicația
 • Română
Accesare de pe dispozitive mobile
 • Nu
Instruire
 • Prin intermediul documentației
Suport tehnic
 • În intervalul orelor lucrătoare

Solicită un demo pentru Colorful.hr

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii
Soft bun, suport slab
Producție 28-01-2020

Pro :
Aplicatia are foarte multe module, care permit automatizarea tuturor activitatilor din cadrul departamentului de resurse umane.

Contra :
Suportul tehnic este foarte slab.

3.5/5

Nota

Ușurința în utilizare
4/5
Funcționalități
5/5
Suport tehnic
1/5
Raport calitate / preț
4/5
Mărimea companiei : 2-10 angajați
Timp de utlizare software : 1-6 luni

Scris de : D. B.
Sef departament ru

dezastru in implementare
Producție 31-10-2019

Pro :
nu pot spune WOW la nimic din ce am vazut

Contra :
puncte slabe: resursele umane! oameni nepregatiti, vanzatori care-ti vand lucruri inexistente!

1.3/5

Nota

Ușurința în utilizare
2/5
Funcționalități
1/5
Suport tehnic
1/5
Raport calitate / preț
1/5
Mărimea companiei : 51-200 angajați
Timp de utlizare software : 1-6 luni

Scris de : U. C. N.
Manager de proiect

DE DOI BANI
Internet 29-10-2019

Pro :
Doamna de la receptie

Contra :
Faptul ca exista

1.0/5

Nota

Ușurința în utilizare
1/5
Funcționalități
1/5
Suport tehnic
1/5
Raport calitate / preț
1/5
Mărimea companiei : 2-10 angajați
Timp de utlizare software : 1-6 luni

Scris de : C. B.
Individ

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Colorful.hr completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!