Green Auto este o aplicatie pentru managementul de flota auto ce se bazeaza pe tehnologie Web. Acest sistem utilitar permite actualizarea tuturor informatiilor de care depinde managementul unui flote auto si ofera prin rapoartele sale o imagine clara asupra activitatilor, cheltuielilor si evenimentelor survenite.

Unul din cele mai importante scopuri a lui Green Auto este de a centraliza cheltuielile de flota auto pe centre de profit, unde se poate afla mai departe contul de profit si pierdere.

Caracteristici

Avantaje Web Aplicatie Green Auto este special creata pentru managementul de flota auto. Aplicatia dispune de un sistem (mail) de comunicare interna intre utilizatori Se poate integrara cu majoritatea de back office-uri de contabilitate (ERP) Integrare cu un sistem GPS/GPRS de urmarire flota auto prin satelit Informatiile din baza de date pot fi exportate/importate direct in/sau din Microsoft Office Excel din cadrul aplicatiei Control mai bun al costurilor de exploatare a flotei auto Monitorizarea parametrilor autovehiculului permite reducerea drastica a consumurilor neproductive Grad sporit de control asupra personalului si evidenta perioadelor de inactivitate Evidenta devizelor periodice si a accidentelor asupra autovehiculelor Una din cele mai importante avantaje fata de softurile concurente este functia de alerte, functia ce avertizeaza in mod automat responsabilul flota auto de momentele in care trebuiesc efectuate interventii programate sau de piese expirate cu un timp/km dat inaintea expirarii. Ofera rapoarte despre (activitati, cheltuieli, evenimente survenite, interventiile prevazute inainte de expirare si multe alte…).

Rapoarte

Raport de costuri comparativ intre doua autovehicule de acelasi tip, dar cu soferi diferiti Raport costuri comparativ intre doua autovehicule diferite pe o perioada data de timp Raport costuri pe o autovehicul/sofer Raport de consum mediu pe autovehicul Raport fisa activitati zilnice (FAZ) Si multe altele...

Important

Solutia Green Auto poate sa fie completata de produsul Green Tracking, unde clientul beneficiaza de informatii suplimentare, printre care completare automata km parcursi si aceea de a identifica pozitia autovehiculelor in timp real pe o harta vectoriala, cat si de alerte integrate care provin din sensorii hardware instalati pe fiecare autovehicul. Impreuna cele doua aplicatii fac ca acest produs sa fie unic pe piata.

Interesat de această aplicație?

PRODUSE asemĂnĂtoare

Cloud

5

1

Yes

1

1

Monitorizare flota