Filter

Tipuri de aplicații software

Manager Financiar ALOP

SOFT EXPERT SRL

Manager Financiar ALOP este un modul integrat in ERP-ul Manager Financiar, prin intermediul caruia o institutie publica isi poate urmari bugetele propuse si realizarea lor pe fiecare articol bugetar.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Educatie

4RES

GLOBEMA

Solutie software oferind suport in participarea pe piața de energie a Producatorilor de E-SRE (Energie din Surse Regenerabile)

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Educatie

PitiClic si Emotica in gradina lui Mos Suflet

Infomedia Pro - PitiClic

Scopul acestui program este acela de a oferi copilului posibilitatea de a învăţa prin joc să îşi înţeleagă şi să îşi controleze emoţiile. Emoţiile tratate sunt: bucurie,  tristeţe, furie şi frică  deoarece acestea pot fi  identificate şi diferenţiate atât de copiii de 3-4 ani cât şi de cei mai mari.  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Educatie

Circulatia rutiera v.2

Infomedia Pro - PitiClic

Scopul programului: dezvoltarea unor deprinderi de comportare civilizată pe stradă, înţelegerea necesităţii respectării semnelor de circulaţie şi a rolului poliţistului în dirijrea circulaţiei pe stradă; obişnuirea copiilor să se deplaseze pe un spaţiu limitat - trotuarul şi să respecte traseele de acces.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Educatie

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Bibsoft

Euro Web Studio

BibSoft este un produs software, un instrument orientat spre îmbunătățirea continuă a relației cu elevii/studenții ce beneficiează de serviciile oferite de către bibliotecă.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Educatie

Covorasul PitiClic

Infomedia Pro - PitiClic

Covoraşul PitiClic se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 7 ani şi oferă acestora posibilitatea de a face mişcare în timp ce învaţă lucruri noi, păşind pe covoraş, fapt care le va dezvolta dorinţa de a fi activi încă de mici.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Educatie

Soft planificare orare

Web Marketing Transylvania SRL

Soft planificare orare școlare Aplicație web-based ideală pentru planificare orare pe clase / săli de curs / laboratoare. Design optimizat pentru accesarea și administrarea de pe orice dispozitiv: desktop, notebook, tabletă sau telefon mobil.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Educatie

Cand voi fi mare, voi fi...bogat - Educatie financiara

Infomedia Pro - PitiClic

Scopul principal al seriei de povesti de educatie financiara “Cand voi fi mare voi fi... BOGAT” este să construiască la copii comportamente financiare sănătoase care să-i ajute în viitor. Să-i învețe să economisească, să aiba spirit antreprenorial și să investească intelept si cu iscusință banii, fiind în același timp si generoși.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Educatie

12>