Informații suplimentare despre Glomer H.R.

 Pentru că procesul de recrutare şi selecţie de personal este un proces din ce în ce mai dificil şi responsabil, ale căror urmări pot fi negative activităţii unei firme, Gloomer HR vine în sprijinul agenţilor economici, indiferent de forma acestora, prin complexitatea sistemului de operare, dar mai ales prin uşurinţa utilizării şi administrării datelor şi informaţiilor, astfel încât compania dvs. să nu sufere perturbări majore datorită problemelor ce pot apărea.

Astfel prin cele 8 module puse la dispoziţie, Gloomer HR devine cel mai complex şi eficient sistem de operare pentru departamentul de resurse umane, având în vedere că soft-ul este conceput cu ajutorul specialiştilor din domeniul IT, în colaborare cu specialişti din domeniul resurselor umane, mai exact, o companie de recrutare, selecţie, evaluare psihologică, mediere şi plasare de personal.

Gloomer HR este soluţia ideală ce utilizează atât baze de date complexe, o serie de raportări, proiecte ce oferă perspectiva pe termen lung, dar şi pregătirea pentru situaţiile problema apărute temporar (demisia în bloc, creşterea spectaculoasă a producţiei etc.).

Gestionarea informaţiilor şi utilizarea practică şi eficientă aduce optimizarea activităţii de recrutare şi selecţie a candidaţilor, cât şi cea de gestionare a angajaţilor, precum şi o organizare excelentă a persoanelor din departamentul de resurse umane.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Glomer H.R.

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Glomer H.R. completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!