Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Aplicațiile software de e-commerce sunt instrumente de automatizare și de eficientizare a activităților de achiziție online. Un sistem complet poate cuprinde module de listare, filtrare, căutare, sortare, achiziție (prin coșul de cumpărături), de reduceri/discount, de plăți online, de raportare și de monitorizare, precum și multe altele. Fiecare dintre acestea îndeplinește nevoile clientului și administratorului platformei de comerț electronic.

IzzIsale

Inotec

Cu IzzIsale transformi orice comert intr-un e-commerce profitabil. IzzIsale este o platformă creată cu scopul de a oferi flexibilitate totală utilizatorilor săi, dând fiecărui business ocazia de a fi unic şi de a  beneficia de soluţii personalizate pentru dezvoltare. Afla de ce selectia unui aplicatii de e-commerce precum IzzIsale iti aduce valoare

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

eCommerce

SeniorE-commerce

Senior Software

SeniorE-commerce este instrumentul ideal pentru extinderea business-ului. Platforma de vanzare online de la Senior Software este adaptata pietei din Romania, cu design 100% personalizat, ce permite o gestionare usoara a catalogului de produse si ofera instrumente de marketing dedicate mediului online.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

eCommerce

Simplio3D

Digital Artflow

Configuratorul de produse oferă posibilitatea de a implica vizitatorii unui website de retail într-o experiență interactivă cu produsele personalizabile.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

eCommerce

eShop EWS

Euro Web Studio

Prin intermediul unui magazin online iti poti comercializa cu usurinta orice tip de produse si servicii, incepand de la obiecte artizanale, de decor, articole de imbracaminte si produse electrocasnice pana la poze, muzica, servicii de grafica web, cursuri online si multe altele. Fie ca ai nevoie de realizarea unui magazin online in Bucuresti, realizare de magazin online Cluj sau crearea unui magazin online in orice alta localitate din tara, agentia noastra de web design iti poate oferi cele mai bune si profesionale servicii e-commerce. Euro Web Studio iti va crea un magazin online care va iesi in evidenta fata de celalalte magazine ale competitorilor.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

eCommerce

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Magento NAV Connector

Evozon Systems

Add-On Certificat pentru MS Dynamics NAV care face integrarea cu Magento.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

eCommerce

Eva e-commerce

CustomSoft

Eva este cea mai eficienta platforma e-commerce, avand ca atu principal automatizarea la maxim a proceselor de vanzare, promovare si marketing online, cat si logistica si gestiunea aferente. Platforma este un sprijin atat pentru retaileri cat si pentru clientii finali, acoperind cu usurinta nevoile de mobilitate, fiind disponibila si pe mobil ca site responsive, dar si ca aplicatie mobila nativa.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

eCommerce

Extended Platforma eCommerce

Extended

Extended este o platforma eCommerce automatizata care faciliteaza relatia Magazinului Online cu clientii, prin inglobarea tuturor serviciilor conexe: de la firme de curierat si sisteme de plati online si pana la integrari automatizate cu ERP-uri sau Marketplace-uri.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

eCommerce

Magazin Online la cheie

SofteSS 21 SRL

Soluția e-Commerce (Magazin Virtual sau OnLine) la cheie are ca target absolut orice persoană juridică sau fizică ce dorește să vândă produse pe internet. Soluția prin caracteristicile sale acoperă absolut toate funcțiile unui magazin virtual, ușor de întreținut și care vă oferă posibilitatea să vindeți pe internet un număr nelimitat de produse sau servicii. Secțiunea de administrare a site-ului permite mentenanța întregului site(produse/servicii și conținut).  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

eCommerce

<123>