Green Tracking este un soft AVLS (Automatic Vehicle Location System) specializat pentru urmarire autovehiculelor prin satelit ce inregistrarea istoricului deplasarii lor pe o perioada nelimitata de timp. Sistemul este format din echipamente hardware si programe software care preia datele de la reteaua de sateliti GPS si le prelucreaza astfel incat pozitia vehiculului sa poata fi transpusa pe o harta digitala.

  • Foi de parcurs
  • GPS
  • GSM

Caracteristici

Aplicatie Green Tracking este special creata pentru monitorizare autovehiculelor in timp real Se poate integra cu aplicatia de management de flota, numita Green Auto Aplicatia are un client windows pentru configurari mai complexe, insa se poate accesa si direct prin Web Foloseste un echipament GPS care transmite pozitia pe o harta vectoriala cu ajutorul unui SIM de date GPRS de la un provider de telefonie mobila Ofera posibilitatea de a cunoaste autovehiculele disponibile intr-o anumita zona Pot fi monotorizati si alti parametri (viteza, nivel combustibil, motor oprit/ pornit, usa deschisa/ inchisa, etc..) Aplicatia Green Tracking dispune de un sistem de alerte online care alerteaza in interval 3 secunde orice eveniment predefinit (Exemplu: daca autovehicolul porneste in afara orelor de progam, daca se paraseste zona pre-alocata, daca se deschide busonul de benzina in afara benzinariei permise, depasire limita de viteza predefinita, etc…) Odata definite setarile de alerte, se transmite in mod automat pe e-mail sau SMS mesaje de alerte spre manager, asa ca nu o sa mai este nevoie de un angajat care sa urmareasca comportamentul autovehiculelor.

Module

Modulul Geofencing Puncte - permite stabilirea a 90% din prioritatile unei firme in raport cu rentabilitatea masinilor din flota. Modulul Geofencing Zone - permite vizualizarea pozitiilor curente si crearea de zone de restrictie sau de observatie in cadrul sectiunii rapoarte vor aparea informatiile referitoare la intrarea/iesirea autovehiculelor in sau din zonele prestabilite. Modulul Conflicte - permite vizualizarea conflictelor generate pe baza restrictiilor setate. Modulul Vizualizare istoric - permite prin fixarea unui interval orar, vizualizarea tuturor evenimentelor petrecute pe parcursul unei rute a unui autovehicul din parcul auto. Modulul Consum - poate parametriza consumurile autovehiculelor din flota astfel incat sa se poata estima cat mai aproape de realitatea consumul autovehiculelor pe o anumita perioada. Modulul Backup - produce rapoarte, vizualizari etc., atat pentru ziua curenta cat si pentru perioade de timp anterioare.

Rapoarte

Abaterile soferilor care au intarziat la livrarea marfurilor sau stationari care depasesc un anumit timp Raportarea soferilor care au circulat cu masina de serviciu in afara orelor de program sau care au parcat in vecinatatea locuintei intr-un interval de timp dat Raportarea soferului/soferilor care au iesit din rutele definite prin program Raport de consum de combustibil pe sofer, masina, grup, flota in comparatie cu consumul teoretic si raportarea abaterii Centralizator de abateri comise de sofer, masina, grup, flota Si multe altele standard, dar si configurabile.

Important

Produsul Green Tracking si Green Auto pot fi interconectate si pot transmite date intre ele, pentru a beneficia atat de identificarea autovehiculelor pe o harta vectoriala intr-un timp real si alertele care au fost prezentate, cat si de rapoartele complexe integrate in produsul Green Auto.

Interesat de această aplicație?

PRODUSE asemĂnĂtoare

Cloud

5

1

Yes

1

1

Monitorizare flota